June 3Jun 3 Lazio reciklira istrošenog Sarija. Meni je Baronijev tim dok je imao snage i bez povreda izgledao odlicno tokom sezone, na kraju je doslo na naplatu 2 fronta sa prilicno skromnim timom i osta čovek bez posla. Trebao je ostati i drugu sezonu, posebno bez evro takmičenja kad bi mogao da se fokusira samo na ligu.
June 3Jun 3 4 hours ago, 189- said:ode na godinu, uzme pare koje bi u evropi uzeo za pet godina i nastavlja gde je staoNisam siguran, Murinjo kad je "zaglavio u blatu" nije se vise nikad vratio. Mislim u smislu da trenira pretedenta na titulu u ligi petice ili lige sampiona. Ali opet, ne znam ni koje je opcije imao nakon ova tri samara u kratkom roku i sva tri izgubljena pehara. Edited June 3Jun 3 by JohnnyD
June 3Jun 3 Author Baroni preuzima TorinoU Milanu sveopšte rasulo, bolje da ni ne pišem. Dovode Luku Modrića
June 4Jun 4 Mogao bi Napoli da nabije broj titula ako ostali ovako nastave da se raspadaju, pre svega velika trojka.
June 6Jun 6 Author Uh, Ivan Jurić preuzima Atalantu. Mislim da je radio dobar posao u Torinu i Veroni, ovo sad u Romi je bila pizdarija koju ni Gvardiola ne bi rešio, ali ne znam koliko je on pravi izbor za Atalantu, tražiće se bolji rezultati od onoga što je navikao. Tu očekujem blagi pad Atalante.Što se tiče Intera ovo mi deluje neozbiljno i štekarski, dal se nema para ili šta li. Bili su finalisti lige šampiona dva puta u tri godine i sad dovode neafirmisanog i jeftinog trenera, pa će kao da rastu sa njim. Neozbiljno.On 4. 6. 2025. at 17:55, W.F.C. said:Mogao bi Napoli da nabije broj titula ako ostali ovako nastave da se raspadaju, pre svega velika trojka.Ovo bi vrlo lako mogao biti slučaj, poslednji put kad je bila vrteška trenera u Seriji A (2021-22) prvak je bio tim koji je nastavio saradnju sa starim trenerom. Tad je Simone došao u Inter, Alegri se vratio u Juventus, Sari u Lacio, Murinjo u Romu, a Pioli nastavio sa Milanom. Slična je situacija, prosto novim trenerima treba vreme da kliknu sa timom.S tim što...Napoli će sad imati i teret LŠ na leđima za koji Konte nikad nije znao šta će s njim, a uz to je i poznato da izgori posle 2-3 godine u istom klubu, a jedna tačka usijanja je već bila sad na kraju sezone.Tako da prvenstvo može da bude ultra zanimljivo i otvoreno, no mislim da su svi kolektivno izgubili jedan korak za Evropom.
June 6Jun 6 7 minutes ago, goofs said:Što se tiče Intera ovo mi deluje neozbiljno i štekarski, dal se nema para ili šta li. Bili su finalisti lige šampiona dva puta u tri godine i sad dovode neafirmisanog i jeftinog trenera, pa će kao da rastu sa njim. Neozbiljno.Nisam ni ja presrećan.....ali ostavljam rezervu.Ne verujem da su pare u pitanju, a ne verujem ni u neozbiljnost, pošto te poslove u Interu rade macani koji su dobrano iskusni i namazani. Plus je Inter izašao iz one velike finansijske krize, a mislim da je samo od LŠ ove sezone dobar skoro 150 miliona.Dobro je što se reagovalo promptno, verujem da odlazak Kesića nije bio iznenadan za upravu i da su se imale i spremale opcije. Odmah je rečeno da će Inter ići na ovo klupsko SP sa trenerom koji će biti za sledeću sezonu. Deluje da je Fabregas bio opcija jedan, ovo je opcija dva, radi se o nekom ko je vrlo povezan sa Interom, odnosno nije tikva bez korena.Od prelaznog roka zavisi najviše, pošto je potrebno podmlađivanje a da se ne izgubi nivo kvaliteta. To je pravi posao. Edited June 6Jun 6 by Ted
June 6Jun 6 Author Pa vidi, meni ovo deluje malo gore nego kad je Juventus doveo Motu (koji je sad bivši) i malo bolje nego kad je Juventus doveo Pirla (takođe trenera mlađih kategorija, samo bez ikakvog iskustva u radu sa seniorima), koji je sad nestao sa trenerske mape.Chivu iza sebe ima 13 utakmica kao seniorski trener ne samo u Seriji A, nego u karijeri. To je apsolutno nedovoljno da ti preuzmeš doprvaka Evrope i očekuješ neki dobar rezultat sa njim. Ok je da ga uzme neka Đenova ili Bolonja, u suštini ok je i Inter ako su spremni na petogodišnji ciklus u kom će da rastu sa trenerom, ali ova ekipa Intera nije u stadijumu kojem treba tako nešto. Kesić kad je došao je već imao 5 godina u Laciju sa nekim vrlo dobrim rezultatima.Lično mi je ovo grdnije i od Alegrija u Milanu i od Tudora u Juventusu, Tudor bar ima godina iskustva iza sebe i kontakt/rad sa timom koji treba da vodi.
June 6Jun 6 Ni ja nisam oduševljen Kivuom, ovo mi deluje potez a la FKP. Doduše pošto su ljudi koji trenutno vuku poteze u Interu malo ozbiljniji od domaćih debila, ostavljam šansu da imaju bolji uvid u minuli rad od mene . Da se razumemo, ni Seskovih godinu dana u Serie A nije neka referenca da padneš na dupe. Da li ih je De Zerbi odjavio ili nisu nikada ni ozbiljno zagrizli pitanje je, ali mi je to delovalo najbolje rešenje.Inter je od početka bio u hendikepu za ovu trenersku vrtešku, jer im je sezona, zbog finala LŠ, trajala nedelju dana duže (mada ruku na srce, ne suzi mi oko za propuštanje Maxa ili Sarija, dok Gasp verovatno ne bi ni želeo da se vraća, možda su mogli da pojure Italiana, ali ni to nije ime koje se ne propušta).Pare su i jesu i nisu u pitanju - Inter nema kintu da plati top tier trenera, ali ne verujem da su se za Kivua rešili da bi uštedeli 2 miliona u odnosu na nekog lupam Fonseku.
June 6Jun 6 svakako se radi o riziku i niko ne može da tvrdi da će to da funkcioniše dobro.moguće je da ima deo priče koji nama nije poznat. recimo, moguće je da se gađa rešenje koje u ovom trenutku nije dostupno, a recimo biće narednog leta. i da je to neka dugoročna strategija. u toj varijanti imaš premošćavanje jedne sezone, koje se obično ne radi sa iskusnijim trenerima koji te varijante ne prihvataju, već rizikuješ sa nekim za koga proceniš da bi mogao pozitivno da iznenadi. polazim od toga da se radi o ozbiljnom klubu, dakle ne seljobersko-džiberske varijante ala Vazura, gde postoji strateško planiranje i razmišljanje unapred, na srednji i duži rok.ja bih volaeo da je preuzeo Klop ili tako neki teškaš, ali očigledno da tako nešto nije bilo realno.