copkillah Posted February 20 Posted February 20 Just now, dragance said: Jašta si. Probaj ponovo. Pazi, tvoja reč ni po čemu nije jača od reči lika kog sam citirao, štaviše, random lik sa neta je svakako pouzdaniji od tebe 1
jorma shparga Posted February 20 Posted February 20 30 minutes ago, Eleniko said: Istine radi to su pevali grobosi da nas kao dovedu u vezu Mi smo pevali Vuk Vuk Drašković A Arkan je bio osnivac i glavni finansijer UJDI-ja... kad vec pustamo masti na voolju 3 2
warp Posted February 20 Posted February 20 Jedino što je pozitivno u navijanju za Crvenu zvezdu je da smo romsku populaciju iz pozicije ugnjetavane manjine popeli da uvek bude uz vlast i time zaštitili od napada raznih fašističkih grupacija...oh wait 1 4
pantelia Posted February 20 Posted February 20 39 minutes ago, Ivo Petović said: Bio zajednički minut ćutanja Dunjiću i žrtvama poplava u Obrenovcu na Stadionu CZV, pred ključnu utakmicu za titulu nakon x godina - 2014.g. To je bio momenat finalnog gašenja bilo kakvih mojih emocija prema tom FK. Jel to ova utakmica
garmonbozia Posted February 20 Posted February 20 2 minutes ago, Milošica said: Hajde ne pominjite Arkana. ako ga još jednom pomenete izaći će iz bele tehnike 1
kud u maglu Simoviću Posted February 20 Posted February 20 2 minutes ago, Milošica said: Hajde ne pominjite Arkana. ееее, да само знаш какав је ђелато био у арију 2
Milošica Posted February 20 Posted February 20 Just now, kud u maglu Simoviću said: ееее, да само знаш какав је ђелато био у арију Pričao mi ćale A pisao je i Lauš da ga je tamo vodio Gaga Nikolić i upoznao sa Željkom
warp Posted February 20 Posted February 20 2 minutes ago, Milošica said: Pričao mi ćale A pisao je i Lauš da ga je tamo vodio Gaga Nikolić i upoznao sa Željkom S Žocom ? 3
napadaj Posted February 20 Posted February 20 https://www.politika.rs/sr/clanak/50690/Tema-nedelje/Moc-desnice/Politika-navijanja Quote Kada su krajem osamdesetih godina prošlog veka navijači Crvene zvezde iz dotadašnje omiljene političke pesme „Crvena zvezda, to je srpski tim/Slobodan Milošević ponosi se njim” izbacili predsednika Srbije, a ubacili vođu opozicije („Crvena zvezda, to je srpski tim/Vuk, Vuk Drašković ponosi se njim”), bio je to znak za uzbunu u rukovodstvu kluba i nadležnim državnim službama. E krsna slavo, pa ima li vama jedan da piše šta je tačno bilo? Quote Za to vreme, navijači Partizana – tih godina klub je bio u senci Zvezdinih uspeha – nervirali su opoziciono nastrojeni „sever” prigodnom političkom pesmom o tadašnjoj vladajućoj koaliciji: „JUL, JUL, SPS, Nova demokratija/Zvezdo crvena, to je vaša partija”.
warp Posted February 20 Posted February 20 5 minutes ago, napadaj said: https://www.politika.rs/sr/clanak/50690/Tema-nedelje/Moc-desnice/Politika-navijanja E krsna slavo, pa ima li vama jedan da piše šta je tačno bilo? Nema, sve nas nap'o Mandela imate argumente da ste protiv sadašnje vlasti i to je sve u redu, ali da ste bili protivu Slobodana, jedna od većih šala na forumu ikad, bukvalno 1
Nikodije Posted February 20 Posted February 20 jbt sta uradi robija sa onom kuknjavom. vise bih voleo da nije tako jezivo i brutalno pokraden i da je uzeo kup 1
Milošica Posted February 20 Posted February 20 Ako se dobro sećam tog perioda, mada sam bio klinac, warp jeste bliži istini. 1
Recommended Posts