Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, napadaj said:

Ciganska skandirometrija

Džabe se vadite, vaša tribina ćuti, a naš istok skandira. Isto kao što smo mi zviždali minutu ćutanja za Mutavog, a kod vas ne postoji šansa da bi se nešto takvo ikada desilo.

Jedno brdo dva univerzuma :fantom:

Mutavi, jel to onaj za koga je Dulonrekao da je dobar momak i navijač?

• +1 2
  • Haha 2
Posted

kad vec koristimo vremeplov setimo se hita : " ni Seselja, niti Draskovica, mi smo vojska Dragana Dzajica "

verni sluzbi since ,like, forevever ...

• Haha 1
  • -1 1
Posted

Aleksandar Vučić

Riba - Rak - Vodolija

Željko Obradović

Riba - Rak - Lav

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, napadaj said:

Ciganska skandirometrija

Džabe se vadite, vaša tribina ćuti, a naš istok skandira. Isto kao što smo mi zviždali minutu ćutanja za Mutavog, a kod vas ne postoji šansa da bi se nešto takvo ikada desilo.

Jedno brdo dva univerzuma :fantom:

To si u pravu. Jedino što mi pada na pamet kao opravdanje je to što se kod nas Mutavom nije davao minut ćutanja, pa otud nije baš ni moglo da mu se zviždi. 

• Haha 4
Posted

Konsultovao sam pedantne statističare...Spasi Srbiju i ubi se Slobodane je počelo u vreme studentskih protesta, tako da moja greška...nije skandirao to sever od 1990-te već od 1996/97

godine :fantom:

Što se tiče skandirana protiv Vučića, mi ćemo skandirati kad bude bilo najteže, ovo je sad neki mid-tier diktatorčić :fantom:

Posted

IMG-7989.jpg

• +1 1
  • Haha 1
  • Tužno 2
Posted

skandiraćemo kad se autuje da je grobar, to je što se mene jedini prihvatljiv povod za to prihvaćeno vređanje pedera. ja to ne radim.

Posted

Bolje i to nego da se vijori zastava SRS čak i posle 5 X na južnoj tribini. 

Posted

vratimo se na temu..

"Voleo bih da kažem par stvari. Od kada sam došao o Partizanu kao državnom projektu. Veća laž i neistina nije izgovorena, biće da je obrnuto. Neka ljudi iz kluba izađu sa podacima i da sve crno na belo vidi kako smo mi državni projekat. To je najveća laž koja je ikada izgovorena. "

ljudi iz kluba:

image.thumb.png.e44f6dcea6b43bdbc58eefe9b9f0695d.png

da li ce licimurni robia izviniti se sto je lagao da nisu drzavni projekat i sto je bez razloga napao sudijsku trojku?

pa naravno da nece, realnost nije briga na koju se oni obaziru..:fantom:

• +1 1
Posted
13 minutes ago, jorma shparga said:

kad vec koristimo vremeplov setimo se hita : " ni Seselja, niti Draskovica, mi smo vojska Dragana Dzajica "

verni sluzbi since ,like, forevever ...

bilo i “ustanite delije pevajmo u glas slobodan milošević navija za nas”

• +1 1
  • Haha 2
Posted
34 minutes ago, dragance said:

Slabo ti ide revizija istorije.

33 minutes ago, warp said:

Ma daj...sad se zajebavaš :laugh:

Nije me mrzelo da malo istražim i proverim i... Gle, izgleda da sam u pravu :lol:

SnFzw9K.png

UbXaiBq.png

• Haha 2
Posted

Kako da ne. No, tad Delije nisu postojale, a posle je SPS i SRS nogobuljiran sa tribine.

Posted
1 minute ago, copkillah said:

Nije me mrzelo da malo istražim i proverim i... Gle, izgleda da sam u pravu :lol:

SnFzw9K.png

UbXaiBq.png

Kakav izvor :D 

Probaj još jednom.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, dragance said:

Kakav izvor :D 

Probaj još jednom.

Delije.net nije dobar izvor za ovo? Ok, samo mi je čudno da ga niko tamo nije ispravio i rekao mu da greši, očekivao bih da tako nešto može da se desi. Molim te da mi kažeš šta je validan izvor?

Posted

Istražio i ispuca Robi Vilijamsa. :ilija:

Vikalo se i Slobo Slobodo početkom devedesetih. Slobo Sadame sigurno pre '96.  

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...