November 12, 20231 yr meni Simone Inzagi extra simpatičan.....i mnogo mi je drago bilo što nije dobio nogobulj prethodne sezone, kad je Inter na proleće zabludeo i vezao onu seriju užasnih rezultata. možda ga je izvukla LŠ nadam se da ove sezene neće imati takve amplitude
November 15, 20231 yr Author Suludi potezi ADL, izgubice celu sezonu jedne odlicne generacije jer, eto, ima neke fiks ideje. Koliko razumem, Mazzari je caretaker do kraja sezone, onda ce u potragu za novim trenerom, ADL je navodno jako zagrizao za Kontea.
November 20, 20231 yr Previse sportski ali bas lepa boja, kolko li ga je platio novog ako za 41000 prodaje ccc
November 24, 20231 yr Sutra verovatno poslednja prilika za Jovica da nesto uradi u Milanu pre nego sto ode u Al Usrah, Ziru je suspendovan pa Luka startuje protiv Fiorentine. Mada javnost apeluje da startuje neki 15-godisnji klinac, koji je dao 483 gola na 87 utakmica za juniore
November 25, 20231 yr Author Francesko Camrada, momak u martu tek puni 16 godina, od ove sezone igra za mladi tim (znači U21) i solidno trpa, a do sada je igrao za godinu-dve starije generacije i uvek imao znatno više golova no utakmica po sezoni. Jedan od najvećih talenata italijanskog fudbala, nadam se da će ga krunisati velikom karijerom, no ne bi bio prvi koji propadne budzašto. Uglavnom, nema šanse da on startuje, ne verujem ni da će ulaziti osim ako Milan nema komotno vodjstvo.
November 26, 20231 yr Kad god gledam Juve imam utiska da bar 2,3 igrača vidim prvi put u životu, a neko sam ko redovno prati fudbal.
November 26, 20231 yr Bolji Juve u prvih 15 minuta, Kjeza promasio veliku sansu. Kostic dobar za sad.
November 26, 20231 yr Sta im je sa ovim crvenim flekama na obrazima..imaju ih Vlahovic, Kijeza..video sam nekoga u Interu da ih ima..mislio sam prvo da je krv edit - i sudija ima Edited November 26, 20231 yr by SNARC
November 26, 20231 yr Just now, SNARC said: Sta im je sa ovim crvenim flekama na obrazima..imaju ih Vlahovic, Kijeza..video sam nekoga u Interu da ih ima..mislio sam prvo da je krv Svi imaju valjda... protiv nasilja