copkillah Posted February 20 Posted February 20 4 minutes ago, dragance said: dok tatko na tribinu bio živ, sigurno niste pevali 1 1
copkillah Posted February 20 Posted February 20 2 minutes ago, warp said: Spasi Srbiju i ubi se Slobodane...bar se deset godina čulo sa severa... To je krenulo da se peva 2000. 2 1
Eleniko Posted February 20 Posted February 20 3 minutes ago, warp said: Spasi Srbiju i ubi se Slobodane...bar se deset godina čulo sa severa... Uostalom zašto je dopušteno da se na onom prvom derbiju posle 5 X linčuju igrači i navijači Partizana ? Zato što smo srušili komunjare pa malo momcima treba dati oduška... Ako ti je neko drugačije pričao za period 1990-2000 u priličnoj si deluziji... Evo pitaj i Elenika na pokojnom b92 u to vreme jedan Grobar nije bio bio je toma grujić grobos, imao je našu zaštitu burazer mu je težak cigan, jedne nedelje beše 1989. čekali ga toma mama i tata da dođe na nedeljni ručak, upalili tv, tuča u maksimiru kad ono grujić junior sa motkom u ruci mlati naokolo ko ko mahnit... 1 1
dragance Posted February 20 Posted February 20 3 minutes ago, copkillah said: To je krenulo da se peva 2000. Slabo ti ide revizija istorije. 1
warp Posted February 20 Posted February 20 5 minutes ago, copkillah said: To je krenulo da se peva 2000. Ma daj...sad se zajebavaš 2
Eleniko Posted February 20 Posted February 20 1 minute ago, warp said: Ma daj...sad se zajebavaš dotle su se mezetila pačija govna iz peska, 2000. počinje političko sećanje ck 3
kralj Posted February 20 Posted February 20 (edited) Ma gde zajebava... Nego, sad sam pročitao čitav Žocov lament. Jel moguće da se zamajavamo ovim, a ispostavilo se da Radonja ima pet puta više ovih najvažnijih trofeja od njega? Edited February 20 by kralj
Shaq Posted February 20 Posted February 20 6 minutes ago, warp said: Ma daj...sad se zajebavaš 2 hours ago, Shaq said: realnost nije briga na koju se oni obaziru.. 1
kralj Posted February 20 Posted February 20 19 minutes ago, warp said: Spasi Srbiju i ubi se Slobodane...bar se deset godina čulo sa severa... Uostalom zašto je dopušteno da se na onom prvom derbiju posle 5 X linčuju igrači i navijači Partizana ? Zato što smo srušili komunjare pa malo momcima treba dati oduška... Ako ti je neko drugačije pričao za period 1990-2000 u priličnoj si deluziji... Evo pitaj i Elenika na pokojnom b92 u to vreme jedan Grobar nije bio Ne verujem da se pevalo baš deset godina. Mislim da je Slobo Sadame duže trajalo, a bilo je pre toga. 1
Mindaugas Žukauskas Posted February 20 Posted February 20 1 hour ago, kralj said: Ja ne poznajem više nikoga Mogu u ovo da poverujem, i ne krivim ih
kralj Posted February 20 Posted February 20 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Mogu u ovo da poverujem, i ne krivim ih Dosta jaka fora. Mwaaaaa! Kradem!!!
napadaj Posted February 20 Posted February 20 Ciganska skandirometrija Džabe se vadite, vaša tribina ćuti, a naš istok skandira. Isto kao što smo mi zviždali minutu ćutanja za Mutavog, a kod vas ne postoji šansa da bi se nešto takvo ikada desilo. Jedno brdo dva univerzuma 2 2
dragance Posted February 20 Posted February 20 3 minutes ago, kralj said: Ne verujem da se pevalo baš deset godina. Mislim da je Slobo Sadame duže trajalo, a bilo je pre toga. Tad je RTS i počeo sa praksom nameštanja reglera prilikom tv prenosa.
Mindaugas Žukauskas Posted February 20 Posted February 20 Kul. Ae javite kad bude neko skandiranje, da čestitam. Do tada se ne javljam na ovoj temi.
Recommended Posts