Jump to content
IGNORED

LŠ 23/24

renne

Recommended Posts

Posted

Mani se istorije, živi u sadašnjosti

Posted

Meni je bruno tu naj galata/fener igrac… nabrojani su jednostavno prosek

Posted
24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Mani se istorije, živi u sadašnjosti

Yfgbwq.gif 

• Haha 2
Posted

napolitanci zabijaju iz svlačionice

Posted

LE se vraća u Sevilju, prokockali ružno 2:0 protiv PSV-a. Ali praktično sa jednom pobedom u CL osvajaju evropski trofej :fantom:

Navijači kadar nevera, pun im je ku.ac LE

Posted

Nojer spasava ManU, za sad... Malo je falilo...

• 2 weeks later...
Posted

Ukljucim PSV-Arsenal, pre recimo 45 sekundi i odmah se iznerviram.:gospode: Ekstra napad domacih, odbitak na 5-6 metara od gola i covek uspeva da napuca protivnickog igraca, od onolikog gola.

Sto vise gledam fudbal, sve mi je manje jasan (valjda zato cesto i pratim rezultate preko livescora).

Posted

Sevilja, jbt, tačno će ih sudija ugurati do kraja u Ligu Evrope, koju će na kraju osvojiti, opet...

Inače, za udaranje golmana, posle penala u ruku,otvorenom  kopačkom, dok igra miruje, samo žuti... Pa je bo te...

Posted

Arsenal i PSV smorise skroz, kao da se igra 100 utakmica u grupi, pa moraju da taktiziraju. Valjda ce taj novi sistem biti bolji, previse je ovo mrljavo za moj ukus.

Posted
Just now, Miljenko said:

Arsenal i PSV smorise skroz, kao da se igra 100 utakmica u grupi, pa moraju da taktiziraju. Valjda ce taj novi sistem biti bolji, previse je ovo mrljavo za moj ukus.

Trebao im X oboma, bolela lih briga...

Posted

Jbs to, treba uvesti neke kazne za neizvodjenje najbolje postave. Ovako samo pomazu kladionice i nerviraju mene.:rolleyes: