Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

Ja sam pobornik one Enelikove, da KKP dobije A licencu, bez zezanja to bi smanjilo tenzije bar za 50 posto :think:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, warp said:

Ja sam pobornik one Enelikove, da KKP dobije A licencu, bez zezanja to bi smanjilo tenzije bar za 50 posto :think:

Em to, em je nekako prirodan tok stvari.

• +1 1
  • Haha 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, Milošica said:

Em to, em je nekako prirodan tok stvari.

Pa realno jeste, ja ne bežim od istine :fantom:

Tamo vas gotive i Makabi, Žalgiris svi istorijski timovi...

Mi smo samo neki proxy Rusi tamo....

Posted
1 hour ago, napadaj said:

4 minutes ago, warp said:

Tamo vas gotive i Makabi, Žalgiris svi istorijski timovi...

Zato nama brat Ljuljčina čestitao poniženje Robije

• +1 1
Posted

Evo zašto ova navala odjednom ovde, cela vojska navalila, ukinute smene - svi na položaje.:D

Stigao je izgleda i Ćokiju aber da će Partizan da dobije licencu, a da će on od sledeće godine da igra Eurocup ili FIBA ligu šampiona(može da bira), pa se sad po naredjenju šefa digla i kuka i motika da se nekako bar izdejstvuje da Partizan ne dobije licencu, pa je odmah krenula ova priča njihovog gazde oko para, pa sad ova kontrola, čak su i kod njih kao poslali kontrolu:laugh:. Da ima neki materijal Ćoki da onemogući da Partizan dobije licencu. Ako dobije, onaj će verovatno da se šlogira.

• Haha 5
Posted (edited)
4 minutes ago, Tresko said:

Evo zašto ova navala odjednom ovde, cela vojska navalila, ukinute smene - svi na položaje.:D

Stigao je izgleda i Ćokiju aber da će Partizan da dobije licencu, a da će on od sledeće godine da igra Eurocup ili FIBA ligu šampiona(može da bira), pa se sad po naredjenju šefa digla i kuka i motika da se nekako bar izdejstvuje da Partizan ne dobije licencu, pa je odmah krenula ova priča njihovog gazde oko para, pa sad ova kontrola, čak su i kod njih kao poslali kontrolu:laugh:. Da ima neki materijal Ćoki da onemogući da Partizan dobije licencu. Ako dobije, onaj će verovatno da se šlogira.

Daj bože da bude tako...da kkp dobije licencu, zašto bi to bilo loše ?

el je ionako arbitrarno takmičenje gde timovi učestvovanjem idu u finansijski minus...

E ali sasvim druga priča je da to takmičenje nedajbože osvojite...

To ne bih preživeo...

Edited by warp
  • Haha 1
Posted

Šta je sad Ćoki kriv, premudri Tresko misli da je on šapnuo Robijašu da podvikne državi na KZŠ i izazove celu furtutmu 

Posted
4 minutes ago, Tresko said:

...

ono kad pogodis sam sebi nadimak..:fantom:

• +1 1
  • Haha 2
Posted
1 minute ago, warp said:

el je ionako arbitrarno takmičenje gde timovi učestvovanjem idu u finansijski minus...

Nemaš pojma sedi jedan. Znaš ti pošto je koviljka za Nivo 200... :covid19:

Posted

Tresko je dobio po tome što može jako dugo bez prestanka.

Posted

Kakav odvratan topik, svi mi se gadite :fantom:

• Wub 2
  • Hvala 1
Posted

Ti mora da si rođen u septembru :fantom:

• Wub 1
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, pantelia said:

Jel to ova utakmica

Mislim da jeste, Nejc Pečnik je dao neke golove...iz nekog razloga se bolje sećam svih utakmica iz 80-ih, kad sam bio klinac, nego ovih skorašnjih :)

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...