Jump to content
IGNORED

LŠ 23/24

renne

Recommended Posts

Posted

Pa upravo to - nisi gledao ali znaš da je bio najgori i najkrivlji za poraz. Fora sa podjebavanjem njega je odavno bajata, čovek zadnjih nedelja izgleda sasvim korektno i sa puno više samopouzdanja nego poslednje 2 sezone, kaže ti to neko ko ne propušta nijednu utakmicu i ne donosi zaključke napamet i na osnovu trenda. Jeste lepi se sranje za njega, odbici uvek završe na njegovoj ruci, kad interveniše lopta se odbije na volej napadaču koji stoji sam kao duh na 10m od gola ali kriv je Harry jer nije stigao da izbije loptu i pokrije drugog igrača dok 2 DM-a idu na skok i gledaju loptu umesto da pokriju ostatak punog šeanaeaterca jer 2 štopera već rade na toj lopti. Dajmo

malo nekog kvalitetnog analiziranja jebene lopte umesto recikliranja prežvakanih fazona.

I ništa lično protiv tebe, jednostavno komentar nije bio na mestu i nije ni fer prema tom dečku koji je prošao pakao zadnjih meseci i baš danas nije neko na koga treba da padne krivica, kandidata je na pretek.

Posted

Goldbridge kaže da je bio penal, dupli handball, a za crveni karton se lomi. Ne znam kako vi, ali ja njemu sve verujem :sleep:

Posted

Crveni vrv jeste jer je bilo na potkolenicu, iako Rash nije ni gledao gde staje, hteo je samo da se zagradi, totalan baksuz od situacije. Penali oba sranje, ruke nisu uticale na eventualne gol šanse. United oštećen za ili direkt crveni Vavroa za lakat u glavu Hojlunda, ili bar drugi žuti, i to je bilo početkom drugog poluvremena, no ispašće da kukam. Svakako tužna reakcija tima na novonastalu situaciju isključenjem Rashforda i jedna brzopotezna implozija. Vrhunac je kad moćni stručnjak Erik uvodi Mounta umesto Hojlunda na 3-3, ne znam valjda da sačuva taj bodić. Sve u svemu na zapadu ništa novo.

Posted
10 minutes ago, ducca said:

Vrhunac je kad moćni stručnjak Erik uvodi Mounta umesto Hojlunda na 3-3, ne znam valjda da sačuva taj bodić.

Pa izvodi ga i kad juri rezultat, samo za Martiala :D Stvarno mi nije jasno zašto, šta to on ne može da odigra što izmene navodno mogu?

Nešto nisam stekao utisak da dečku fali fitness, znači biće da ETH fali nešto u glavi.

Posted
8 hours ago, ducca said:

Pa upravo to - nisi gledao ali znaš da je bio najgori i najkrivlji za poraz. Fora sa podjebavanjem njega je odavno bajata, čovek zadnjih nedelja izgleda sasvim korektno i sa puno više samopouzdanja nego poslednje 2 sezone, kaže ti to neko ko ne propušta nijednu utakmicu i ne donosi zaključke napamet i na osnovu trenda. Jeste lepi se sranje za njega, odbici uvek završe na njegovoj ruci, kad interveniše lopta se odbije na volej napadaču koji stoji sam kao duh na 10m od gola ali kriv je Harry jer nije stigao da izbije loptu i pokrije drugog igrača dok 2 DM-a idu na skok i gledaju loptu umesto da pokriju ostatak punog šeanaeaterca jer 2 štopera već rade na toj lopti. Dajmo

malo nekog kvalitetnog analiziranja jebene lopte umesto recikliranja prežvakanih fazona.

Slažem se da je Hari jedan od manjih problema MUTD trenutno i da jeste maler koji privlači ovakve sranje situacije, ali ono kod poslednjeg gola nazvati intervencijom je isto smešno :D. Čoveka je lopta pogodila u glavu, nije je ni video. Ni posle kontakta nije baš znao gde se nalazi (lopta) 

Posted

Nikada sa onakvo nešto ne bih dao crveni karton, čovjek je pokušao da se zagradi, nije uopšte gledao u protivnika, nikakva namjera da se protivnik povredi.

• +1 1
Posted

Meni je u jednom momentu bilo pomalo i žao mučenog Harija, ali sam se onda setio koliko zarađuje :D

Slažem se da je u poslednje vreme, makar koliko sam ja video, on bio pristojan u okvirima nivoa na kom MU trenutno igra.

Posted
1 hour ago, Profesionalac said:

Slažem se da je Hari jedan od manjih problema MUTD trenutno i da jeste maler koji privlači ovakve sranje situacije, ali ono kod poslednjeg gola nazvati intervencijom je isto smešno :D. Čoveka je lopta pogodila u glavu, nije je ni video. Ni posle kontakta nije baš znao gde se nalazi (lopta) 

Sve je u oku posmatrača, s obzirom da je bio u rvanju sa napadačem uspeo je da odbije loptu kako god, dalje se može pričati o Amrabatu i McTominey-u gde su krenuli, kao i šta radi i gde stoji Dalot. No beše mu…

• +1 1
Posted

Ja sam tim Ducca... Ono sto sam gledao ManU on je uglavnom bio covek koji se najvise trudio i bio stalno nrgde gde je akcija... Iz toga i proizilazi to da je uvek negde tu kad je neko srsnje, ali takva mu pozicija...

Nije on najlosija karika ManU, nikako...

• +1 1
  • 3 weeks later...
Posted

Terzić već posle 5.og kola osigurao prolaz

• +1 1
Posted

Kakva farsa je ovaj penal za PSŽ. Msm jebe mi se za zeleni Njukasl, ali ako će ovako da se odlučuju tekme na vrhunskom nivou, jebo ti ovaj fudbal. I to je sudio možda i najbolji arbitar u Evropi

• +1 3
Posted

Zar nije od ove sezone definisano pravilima da se taj bounce off na ruku iz neposredne blizine ne računa, znači da ne podleže više sudijskoj interpretaciji? 

Ili sam to nešto prezupčio? Znam da je ranije bio samo guideline za sudije da ne daju penal u tim situacijama, ali mislio sam da je to bilo formalizovano ove godine :unsure:

Posted

Koliko ja znam, penal iz bounce offa se sudi isključivo ako je ruka u nekoj nenormalno neprirodnoj poziciji, tipa iznad glave. Što ovde nije ni blizu slučaj