Shaq Posted February 20 Posted February 20 eh kad bi neki novinar imao mooda pa na sledecoj presici pita kako komentarise objavu kluba da je dobio 60m za 3 godine i da li su rezultati opravdali ulozeni novac? 4
weedman Posted February 20 Posted February 20 3 minutes ago, Shaq said: u principu robija je hteo da iskuka jos vise para, tako kaze ovaj sto ga je doveo.. nadam se da je zeljko iskukao i novu halu za kkp, ovaj sitniš do sad i ne treba tretirati kao neku pomoc vise kao priznanje države da se ogresila o kkp 1
Venom Posted February 20 Posted February 20 8 minutes ago, Eleniko said: što bi ga ciganji demantovali mi podržavamo precednika Mea culpa. Teško je više pohvatati ko je Vučićev, a ko Slobin ili Mirin. 1 3
*edited by mod Posted February 20 Posted February 20 4 hours ago, Milošica said: Ja mislim da bi Vučić mogao svakoga osim Zeka. Popravio sam ti ovo 2
Shaq Posted February 21 Posted February 21 pa naravno da je farsa.. pa precednik sam kaze da drzava da pare klubu da bio platio porez drzavi.. da ne govorim da je i to samo po sebi krivicno delo al ko te pita u banana drzavi.. lm, za sledecu sezonu samo je sigurno da osvajac abe ide u el, porazeni ce imati nesto manje sanse, nece biti a licenci u aprilu.. 1
Eleniko Posted February 21 Posted February 21 21 hours ago, weedman said: nadam se da je zeljko iskukao i novu halu za kkp, ovaj sitniš do sad i ne treba tretirati kao neku pomoc vise kao priznanje države da se ogresila o kkp umesto vaše stare hale koju vam je vučić oteo? inače sve što se može reći staje u ovaj dobar tweet - i cela ova buka samo zato što je izgubio utakmicu. o da ne zaboravim da odgovorim na tezu da je patrijarh zaustavio mirotićev transfer patrijarh
Eleniko Posted February 21 Posted February 21 nije mučenik. za SK ne znam da li prenosi. ali evo jedan koji da.
Frank Pembleton Posted February 21 Posted February 21 Ovaj ni iz dijaspore ne posustaje... Kakav debil...
Eleniko Posted February 21 Posted February 21 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ovaj ni iz dijaspore ne posustaje... Kakav debil... ko brte nego kako je ovo ušlo u javni govor i na šolakov medij - babuni na tribinama Spoiler
Eleniko Posted February 21 Posted February 21 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Novaković nisam znao da nije ovde
Recommended Posts