Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, copkillah said:

Nije me mrzelo da malo istražim i proverim i... Gle, izgleda da sam u pravu :lol:

SnFzw9K.png

UbXaiBq.png

Ma nema šanse, da nisam BIO NA TIM UTAKMICAMA gde se skandiralo pa da poverujem, ali jbg analogno doba pa nemam dokaze, 

uostalom u pravu ste sve...boli me kurac uostalom, mi smo ciganji uvek bili uz vlast vi ste pankeri uvek bili, Džo Stramer je pričao oduvek dok je bio živ kako voli crno-bele (ionako mrzim pank)

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted
Just now, copkillah said:

Delije.net nije dobar izvor za ovo? Ok, samo mi je čudno da ga niko tamo nije ispravio i rekao mu da greši, očekivao bih da tako nešto može da se desi. Molim te da mi kažeš šta je validan izvor?

Drži se ti Dozetovih flertova na tviteru. 

• +1 1
  • Haha 6
Posted

Čak je i  na Jugoslavija - Hrvatska pevano, a Timu iz predostrožnosti uhapsili pre meča - i opet se desilo. :D 

• +1 1
Posted
4 minutes ago, warp said:

Ma nema šanse, da nisam BIO NA TIM UTAKMICAMA gde se skandiralo pa da poverujem, ali jbg analogno doba pa nemam dokaze, 

To ti je Mandela efekat, dešava se, sve je ok. 

• +1 1
Posted

Psihopata je na granici maksimalnog ludila. Taman mozda neka kratkorocna licenca i lik salje policiju 😅😅😅 te tamo papire ne moze da spoji niko. Sad prica kako drzava trpa novac a jefnacina Evrolige je jasna tu oko udela drzave. Teska budala..

• Hvala 1
Posted (edited)
30 minutes ago, dragance said:

Mutavi, jel to onaj za koga je Dulonrekao da je dobar momak i navijač?

Tema su navijači, zar ne?

26 minutes ago, kralj said:

To si u pravu. Jedino što mi pada na pamet kao opravdanje je to što se kod nas Mutavom nije davao minut ćutanja, pa otud nije baš ni moglo da mu se zviždi. 

Strašna forica, pravi RSB humor.

A Veliboru Dunjiću?

Edited by napadaj
  • +1 2
  • Haha 1
  • -1 1
  • Tužno 1
Posted
3 minutes ago, copkillah said:

To ti je Mandela efekat, dešava se, sve je ok. 

Prestani da se brukaš, iako je smešno.

• +1 2
Posted
15 minutes ago, napadaj said:

Tema su navijači, zar ne?

Strašna forica, pravi RSB humor.

A Veliboru Dunjiću?

Da ova neprijatnost potraje, prilično sam siguran da ni on nije dobio minut ćutanja. Ali u pravu si, evo bio je i svi smo ridali.

• +1 1
Posted (edited)
44 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

bilo i “ustanite delije pevajmo u glas slobodan milošević navija za nas”

Istine radi to su pevali grobosi da nas kao dovedu u vezu

Mi smo pevali

Vuk Vuk Drašković 

Edited by Eleniko
  • +1 1
Posted

Ma tu je bilo dubljih, ratnih i paravojnih motiva. Fuj na kvadrat. Ovo današnje Vučiću pederu je mnogo banalnije, nešto poput "Ivice, vrati se". 

Posted
11 minutes ago, kralj said:

Da ova neprijatnost potraje, prilično sam siguran da ni on nije dobio minut ćutanja. Ali u pravu si, evo bio je i svi smo ridali.

Bio zajednički minut ćutanja Dunjiću i žrtvama poplava u Obrenovcu na Stadionu CZV, pred ključnu utakmicu za titulu nakon x godina - 2014.g. To je bio momenat finalnog gašenja bilo kakvih mojih emocija prema tom FK.

Sa druge strane, krajem 80-ih je mnogo popularnija i vrlo česta pesma bila "Partizan, Partizan to je srpski tim, Slobodan Miloševič ponosi se s njim"...skoro sam na YT gledao neku tekmu u Hali Sportova, da li protiv Jugoplastike ili koga, i bogami su je dobrano i, nadasve, avangardno rabili. 

• +1 5
  • Hvala 1
Posted (edited)
14 minutes ago, Eleniko said:

Istine radi

Vuk Vuk Drašković 

Bilo je jednom, nakon sranja na Kosovu kad je  Milošević tek došao posle Stambolića. Posle je to bilo samo za Vuka i SPO.

Edited by dragance
Posted

Ovo nije Mendela sigurno...sećam se da su nam na hokeju Grobari krajem osamdesetih vikali Di du li du di du, Zvezda ima sidu ! 

A najsmešnije skandiranje je ipak ovo cigansko Fak Ju Referi ! Nekoliko puta i Slovencima upućeno :isuse:

• Haha 3
Posted
36 minutes ago, dragance said:

Prestani da se brukaš, iako je smešno.

Meni je dovoljno što sam srušio mali deo vaše mitomanije :hihi:

• Haha 1
Posted
1 minute ago, copkillah said:

Meni je dovoljno što sam srušio mali deo vaše mitomanije :hihi:

Jašta si. Probaj ponovo.

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...