Lord Stef Posted February 22 Posted February 22 Nego, koliko je Zoc mocan, jednom recenicom izazvao: gostovanje i izlaganje AV na TV, gostovanje i visecasovno izlaganje Covic Dr Nebojse, 2 finansijske inspekcije... ...a tek je cetvrtak... 4 1
Moća Posted February 22 Posted February 22 Šta sve čovek neće da uradi samo da ne bi čestitao pobedu. 4 2 2
kud u maglu Simoviću Posted February 22 Posted February 22 5 minutes ago, Lord Stef said: Nego, koliko je Zoc mocan, jednom recenicom izazvao: gostovanje i izlaganje AV na TV, gostovanje i visecasovno izlaganje Covic Dr Nebojse, 2 finansijske inspekcije... ...a tek je cetvrtak... zajebao je i duleta, a mislio sam da je to nemoguća misija 1
kralj Posted February 22 Posted February 22 4 minutes ago, Lord Stef said: Nego, koliko je Zoc mocan, jednom recenicom izazvao: gostovanje i izlaganje AV na TV, gostovanje i visecasovno izlaganje Covic Dr Nebojse, 2 finansijske inspekcije... ...a tek je cetvrtak... Uzrok svih uzroka je ipak igrač sa brojem 4. Sljuštio je karton double blacka dok Kalimero drami, pudlica repetira saopštenja, a Savić se kamuflira u zamrzivač kad naletoše poreznici. 3 1 2
Eleniko Posted February 22 Posted February 22 sad se ovde i njegov glumački kvalitet relativizuje i pripisuje nekakvoj jelisaveti
copkillah Posted February 22 Posted February 22 2 minutes ago, Moća said: Šta sve čovek neće da uradi samo da ne bi čestitao pobedu. Bukvalno je prva stvar koju je uradio bila da čestita pobedu. 2 2
kud u maglu Simoviću Posted February 22 Posted February 22 5 minutes ago, Moća said: Šta sve čovek neće da uradi samo da ne bi čestitao pobedu. ljubim te ne seri i ne budi kao braća jabusele & co pogledaj prvih 7 sekundi klipa Spoiler 1 3
Milošica Posted February 22 Posted February 22 https://www.vinoifino.rs/novosti/novost_ovako_ce_izgledati_restoran_dzejmija_olivera_u_beogradu_vinski_magazin_vino_i_fino_2772 "Iza Džejmijevog restorana stoji tim ljudi iz Kafeterije, odnosno JO brenda pod kojim posluje popularan lokalni lanac kafeterija." Šta radi naš direktor marketinga Geri, i posle odakle nam novac 1
Eleniko Posted February 22 Posted February 22 1 minute ago, Milošica said: https://www.vinoifino.rs/novosti/novost_ovako_ce_izgledati_restoran_dzejmija_olivera_u_beogradu_vinski_magazin_vino_i_fino_2772 "Iza Džejmijevog restorana stoji tim ljudi iz Kafeterije, odnosno JO brenda pod kojim posluje popularan lokalni lanac kafeterija." Šta radi naš direktor marketinga Geri, i posle odakle nam novac morao bi malo dublje da zaroniš u tu priču, geri je samo službenik a tu je vlasnički vrhuška uo KKP
Popular Post Hroničar Posted February 22 Popular Post Posted February 22 Čestitka bi bila da je izjavio ovo što je izjavio na početku klipa i da se na tome završilo...A ako on čestita protivniku na pobedi, pa posle kuka kako su mu krive sudije, kako su znali sta ih čeka kad su kretali na kup, onda se on time posrao po cestitki. Generalno me užasavaju izgovori u sportu, to mislim na oba kluba, kako izgube odmah traže krivicu u sudjenju, u ovome ili onome. Brate, pustite više te priče...Sudije su mu krive što je Panter zakopa ceo tim na kraju, promaši čovek tri otvorena šuta, dade dve lopte direktno u ruke protivniku i onda Želimir izađe na konferenciju i kuka na suđenje koje je, uz sve greške na obe strane, generalno bilo dobro. 10
dragance Posted February 22 Posted February 22 Jamie’s Italian je neslavno bankrotirao i duguju preko £80m nabavljačima. Koja budala moraš biti pa da kupiš licencu za takav propali brend (loši sastojci, užas hrana i preskupo znajući šta je), a najludje da će i sam Jamie dolaziti da ga otvara Usput je kurac od šefa kuhinje. 1
Milošica Posted February 22 Posted February 22 6 minutes ago, Eleniko said: morao bi malo dublje da zaroniš u tu priču, geri je samo službenik a tu je vlasnički vrhuška uo KKP Ne bavim se spekulacijama
Eleniko Posted February 22 Posted February 22 4 minutes ago, dragance said: Jamie’s Italian je neslavno bankrotirao i duguju preko £80m nabavljačima. Koja budala moraš biti pa da kupiš licencu za takav propali brend (loši sastojci, užas hrana i preskupo znajući šta je), a najludje da će i sam Jamie dolaziti da ga otvara Usput je kurac od šefa kuhinje. a boli kita biznis krilo BIA za računicu. dobiješ prostor po nekoj š ceni, plasiraš delić kinte koju si zaradio od uvoza i instaliranja huawei face recognition opreme po celoj srbiji, sve ti je na odloženo i dođem ti - ne dođem ti. da li neće raditi, ne znam. da su bili pametni pa uzeli neki od propalih lokala dekija stankovića na vračaru /onaj na uglu krunske i koče kapetana zvrji prazan/ pa da gađaju ruse. 1
Recommended Posts