borris_ Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Ne znam kako crtaju ove linije kod ofsajda m, ovo je po meni bio cist ofsajd. Sada pokazase da nije ali....
Guuundogan Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 alvarez bog... presisace aguera ali neki portugalski stream, sve vreme komentator prica lajpcić
JohnnyD Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Sta uradi Grizman jbt, kao Ibrahimovic iz najboljih dana
Mindaugas Žukauskas Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 41 minutes ago, borris_ said: Ne znam kako crtaju ove linije kod ofsajda m, ovo je po meni bio cist ofsajd. Sada pokazase da nije ali.... Dosta interesantna grafika, bar na meču CZ - YB, gde se ne vidi momenat upućuvanja lopte. Tako da je i ovaj poluautomatski ofsajd, u ovom formatu, dosta podložan skepsi i praktično nepotpuna informacija. Očekuje se da verujemo sudijama da su zaustavili momenat dodavanja kako treba, i da nema tu šta mi da gledamo.
borris_ Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Vise volim da puste gol nego da sviraju milimetarski ofsajd. Dobra stvar sto vise ne racunaju ruke.
radisa Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Strašna utakmica u Stambolu gradu... Udario Nemac na Turčina, sve pršti... 1
radisa Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 9 minutes ago, radisa said: Strašna utakmica u Stambolu gradu... Udario Nemac na Turčina, sve pršti... I na kraju Kane ga ugurao nekako...
John Coltrane Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Živ nisam dok ne vidim hoće Galata biti kažnjena za zakrčene prolaze. I u Milanu isti rez ali za domaćina.
radisa Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 U stambolu gotovo, izgleda... Musiala ga baš plasirao lepo...
copkillah Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Kakva kontra i gol Arsenala tj Martinelija 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Žesus trune u špicu, mora mu se izmisliti neka Žoelinton pozicija. Možda bi on mogao na tu famoznu poziciju 8, pošto se pokazalo kao fijasko ovo sa Havercom 1
kipo Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Mimo navijačkih strasti, kakve karikature od igraca
Nevernik Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Union više nikad neće pobediti Još je ovaj majstor promašio penal u zadnjoj sekundi, bezveze rezultati večeras.
Recommended Posts