dragance Posted February 20 Posted February 20 1 minute ago, napadaj said: Ciganska skandirometrija Džabe se vadite, vaša tribina ćuti, a naš istok skandira. Isto kao što smo mi zviždali minutu ćutanja za Mutavog, a kod vas ne postoji šansa da bi se nešto takvo ikada desilo. Jedno brdo dva univerzuma Mutavi, jel to onaj za koga je Dulonrekao da je dobar momak i navijač? 2 2
jorma shparga Posted February 20 Posted February 20 kad vec koristimo vremeplov setimo se hita : " ni Seselja, niti Draskovica, mi smo vojska Dragana Dzajica " verni sluzbi since ,like, forevever ... 1 1
Milošica Posted February 20 Posted February 20 Aleksandar Vučić Riba - Rak - Vodolija Željko Obradović Riba - Rak - Lav 1
kralj Posted February 20 Posted February 20 3 minutes ago, napadaj said: Ciganska skandirometrija Džabe se vadite, vaša tribina ćuti, a naš istok skandira. Isto kao što smo mi zviždali minutu ćutanja za Mutavog, a kod vas ne postoji šansa da bi se nešto takvo ikada desilo. Jedno brdo dva univerzuma To si u pravu. Jedino što mi pada na pamet kao opravdanje je to što se kod nas Mutavom nije davao minut ćutanja, pa otud nije baš ni moglo da mu se zviždi. 4
warp Posted February 20 Posted February 20 Konsultovao sam pedantne statističare...Spasi Srbiju i ubi se Slobodane je počelo u vreme studentskih protesta, tako da moja greška...nije skandirao to sever od 1990-te već od 1996/97 godine Što se tiče skandirana protiv Vučića, mi ćemo skandirati kad bude bilo najteže, ovo je sad neki mid-tier diktatorčić
Eleniko Posted February 20 Posted February 20 skandiraćemo kad se autuje da je grobar, to je što se mene jedini prihvatljiv povod za to prihvaćeno vređanje pedera. ja to ne radim.
dragance Posted February 20 Posted February 20 Bolje i to nego da se vijori zastava SRS čak i posle 5 X na južnoj tribini.
Shaq Posted February 20 Posted February 20 vratimo se na temu.. "Voleo bih da kažem par stvari. Od kada sam došao o Partizanu kao državnom projektu. Veća laž i neistina nije izgovorena, biće da je obrnuto. Neka ljudi iz kluba izađu sa podacima i da sve crno na belo vidi kako smo mi državni projekat. To je najveća laž koja je ikada izgovorena. " ljudi iz kluba: da li ce licimurni robia izviniti se sto je lagao da nisu drzavni projekat i sto je bez razloga napao sudijsku trojku? pa naravno da nece, realnost nije briga na koju se oni obaziru.. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 20 Posted February 20 13 minutes ago, jorma shparga said: kad vec koristimo vremeplov setimo se hita : " ni Seselja, niti Draskovica, mi smo vojska Dragana Dzajica " verni sluzbi since ,like, forevever ... bilo i “ustanite delije pevajmo u glas slobodan milošević navija za nas” 1 2
copkillah Posted February 20 Posted February 20 34 minutes ago, dragance said: Slabo ti ide revizija istorije. 33 minutes ago, warp said: Ma daj...sad se zajebavaš Nije me mrzelo da malo istražim i proverim i... Gle, izgleda da sam u pravu 2
dragance Posted February 20 Posted February 20 Kako da ne. No, tad Delije nisu postojale, a posle je SPS i SRS nogobuljiran sa tribine.
dragance Posted February 20 Posted February 20 1 minute ago, copkillah said: Nije me mrzelo da malo istražim i proverim i... Gle, izgleda da sam u pravu Kakav izvor Probaj još jednom. 1
copkillah Posted February 20 Posted February 20 1 minute ago, dragance said: Kakav izvor Probaj još jednom. Delije.net nije dobar izvor za ovo? Ok, samo mi je čudno da ga niko tamo nije ispravio i rekao mu da greši, očekivao bih da tako nešto može da se desi. Molim te da mi kažeš šta je validan izvor?
kralj Posted February 20 Posted February 20 Istražio i ispuca Robi Vilijamsa. Vikalo se i Slobo Slobodo početkom devedesetih. Slobo Sadame sigurno pre '96. 2
Recommended Posts