Eleniko Posted February 20 Posted February 20 koristan tvit, sad sam video ovo partizan esports ostojinog sina, bolje da nisam https://partizanesports.com/sr/ 1
Ratamahatta Posted February 20 Posted February 20 (edited) 3 bih ostavio sebi, 52 podelio sirotilji Od treceg do drugog bi spicko kroz zivot cisto da mogu do smrti da se kurcim da sam multimilioner jer zvuci lepse nego da si samo milioner Edited February 20 by Ratamahatta
copkillah Posted February 20 Posted February 20 7 minutes ago, Jesper23 said: Partizan bi trenutno (kad bi se krenulo od finansijske nule, bez dugova) sa sve Želimirom kao predvodnikom, na čelu kolone, mogao da funkcioniše na nivou jedne Albe. I to trenutno kad je hajp oko povratka Želimira (mesija), uzimanja titule i borbe sa Realom na jednu loptu, na vrhuncu i gdje su cijene karata off the chart, te je vaskoliko grobarstvo fokusirano samo i isključivo na taj sport usljed stagnacije u FK. Čim dođe do zasićenja ili pada rezultata hala će zjapiti poluprazna, kao što i naša zjapi. Ta priča da je ovaj sistem održiv na duže staze apsolutno ne pije vodu, bila je u priča kad bi svi navijači FKCZ dali po 10 eura svi dugovi kluba bi bili vraćeni, ali to ne funkcioniše tako. Na sve to evropska košarka je neprofitabilan sport, notorna činjenica. @copkillah Kupuje, ne može da kupi baš sve. Međutim, kad se sa svih strana skupi po malo njemu dosta. Nisam primjetio da se skandira, u poslednje vrijeme, a i to skandiranje je ograničeno, doduše može i tabanje da se popije ako se naleti na "pravu ekipu". Hala nije bila poluprazna ni u vreme Vrapca i Đumića, Partizan je i tada bio najgledaniji klub u ABA ligi. Što se tiče skandiranja, skandira se, ne znam odakle ti to da se ne skandira. 1 1
Eleniko Posted February 20 Posted February 20 oće li biti nekog robijinog odgovora na precednikovo griženje kvaka ne verujem da njegova /želimir/ ne može ne biti poslednja
Ratamahatta Posted February 20 Posted February 20 (edited) Preuzece repstaciju Rvacke na nagovor Ace Trice i karace nas u finalu sledeceg evropskog Nanelijevom kvacilo tricom s novim pasosem Edited February 20 by Ratamahatta
Eleniko Posted February 20 Posted February 20 to bi me rastužilo, ja sam za to da ostane na klupi kkp do penzionisanja. čemu inače ovoliki hajp. ali mi je pošumljeni sumljiv.
Venom Posted February 20 Posted February 20 44 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel realno da posle x diskusija na ovom forumu upadaš kao indijanac sa ovakvim učitavanjem. pa stotine postova su ovde ispisane o privatizaciji u sportu, o nedonošenju zakona o sportu među njima ima i y mojih tako da zaista nema potrebe da ti detaljnije odgovaram na ove neoliberalne gluposti Koji poseban kontekst mi je potreban za jednu te istu diskusiju koju vodite već 15 godina ovde? Koja se svodi na to ko je veće govno od kluba. Privatizacija u sportu je za tu diskusiju relevantna kao i sve što sam ja napisao - privatizacija za vaše klubove znači prestanak postojanja. U tom smislu je potpuno nebitno koliko ste sezonskih karata, dresova, potkošulja ili gaća prodali, ne bi postojali da nije države. Ko toga nije svestan živi u Diznilendu. 4
Mindaugas Žukauskas Posted February 20 Posted February 20 Koliko ste strana ispisali, ja mislio ciganji počeli da skandiraju včć pdr 5
Eleniko Posted February 20 Posted February 20 13 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Koliko ste strana ispisali, ja mislio ciganji počeli da skandiraju včć pdr nećeš verovati - jesmo /parter b/, protivu barse ali nas boli kitica da to veličamo kao podizanje ustanka 1941... 3
copkillah Posted February 20 Posted February 20 14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Koliko ste strana ispisali, ja mislio ciganji počeli da skandiraju včć pdr Počeće i oni, koji mesec pred njegov pad, kao što su i prošli put uradili 1
copkillah Posted February 20 Posted February 20 Just now, Eleniko said: nećeš verovati - jesmo /parter b/, protivu barse ali nas boli kitica da to veličamo kao podizanje ustanka 1941... je l' je taj parter b sada sa tobom u prostoriji? 5
Shaq Posted February 20 Posted February 20 rumeni je skolski primer drzavnog projekta. cak i po ovim laziranim podacima(koji su umanjeni) i koji dolaze direktno iz partizana, rumeni u prvoj sezoni dobija povecan budzet za 200% u odnosu na budzete koje su cz i kkp imali do tada, a pri tom se u prvoj godini igra evrokup.. u trecoj godini ima povecanje od 333% u odnosu na budzete pre njegovog dolaska, a i pored tog povecanja od 333%( a koje je u realnosti i vece), dobija dodatnih 9m eura od drzave da plati porez drzavi... pamentom dosta 1 1
Eleniko Posted February 20 Posted February 20 član uo kkp /o tempora o mores/pavlović zadaje ključni udarac ciganima https://www.danas.rs/sport/bivsi-kosarkas-partizana-obelodanio-finansijske-podatke-vecitih-rivala-od-drzave-smo-dobili-sest-miliona-evra-manje-nego-zvezda-a-sami-smo-zaradili-skoro-13-miliona-vise/
kralj Posted February 20 Posted February 20 A šta to tačno ponese čoveka da baš na utakmici viče protiv Vučića? Za Grobare mi je jasno, deklarisao se kao Cigan koji je odrastao na severu. al evo vi iz partera B, zašto baš na utakmici, a ne u autobusu, na poslu u parku dok se šeta pas, ili ovi naši crno-beli forumaši na velikom odmoru. Razumeo bih da se viče protiv Čovića i Ostoje, to još i može da ima smisla, al ovo je skroz infantilno. 1
Recommended Posts