napadaj Posted February 14 Posted February 14 Ja zaspao uz Lacio i Bajern, malopre sam se probudio. Užasan fudbal, a vidim po komentarima na netu da je isto bilo i na drugoj utakmici. LŠ je baš postala dosadna. 3
smooth.Op Posted February 15 Posted February 15 Ja sinoć od svega dostupnog gledao na tv partizan derbi iz kupa kad su Alimpijević i Čanak bili treneri. A nakon toga na Arena E sports naletim na cs go Katowice masters. Faze vs G2. U tom G2 trojica naših igrača. Oduševim se sa kakvom energijom ljudi odrade studio i prenos. Setim se pre kad su izlazili oni JSL pečevi za PES. Pa bude vau kako neki ljudi iz zabave naprave grafiku (mislim na prikaz rezultata, izmene itd.) bolju nego oni koji su plaćeni za to. Da ne bude totalni off, ne pamtim kada sam poželeo da pogledam neku utakmicu LŠ. Ove sezone sam ispratio par utakmica zajedno sa klincem, ali se obojici pre išlo na spavanje nego da gledamo do kraja. 2
radisa Posted February 20 Posted February 20 Ovo će biti revija latisnkog fudbla, vaćaroši protiv prevaranata... 1
ducca Posted February 20 Posted February 20 Au napora pogledati 15 minuta ovoga dok je poluvreme na ostrvu 1
Mr.Mxyzptlk Posted February 20 Posted February 20 46 minutes ago, Bogotac said: cukaj buffstream,oni imaju sigurno alal ti kurac. bukiram ovo
Mr.Mxyzptlk Posted February 20 Posted February 20 21 minutes ago, ducca said: Au napora pogledati 15 minuta ovoga dok je poluvreme na ostrvu meni je italijanski fudbal najzanimljiviji. bukvalno bih pre gledao verona monza nego bilo sta na ostrvu.
John Coltrane Posted February 20 Posted February 20 Čolo da ubaci Moratu/Koreu i Memfisa pa da pričamo o fudbalu. Nek napravi “jelku”.
radisa Posted February 20 Posted February 20 Just now, Lancia said: Koja curka je Lino, imao je slobodnog Moratu A tačno sam znao da će na kraju usrati perfektnu akciju, nekako...
Recommended Posts