Jump to content
IGNORED

LŠ 23/24

renne

Recommended Posts

Posted

Ovo je poslednji put svirano kao ofsajd tamo neke 1989.

• +1 1
Posted (edited)
2 minutes ago, pantelia said:

Vrlo nategnuto (mada verujem da je to odluka). Igrac nije smetao golmanu ni pod razno, iako jeste bio blizu njega

Da bi bilo ometanje mora da mu opeta pogled ili da mu je fizički smetao da nešto uradi, u trenutku upućivanja lopte, ja nešto ne vidim da mu je iko smetao da bilo šta uradi u pravcu lopte, a o pogledeu nema reči...

Jedva čekam analizu posle utakmice...

Edited by radisa
  • +1 1
Posted
4 minutes ago, Fakundo Sava said:

Ometanje igre ,tako nešto 

ili uticaj na igru 

hmm

pomoćni je mahao ofsajd. on ne diže zastavicu za to, već čeka signal var sudije

:sad4:

• +1 1
Posted

Nije faul nad golmanom nego se aktivirao iz ofsajda ovaj što je pravio blok golmanu da ne istrči na loptu, prvo su gledali ofsajd Šeška (koji nije bio) pa su videli ovo (ja mislim)

Posted

Navlace sudije, kao u Madridu da se igra.:D

Posted

Koja je razlika izmedju indirekta (faula nad golmanom) i ofsajda, vezano za sudiju? Meni izgleda kao da je pokazao ofsajd, samo dignuta ruka u vis

Posted

Ederson zaboravio nogama…

Posted
55 minutes ago, pantelia said:

Koja je razlika izmedju indirekta (faula nad golmanom) i ofsajda, vezano za sudiju? Meni izgleda kao da je pokazao ofsajd, samo dignuta ruka u vis

Faul nad golmanom nije indirekt. Ofsajd jeste indirekt

• +1 2
Posted (edited)

Prvi put vidim ovog Diaza uzivo, vidim procerdo "mlados'" u Sitiju, cudo da ga Gvardiola nije zadrzao. Ima odlicnu tehniku, verovatno ima neku neprimetnu falinku, pa je i za Spaniju do sada igrao samo jedan mec, a ima vec 25 godina. Sad ce valjda za Maroko da igra.

Edited by JohnnyD
Posted

Kros za ono histerisanje na sudiju nije dobio žuti :lol: