December 23, 20231 yr još htedoh napisati samo se čeka još sad jedan iz srednjeg reda Ilića ili Samardžića. Dobra levica ala "hteo/ne hteo, nije bitno".
December 23, 20231 yr Jbt, koliko ovi Romini biju Kvaračkeliju, odavno nisam ovo video Bukvalno treba dečko da pridje Murinju i kaže "daj bre koji ti je, ubiše me, jebala te ova taktika" Edited December 23, 20231 yr by Godfrey
January 2, 20241 yr Author Pa najbolji italijanski strelci u kalendarskoj 2023. Poprilicno zastrasujuca lista
January 7, 20241 yr Mozemo da pricamo sta hocemo, mi spica kao Vlahovica nismo imali 20 godina. Sad se vidi koja je steta sto je bio rovit u Kataru, mi bismo se prosetali u onoj grupi sa Svajcarskom i Kamerunom da je bio zdrav.
January 7, 20241 yr Тешко да је напад био проблематичан на том светском. А Влаховић је свакако класа, штета што игра за Јувентус који порађа голове а не за неки нападачки потентнији тим (Арсенал нпр).
January 10, 20241 yr Murinjovština i šabanizam. Golovi nisu toliko bitni. Edited January 10, 20241 yr by ducca