Jump to content

Serie A

Featured Replies

• Author

Zanimljiv presek, mislim da veliki klubovi kumulativno prednjače samo na osnovu skautinga i spremnosti da iskeširaju malo veća ulaganja za mlađe kategorije.

Inače ovako na prvi pogled Peskara, Kaljari i Breša su napravile najbolje što Italija ima da ponudi u poslednjih 10 godina. Aj i Fiorentina možda, mada ti njihovi nisu dostigli očekivani vrhunac.

Atalanta koja je poznata po razvoju igrača skoro ništa, mada je njihov MO drugačiji, oni kopaju mlade talente i bruse ih, školica fudbala im je u drugom planu.

• Replies 546
  • Views 24.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Како Аталанта ништа, по мени је овде само Рома евентуално направила више добрих играча од њих.

Бастони је топ играч, а дошао је из Аталанте.

Не знам да ли је до улагања, мени делује да је пре до величине демографског резервоара из кога може да се захвати. Зато и Милан, Интер и Рома имају оволико пристојних играча на броју. Мало скаутинг, мало што је клинцима из регије сан да играју за те клубове и сами долазе на врата. Додуше, Наполи је онда велики изузетак, онолико људи у околини који би дали све за Наполи, а они сем Инсињеа нису произвели баш ништа. Лацио исто јако танак.

Pobeda u via del mare hail

Kristantea je baš mučenje gledati. Spor ritam, mrtvo poluvreme.

Sule, doduše slučajno, odradio Zidan-Materacija na Gosensu laugh

Svilar brani za 10, drži Romu u vodjstvu.

33 minutes ago, John Coltrane said:

Svilar brani za 10, drži Romu u vodjstvu.

Јеси видео ко је нестао буквално са позиције и направио Кеану зицер? Обавезно има један бисер по утакмици.

Свилар невероватан опет, ко зна колико спашених бодова. Све су мање шансе да га задржимо.