Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, copkillah said:

samo da ne upravlja kao ti sa kablovima i bićemo dobro :fantom:

Ajde dragance koji se rasplakao posto shvata da je pogresio, ali zasto, aman, thumbsdown na ovo, kad je fora realno odlicna?! Morate malo da izadjete iz okvira navijacke ostrascenosti, nije vam to zdravo, poremetice vam rezone i smisao za humor, nije lako to vratiti posle...

• +1 6
  • Haha 1
Posted
54 minutes ago, Greek Freak said:

Ajde dragance koji se rasplakao posto shvata da je pogresio, ali zasto, aman, thumbsdown na ovo, kad je fora realno odlicna?! Morate malo da izadjete iz okvira navijacke ostrascenosti, nije vam to zdravo, poremetice vam rezone i smisao za humor, nije lako to vratiti posle...

loša patkicometrija, već viđeno milion puta od autora

Posted

Prema svecu i tropar...

A i nije bas patkicometrija, ozbiljan sam bio, malo je smesno sto vama nekolicini reakcija na postove uglavnom zavisi od autora a ne sadrzaja istih. :)

• +1 3
Posted

neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar

Spoiler

GGt16mrWoAADGho?format=jpg&name=medium

• Wub 1
  • Haha 8
Posted
9 hours ago, Venom said:

8gdqo8.jpg

Tačno sam znao da će sve objektivni Grobari ovo da lajkuju. :Jova:

• +1 1
Posted

zanimljivo mi je kako se trabunjanje žvalavog lažova na celom forumu doživljava kao neupitno

:laze:

dok na sportu njegove reči postaju reči izgovorene od 1 apostola istine

• +1 5
  • Haha 1
  • Tužno 1
Posted

Navijač sam Zvezde, hvala bogu sa godinama se nivo glupoće i zaslepljenosti smanjio pa mi je jasno šta predstavljaju Zvezda i Partizan. Prvi put u životu mogu da kažem da je Vučić u pravu, ti klubovi zaista reketiraju državu, ali ima i druga strana medalje gdje on uspjehe tih klubova (velika baza navijača) predstavlja kao sopstvene, a sve u cilj...znate već, izbori, glasanje, da ne dužim

Mene samo zanima kako su komšije nakon 7 mjesta u Aba došli do toga da dovedu - najtrofejnijeg ikad sa ful stručnim štabom, Smajlija i Kurucsa iz NBA, dva igrača Armanija koji je te godine bio na f4, Madara sa sve obeštećenjem, direktno u konkurenciji sa nama uzmu Aleksu i Lezora (koji je pri tome igrao EL sa Makabijem) + Dalas Mur.

Vjerovatno su i tad sezonske finansirale 70% budžeta, a daaaaaa Branko Nordeus. Ko je vjerovao u deda Mraza Branka, može i u sezonske, a za vrijeme Duloa bilo je živimo od prodaje igrača.

Mogu razumjeti da ljudi lažu druge, ali da lažu sebe, to je poseban level.

• +1 5
  • Hvala 1
Posted
4 minutes ago, Jesper23 said:

Navijač sam Zvezde, hvala bogu sa godinama se nivo glupoće i zaslepljenosti smanjio pa mi je jasno šta predstavljaju Zvezda i Partizan. Prvi put u životu mogu da kažem da je Vučić u pravu, ti klubovi zaista reketiraju državu,

Čime to klubovi reketiraju državu? Šta bi se to tačno desilo ako država ne bi platila taj, kako ga Vučić zove, reket?

Posted

Zvezda bi postala FMP Beograd 2, a Partizan igrao NBA.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
9 minutes ago, copkillah said:

Čime to klubovi reketiraju državu? Šta bi se to tačno desilo ako država ne bi platila taj, kako ga Vučić zove, reket?

A jebo ga ti, eto nema veze između sporta, politike i huligana. Potrebno je da ti objašnjavam? Hljeba i igara, gospodaru.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Jesper23 said:

A jebo ga ti, eto nema veze između sporta, politike i huligana. Potrebno je da ti objašnjavam? Hljeba i igara, gospodaru.

Hoćeš da kažeš da huligane plaća tako što klubovima kupuje igrače, a ne da njih direktno plaća?

• +1 1
Posted
10 hours ago, Eleniko said:

neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar

Hide contents

GGt16mrWoAADGho?format=jpg&name=medium

Mutavi Miklja jbte...

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...