Tuesday at 15:502 days ode na godinu, uzme pare koje bi u evropi uzeo za pet godina i nastavlja gde je stao
Tuesday at 19:022 days Lazio reciklira istrošenog Sarija. Meni je Baronijev tim dok je imao snage i bez povreda izgledao odlicno tokom sezone, na kraju je doslo na naplatu 2 fronta sa prilicno skromnim timom i osta čovek bez posla. Trebao je ostati i drugu sezonu, posebno bez evro takmičenja kad bi mogao da se fokusira samo na ligu.
Tuesday at 20:222 days 4 hours ago, 189- said:ode na godinu, uzme pare koje bi u evropi uzeo za pet godina i nastavlja gde je staoNisam siguran, Murinjo kad je "zaglavio u blatu" nije se vise nikad vratio. Mislim u smislu da trenira pretedenta na titulu u ligi petice ili lige sampiona. Ali opet, ne znam ni koje je opcije imao nakon ova tri samara u kratkom roku i sva tri izgubljena pehara. Edited Tuesday at 20:232 days by JohnnyD
Tuesday at 20:442 days Author Baroni preuzima TorinoU Milanu sveopšte rasulo, bolje da ni ne pišem. Dovode Luku Modrića
Wednesday at 15:551 day Mogao bi Napoli da nabije broj titula ako ostali ovako nastave da se raspadaju, pre svega velika trojka.