radisa Posted March 12 Posted March 12 Zašto faul na Harvecom? Kopačka u stomak nije imala neki naročit intezitet, mogla se nataviti igra... 1 1
Milošica Posted March 12 Posted March 12 1 minute ago, radisa said: Zašto faul na Harvecom? Kopačka u stomak nije imala neki naročit intezitet, mogla se nataviti igra... Hahha tebra bukvalno je tako bilo na kraju Liv - City .
Weenie Pooh Posted March 12 Posted March 12 (edited) 34 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kakva poezija fudbala na emiratima Lako im je da pišu poeziju kad sudi Trossardov vanbračni otac Edited March 12 by Weenie Pooh
Mercuzzio Posted March 12 Posted March 12 Hajmo sad i ovde 4 stranice o jadnom Klopu i Liverpulu koji svi kradu... 1 1
kud u maglu Simoviću Posted March 12 Posted March 12 @Weenie Pooh ne znam ko je čiji otac, al je fudbal vrhunski, za sladokusce što bi rekli sportski komentatori
Weenie Pooh Posted March 12 Posted March 12 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @Weenie Pooh ne znam ko je čiji otac, al je fudbal vrhunski, za sladokusce što bi rekli sportski komentatori Dobar je fudbal, nego sudija (Francuz) izgleda kao par godina stariji Trossard (Belgijanac). 2
Weenie Pooh Posted March 12 Posted March 12 Đogo Kosta nastavlja da dominira na golu Portoa, ako prođu dalje sa njim na golu treba im odmah dati neku medalju.
radisa Posted March 12 Posted March 12 (edited) Jbt, kako je ovo faul? Na Arsenal-Porto... Nisu samo UK sudije idioti, ima ih i sa ove strane kanala... :( Edited March 12 by radisa
Weenie Pooh Posted March 12 Posted March 12 3 minutes ago, radisa said: Jbt, kako je ovo faul? Vukao ga za dres, vidi se na snimku. (Torres kad je pre ~15 godina stavio ruku Pepeu na rame, nije ga cimnuo za dres... a srećom nije ni bilo VAR-a.) Haverc spasao retardiranog golmana.
JohnnyD Posted March 12 Posted March 12 (edited) Ipak ga je drzao za dres i povlacio, sto je najgore i da ga je pustio Pepe bi isto uradio Edited March 12 by JohnnyD 1
radisa Posted March 12 Posted March 12 Da, sad sam video na ponovljenom držanje za dres, ali, meni to smešno u ovoj situaciji...
Godfrey Posted March 12 Posted March 12 Arsenal i Dortmund su mi bili najkilaviji za prolaz od favorita..neka bude bar 1 od 2
Recommended Posts