John Coltrane Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 I penal u istom maniru. @189- Ne znam šta je smešno? Jeai video situaciju uopšte?
Miljenko Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Pali smo na niske grane, kada ovoliko navlace za Copenhagen.
Mercuzzio Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Moćna Arena prekinula multiprenos da bi pustila reklame i za to vreme penal i gol za Kobenhavn 3
Mindaugas Žukauskas Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Iako je Gusto dobio crveni za sličan start u PL, verujem da bi se provukao sa ovim u domaćoj lizi™ Rašford. Što zbog reputacije, što zbog je ovo borderline start za narandžasti/crveni karton. Nehotično, ali prilično opasno.
189- Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 40 minutes ago, John Coltrane said: I penal u istom maniru. @189- Ne znam šta je smešno? Jeai video situaciju uopšte? naravno da jesam. zgazio mu zglob. to je vec godinama crveni karton.
ducca Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Eto penala i za Utd, ovo sa rukama se otrglo kontroli, za svaku sitnicu penali. Lakat u lice Hojlunda btw VAR nije ni pogledao.
John Coltrane Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Bruna gadjaju na korneru, a sudija sa ivice 16m odmahuje rukom, u fazonu “ajde, ajde, neće ti ništa” Mislim da ovako ne sude ni u Provu, a tamo su sudiju spuštali u bunar na poluvremenu.
JohnnyD Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Ne gledam, samo vidim 4:3 gubi Mancester... jel utero Megvajer koji za Kopenhagen?
JohnnyD Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 (edited) Dakle, Megvajer skrivio penal i namestio Kopenhagenu cetvrti... Nije dao nijedan autogol, ali nije ni ovo los ucinak za njega Edited November 8, 2023 by JohnnyD
kipo Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Bes, ludilo. plakao bih da sam mladji. Idem da gledam star trek jer tamo je sve homogeno.
ducca Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 22 minutes ago, JohnnyD said: Dakle, Megvajer skrivio penal i namestio Kopenhagenu cetvrti... Nije dao nijedan autogol, ali nije ni ovo los ucinak za njega Znam da je casualsima i dalje zanimljivo podjebavanje Megvajera na slepo, i mnogo je smešno, ono baš, ali da si gledao znao bi da je HM koliko god to zvučalo apsurdno najjača karika u zadnjoj liniji tima i tako je već zadnjih par nedelja, štaviše verovatno i jedan od najboljih u timu. Činjenica je da to dosta govori o ostatku defanzivaca ali bez obzira deluje da je uspeo da se izvuče iz krize i trenutno je zakucan starter. Penal je govno kao i 90% penala za ruku ove sezone, odbitak sa metar i po, isto kao i penal za Kopenhagen, igrači jedino da vežu ruke za telo i da se ovakve situacije ne dešavaju.
Weenie Pooh Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 29 minutes ago, kipo said: Bes, ludilo. plakao bih da sam mladji. Idem da gledam star trek jer tamo je sve homogeno. Ajde, ajde, nemojmo sad te drastične korake, nije sve tako crno. Nije tako loše ni u EL, ima dobrog fudbala, već znaš mnoge timove - tu su već Liverpul, Brajton, sad će i Njukasl... OK, niste se još ni za EL kvalifikovali ali treće mesto je sasvim dostižno, biće verovatno dovoljna samo još jedan dobar rezultat u poslednje dve utakmice. Vidimo se tamo, važi? Ne pribegavaj Star Treku, imaš još zbog čega da živiš. 1
JohnnyD Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 13 minutes ago, ducca said: Znam da je casualsima i dalje zanimljivo podjebavanje Megvajera na slepo, i mnogo je smešno Buraz, nisam tebe podjebavao nego Megvajera, sta si skocio... Ne znam sta ti znaci "casuals", navijao sam za Manchester United jos pre 20 godina, pratio utakmice, samo nisam isao na stadion, jbg zivim u Srbiji. A Megvajer je kanta, ustvari jako je smesno sto i ne moras da gledas hajlajtse da bi znao da je on nesto zasrao. Naravno, mozda i nije bio penal ili se lopta samo nezgodno odbila, ali covek je hodajuci meme svejedno.
Recommended Posts