Jump to content

Serie A

Featured Replies

Pomislih baš dok sam ga gledao poslednju utakmicu da bi mogao Marota da ga pojuri, ali nisam bio načisto šta mislim o tome.

Deluje mi baš isceđeno, ali ne bi bilo prvi put da lagani žabarski tempo bude lekovit za veterana.

Realno Interu treba sveža krv na sredini, ne može Miki više da bude starter pa bolje da pojure Paza. Napoliju će baš značiti Kevin, očajnički im treba proširenje kadra, pogotovo na predstojeću evropsku kampanju.

• Replies 589
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Ma DeBrujne je klasa, snaći će se u Italiji lagano, pametan je igrač, ovo je baš veliko pojačanje za Napoli.

Siti pikirao Rejindersa kao zamenu, pregovaraju sa Milanom da ga ugrabe pre svetskog klupskog prvenstva. Ovaj se vec oprostio od kluba na stadionu i kroz instagrame.

Milan postavio Igli Tarea za sportskog menadzera, juri se trener (pik je Alegri isuse ), otprilike svi su u izlogu za prodaju, svima je trenutno stopirano produzenje ugovora.

Koliko je ovaj RedBird uspeo da usere klub, neopisivo, preuzeli su ih kao sampione, oterali Maldinija i par godina kasnije nema se za evropsko takmicenje.

Americki vlasnici i italijanski fudbal, dal postoji gori kombo

ibra legenda

Postoji prica i da je Milanova tribina oterala Maldinija, ne znam sta se desavalo. U svkaom slucaju usrali su jedini klub sa severa za koji sam imao simpatije (odrastajuci uz sve one uspehe u Evropi).

• Author

Ma ne, izmirili su se oni i godinu pre titule, a tek tada sa skudetom.

Maldini je hteo da ima sve konce u svojim rukama, gazdama to nije odgovaralo, znaju oni bolje i pametniji su i desilo se to što se desilo. Njemu i Masari je istekao ugovor, nije produžen, na pozicije su postavljeni nestručni ljudi, biznismeni, skaut i Ibra maneken.

Pričao je i Boban skoro o tom kratkom stintu u Milanu, kaže da su imali otpor od strane top menadžmenta na svakom koraku, da su bili dogovoreni transferi Szobosala i Olma koje su gazde stopirale, itd.

Mislim da je jednostavno Maldiniju cilj bio uspeh kluba, a Amerima da zarade.