garmonbozia Posted February 20 Posted February 20 apsolutno je nebitno zašto neko skandira protiv vučića (da li je to paktometrija, zato što uništava državu i celo društvo, itd), bitno je da postoji skandiranje jer to njega poprilično boli druga stvar je što na ciganskoj tribini niko ne sme da skandira jer bi ih polomile vođe kao što su onomad krenuli kod nas protiv cedevite 5
copkillah Posted February 20 Posted February 20 6 minutes ago, kralj said: Pritom je glupo da spočitavate huliganometriju Ciganima kojima je Miloševićeva policija ispitivala bubrege dok su diktatoru skandirali, ... Uf da, tih par meseci te 2000, najteži period u istoriji hrabre severne tribine :( 3 2 1
Eleniko Posted February 20 Posted February 20 Just now, garmonbozia said: polomile vođe kao što su onomad krenuli kod nas protiv cedevite jel može više detalja o tom dogadjaju naravno da je bitno zašto se skandira jer zašto bi ja skandirao protiv tebe zato što si grobar a u ogromnom broju stvari /pomenuti - kosovo, eu, nato, demokratija/ se slažem s tobom to skandiranje na tekmi sa barselonom je ugašeno intervencijom iz kopa.
dragance Posted February 20 Posted February 20 3 minutes ago, copkillah said: ... Uf da, tih par meseci te 2000, najteži period u istoriji hrabre severne tribine :( Bio si mali, pa se ne sećaš. Da nisi možda zamenio tribine i stadione? 1
garmonbozia Posted February 20 Posted February 20 1 minute ago, Eleniko said: naravno da je bitno zašto se skandira jer zašto bi ja skandirao protiv tebe zato što si grobar a u ogromnom broju stvari /pomenuti - kosovo, eu, nato, demokratija/ se slažem s tobom više sam mislio na širu sliku u eventualnom "rušenju" ovog manijaka - da sve (pa makar i malo) pomaže ili ga tera u neke greške i uopšte ne mislim da su grobari više opoziciono nastrojeni od cigana pričajući o ovome. a što se tiče tog događaja, ne mogu da se setim koja je godina bila, a tad sam prestao da idem na utakmice dok se nije vratio Željko i onda opet prestao ove sezone. 3
Shaq Posted February 20 Posted February 20 (edited) @Nikodije ne treba ih gasiti, vec im ne treba davati vise od 5m po sezoni.. kasarka nije profitabilan sport, vrhunac nagrade je 1,5m(osvajanje el), te u tom smislu nema dvojbe da su ulaganje od 20+m po sezoni, cisto pranje pare.. ko ih pere, pa ili ugledni™ bizmismeni, drzava, tj ugledni bizmiseni koje je postavila drzava.. pametnom dosta.. Edited February 20 by Shaq 1 1
kralj Posted February 20 Posted February 20 4 minutes ago, dragance said: Bio si mali, pa se ne sećaš. Da nisi možda zamenio tribine i stadione? Bio je mali i kad su vikali Tomi Nikoliću i Tadiću, al ok sve se uklapa. Samo ja ne znam nikoga ko je to nazivao opozicionim delovanjemtm. 3 1
MiddleClass Posted February 20 Posted February 20 1 hour ago, Eleniko said: član uo kkp /o tempora o mores/pavlović zadaje ključni udarac ciganima https://www.danas.rs/sport/bivsi-kosarkas-partizana-obelodanio-finansijske-podatke-vecitih-rivala-od-drzave-smo-dobili-sest-miliona-evra-manje-nego-zvezda-a-sami-smo-zaradili-skoro-13-miliona-vise/ Samo 6 miliona vise dobio evroligas u potonjih 7 godina, a oni su 5 od tih 7 statirali u cipiripi kupu?! Mislio sam da je aparthjed kad ono i njima prelivalo 1
levi Posted February 20 Posted February 20 apsolutno je bitno zašto se skandira, jer je to odgovor na sva vaša pitanja. skandiranje je navijačko a ne političko, to je cela njegova sadržina i svrha 2 1
Ted Posted February 20 Posted February 20 ponekad raprave ne forumu izgledaju ovako.....kad bi mogle da se filmuju 1
copkillah Posted February 20 Posted February 20 41 minutes ago, dragance said: Bio si mali, pa se ne sećaš. Da nisi možda zamenio tribine i stadione? Ah da, skandiralo mu se синце 1389. 1 1
dragance Posted February 20 Posted February 20 2 minutes ago, copkillah said: Ah da, skandiralo mu se синце 1389.
Jesper23 Posted February 20 Posted February 20 (edited) 1 hour ago, kralj said: Verujem da je slučajno i da nisi stvarno takvo đubre da im još i ovako natrljavaš Gidraitisa na nos. Sasvim je slučajno, vjeruj 1 hour ago, copkillah said: Pobogu, pa ne moram valjda da objašnjavam da će uvek biti utakmica sa slabijom posetom, ali poenta je bila da je Partizan i tada bio najgledaniji, iako je tvoja teza bila da to neće biti slučaj kada rezultati opadnu. Jeba ga ti, vidiš da nijsu pojedine utakmice već uzorak na par sezona. Kad su rezultati top i posjeta je dobra, a ove godine jašete na talasu euforije od prošle godine. Ako ove godine izduvate za play in el i izgubite od nas, misliš da će Ostoyah zadržati iste cijene karata ili da će biti isti broj kupljenih ulaznica? Ove godine ste se nadali dodatnom podizanju ljestvice, zadržan je kostur tima i djelovalo je da je nadogradnja dobra, a tu je i Obradović koji je deliverovao u sezoni iza nas. Euforija je bila na maksu, pa su i prihodi na maksu, ali i sa takvim prihodima bez pomoći države ne bi imali ovakav rooster, to je bar jasno. Da ne bude zablude, sve što pišem za vas se odnosi i na nas, ali to sam već napisao u prvom upisu. edit: Znam par momaka iz BL koji su uzeli sezonske karte, ali to je prvi put da je tako, i dolaze redovno na EL utakmice. Takvih je dobrih 5000 iz cijele Srbije i Regiona, kad splasne euforija nema na njih. Da ne pišem da je finansijski neizvodivo za većinu plebsa Edited February 20 by Jesper23 1
warp Posted February 20 Posted February 20 2 minutes ago, copkillah said: Ah da, skandiralo mu se синце 1389. Spasi Srbiju i ubi se Slobodane...bar se deset godina čulo sa severa... Uostalom zašto je dopušteno da se na onom prvom derbiju posle 5 X linčuju igrači i navijači Partizana ? Zato što smo srušili komunjare pa malo momcima treba dati oduška... Ako ti je neko drugačije pričao za period 1990-2000 u priličnoj si deluziji... Evo pitaj i Elenika na pokojnom b92 u to vreme jedan Grobar nije bio 1
Recommended Posts