May 25May 25 Pomislih baš dok sam ga gledao poslednju utakmicu da bi mogao Marota da ga pojuri, ali nisam bio načisto šta mislim o tome.Deluje mi baš isceđeno, ali ne bi bilo prvi put da lagani žabarski tempo bude lekovit za veterana.Realno Interu treba sveža krv na sredini, ne može Miki više da bude starter pa bolje da pojure Paza. Napoliju će baš značiti Kevin, očajnički im treba proširenje kadra, pogotovo na predstojeću evropsku kampanju.
May 25May 25 Author Ma DeBrujne je klasa, snaći će se u Italiji lagano, pametan je igrač, ovo je baš veliko pojačanje za Napoli.Siti pikirao Rejindersa kao zamenu, pregovaraju sa Milanom da ga ugrabe pre svetskog klupskog prvenstva. Ovaj se vec oprostio od kluba na stadionu i kroz instagrame.Milan postavio Igli Tarea za sportskog menadzera, juri se trener (pik je Alegri ), otprilike svi su u izlogu za prodaju, svima je trenutno stopirano produzenje ugovora. Koliko je ovaj RedBird uspeo da usere klub, neopisivo, preuzeli su ih kao sampione, oterali Maldinija i par godina kasnije nema se za evropsko takmicenje.Americki vlasnici i italijanski fudbal, dal postoji gori kombo
May 25May 25 Postoji prica i da je Milanova tribina oterala Maldinija, ne znam sta se desavalo. U svkaom slucaju usrali su jedini klub sa severa za koji sam imao simpatije (odrastajuci uz sve one uspehe u Evropi).
May 25May 25 Author Ma ne, izmirili su se oni i godinu pre titule, a tek tada sa skudetom.Maldini je hteo da ima sve konce u svojim rukama, gazdama to nije odgovaralo, znaju oni bolje i pametniji su i desilo se to što se desilo. Njemu i Masari je istekao ugovor, nije produžen, na pozicije su postavljeni nestručni ljudi, biznismeni, skaut i Ibra maneken.Pričao je i Boban skoro o tom kratkom stintu u Milanu, kaže da su imali otpor od strane top menadžmenta na svakom koraku, da su bili dogovoreni transferi Szobosala i Olma koje su gazde stopirale, itd.Mislim da je jednostavno Maldiniju cilj bio uspeh kluba, a Amerima da zarade.
May 29May 29 Author Od sinoć su aktuelne vesti da je Konte sad blizu ostanka u Napoliju, da Alegri ide u Milan, a Gasperini u Romu.Za Inzagija se jos uvek ne zna da li ostaje, navodno ima nepristojnu ponudi iz Arabije.U ovom slucaju visi Juventus jer je racunao na Kontea/Alegrija
May 29May 29 ja bih voleo da Inzagi ostane u Interu, nekako sam ga, kao Interista, zgotivio jako tokom ovih godina. ajd što mi je simpa, nego i spada u red top trenera. sad, jeste činejnica da ume da zabaguje tokom sezone i da pravi seriju nezgodnih rezultata pa da se posle čupa, ali sve u svemu nije baš širok krug onih koji bi legli Interu i tim ambicijama.ok, uvek može da se rizikuje sa nekom mladom nadom, što jelte može da bude i neviđen ubod ali i user. ja bih ipak preskočio eksperimente i zadržao Kesića ako može.naravno, svako malo se pokrene priča o Simeoneu i Interu, pa moguće da će i sada, ako Arabljani maznu Kesića, nafta im presela da Bog da.Juventus neka visi, za bolje i nije Edited May 29May 29 by Ted
May 29May 29 Konte valjda do sutra mora da odluci a pritisli ga svom snagom da ostane, obecavaju mu pojacanja itd. Teska odluka svakako, zajebano i ostati i otici.
May 29May 29 Author Ma greota bi bila za Seriju A da odu iz kluba, važi za obojicu. Simone ima da trune i protraći svoju karijeru u Arabiji, a Konte…mislim, lepo je od njega što hoće jak tim uz puno para za pojačanja, ali te pare koje on često traži su sulude, možda tri kluba u Evropi mogu to da mu ispune.My two cents je da Napoli ima trku sa Juventusom i da mora da obezbedi budžet bar nekih Juventusovih 70%. Juve je sigurno platežno moćniji, ali je tim u većem rasulu. Ne vidim gde bi drugo Konte išao a da bi mu bilo instant bolje od Napolija.
May 29May 29 23 minutes ago, goofs said:Ma greota bi bila za Seriju A da odu iz kluba, važi za obojicu. Simone ima da trune i protraći svoju karijeru u Arabiji, a Konte…mislim, lepo je od njega što hoće jak tim uz puno para za pojačanja, ali te pare koje on često traži su sulude, možda tri kluba u Evropi mogu to da mu ispune.My two cents je da Napoli ima trku sa Juventusom i da mora da obezbedi budžet bar nekih Juventusovih 70%. Juve je sigurno platežno moćniji, ali je tim u većem rasulu. Ne vidim gde bi drugo Konte išao a da bi mu bilo instant bolje od Napolija.Ako ode u Milan ima novi izazov i mogucnost da udje u istoriju sa 4 osvojena skudeta sa 4 razlicita kluba. Mislim da mu je to veci stimulans od para koje mu sigurno ne fale. Milan je izvisio za evropu za sledecu sezonu kao i Napoli u ovoj tek zavrsenoj tako da ne mora da trosi snage na vise frontova.
May 29May 29 Author Istina, samo nisam video da se on pominje u kontekstu Milana - Alegri, Italiano i onda neke nebuloze. A Milan je trenutno u vecem rasulu i od Juventusa.
May 29May 29 ^Samo ne znam koje magije mogu od Milana da naprave tim koji ozbiljno konkuriše za titulu naredne sezone. Edited May 29May 29 by Profesionalac
May 29May 29 11 minutes ago, goofs said:Istina, samo nisam video da se on pominje u kontekstu Milana - Alegri, Italiano i onda neke nebuloze. A Milan je trenutno u vecem rasulu i od Juventusa.Pa ovde se pominje po medijima.
May 29May 29 Author Konte potvrdio da ostaje u Napoliju, a za Atalantu se pominje Stefano Pioli lolJuventus deluje da ce nastaviti sa Tudorom, a pominje se i Mancini kao opcija