Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, Milošica said:

Ja mislim da bi Vučić mogao svakoga osim Zeke.

prošlo je zekino 

Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

prošlo je zekino 

Hmmm

Posted (edited)
29 minutes ago, Heaviside said:

Stvarno misliš da je Ćoki toliko jak da je u Zvezdi protivno Vučićevoj volji?

Pa to onda znači da mi nismo državni projekat :s_w:

Ja mislim da može da ga istera iz zvezde. Pošalje nekoga da prijateljski popriča malo sa delegatima, a Ćokiju objasni šta će se desiti sa njegovim biznisima ako krene da vadi neke izmišljene papire o dugovanjima prema njemu. A ne radi to jer mu Ćoki isporučuje ono što njega zanima. Isto mislim i za Ostoju, sa tim da bi njega mnogo lakše mogao da najuri, ali princip je isti.

inače se slažem da je Ćoki ozbiljniji kriminilac od ove trojice i da verovatno ne bi mogli momentalno da ga zatvore kao njih što bi mogli.

Stvarno. Čović je američki čovek ovde, opstaje ko bubašvaba.

I ako hoćeš baš iskreno, ja i mislim da smo mi sada veći državni projekat nego vi, to sam i napisao ovde nekoliko puta. Em tako hoće da oslabe Čovića, em se isplati zbog slike koja se šalje u svet, a to košta mnogo manje nego fudbal. Jedino što mislim da će Partizan biti opet dosta slabiji ako Čovića oslabe, pa ovi opet uđu (podsetiću da su Andrej i Peđa Mali izašli iz uprave Zvezde vrlo brzo posle ulaska).

Meni se uopšte ne dopada ovo što je postao KKP, ali je do jaja kad pobeđujemo, jer zajebavamo cigane. :D

FK Partizan je zapravo jedini antinarodni element trenutno, hvala Duljaju i Srni na tome. Menjam celu Arenu za 1000 glava sa istoka JNA.

Edited by napadaj
  • Haha 2
Posted
18 minutes ago, napadaj said:

...

Meni se uopšte ne dopada ovo što je postao KKP, ali je do jaja kad pobeđujemo, jer zajebavamo cigane. :D

FK Partizan je zapravo jedini antinarodni element trenutno, hvala Duljaju i Srni na tome. Menjam celu Arenu za 1000 glava sa istoka JNA.

:unsure:

image.thumb.png.195fe0ea2aa35728356b1ac6107b7f1a.png

image.thumb.png.d78bde40f2b0f0ea4b5f8a82341c0240.png

• +1 2
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Ja mislim da bi Vučić mogao svakoga osim Zeke.

Svemir Zeke?

• +1 1
Posted
36 minutes ago, napadaj said:

Kisses And Hugs Heart GIF

Posted (edited)

E pa ovako, precednik kaze sledece:

1.on se zalaze za privatizaciju oba BG blizanca, ali to je jedina stvar koju nema snage da sprovede zbog opsteg licemrja u drustvu

2.podjednako se ulaze u oba kluba tj sportska drustva i stoji iza odluke da se to radi

3.i jedina i drugima,,  vecini, ne svima, je uspeh neuspeh onog drugog, a ne spostveni uspeh.

Ovo su njegove reci, ne moje, prenosim jer je @Shaq trazio i da citiram moderaciju "ne odgovarati na ovaj post"

Mwah

Edited by Midgeta
  • Hvala 3
Posted

:laze:

oh wait

:ohmy:

Posted
32 minutes ago, Midgeta said:

2.podjednako se ulaze u oba kluba tj sportska drustva 

image.png.c101443a3f66bb690ed10f7bf49002c6.png

Posted

Treba nam ova slika u redovnoj smajli ponudi.

Posted (edited)
3 hours ago, napadaj said:

fk i kk Partizan su, ove sezone, istinski neverovatne priče. mi imamo kk koji ima veći budžet od fk, što generalno ne biva nigde. imamo fk koji ima trenera sa godinu dana iskustva, nema predesdnika, upravu samo na papiru, ali gura sasvim lepo, radi dobar prelazni rok, igra dobar fudbal i eno ga na prvom mestu u ligi, protivno svim očekivanjima. sa druge strane je kk koji ima najtrofejnijeg i najboljeg trenera, nikad veći budžet, nikad veće plate, rasprodate hale, a na parketu, veći deo vremena, izgleda smešno do tužno i gubi u serijama

luda kuća

Edited by Ted
Posted

Sad kad krenu da demantuju predsednika iz ova dva nezavisna kluba. Biće do četvrtka (dušo), samo ne znamo kog četvrtka.

Posted

u principu robija je hteo da iskuka jos vise para, tako kaze ovaj sto ga je doveo..:fantom:

Posted

što bi ga ciganji demantovali

mi podržavamo precednika

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...