Ted Posted February 25 Posted February 25 reče ovaj lik sa Arene da su Taremi i Zjelinski već završeni za sledeću sezonu......stižu za dž
Ted Posted February 25 Posted February 25 kakav? ne gledam. ako je protiv Milana, sve ok ako je za, skandal
Ted Posted February 25 Posted February 25 pa dobro, kad baš kačiš snimak......nije penal mada nisam potresen nešto
Ted Posted February 26 Posted February 26 nego, Interovci, jel i vama Simone Inzagi liči na Kesića, ili samo meni
Shaq Posted February 29 Posted February 29 taman u zvezdu da dodje kad mu istekne, imace 35 godina i 4 godine ne igranja..
John Coltrane Posted March 1 Posted March 1 Lacio-Milan 0:0, slab meč, okrenem malo na Monako-Pariz, vratim na Olimpiko odjednom vode gosti i 3 crvena za Lacio!!! Posle meča frkisanje neko, oće se pobiti, neće se pobiti….
mlatko Posted March 1 Posted March 1 Lacio bacio™ prvenstvo u čabar, sinoć su umesto treninga bili u restoranu... navodno je Sarri tako hteo "da opusti ekipu" pred veliki meč u Minhenu sledeće nedelje. Očekujem jedno pisamce na stolu Lotita u sredu ujutro
goofs Posted March 1 Author Posted March 1 Ne verujem da će terati Sarija pre kraja sezone, nemaju koga boljeg da uzmu a i nemaju za šta da igraju, top4 im je predaleko. Ali mislim da je izvesno da odlazi na kraju sezone, i sam je par puta izjavio kako ne zna sta radi u Laciu i da ne moze da ostvari svoje zamisli. 2 1
mlatko Posted March 1 Posted March 1 On 29. 2. 2024. at 13:03, Shaq said: taman u zvezdu da dodje kad mu pretekne, imace 65 godina i 4 godine bez veze..
goofs Posted March 3 Author Posted March 3 Bolonja okrenula Atalantu u gostima, postoji sad već sasvim ozbiljna mogućnost da ugrabe mesto u LŠ. Imaju 6 vezanih pobeda, uz Inter najbolja forma u ligi. 21. aprila dolaze u Rim Romi na crtu, moguće da će ta utakmica puno toga odlučivati.
Recommended Posts