October 4, 20231 yr Ne znam kako crtaju ove linije kod ofsajda m, ovo je po meni bio cist ofsajd. Sada pokazase da nije ali....
October 4, 20231 yr alvarez bog... presisace aguera ali neki portugalski stream, sve vreme komentator prica lajpcić
October 4, 20231 yr 41 minutes ago, borris_ said: Ne znam kako crtaju ove linije kod ofsajda m, ovo je po meni bio cist ofsajd. Sada pokazase da nije ali.... Dosta interesantna grafika, bar na meču CZ - YB, gde se ne vidi momenat upućuvanja lopte. Tako da je i ovaj poluautomatski ofsajd, u ovom formatu, dosta podložan skepsi i praktično nepotpuna informacija. Očekuje se da verujemo sudijama da su zaustavili momenat dodavanja kako treba, i da nema tu šta mi da gledamo.
October 4, 20231 yr Vise volim da puste gol nego da sviraju milimetarski ofsajd. Dobra stvar sto vise ne racunaju ruke.
October 24, 20231 yr 9 minutes ago, radisa said: Strašna utakmica u Stambolu gradu... Udario Nemac na Turčina, sve pršti... I na kraju Kane ga ugurao nekako...
October 24, 20231 yr Živ nisam dok ne vidim hoće Galata biti kažnjena za zakrčene prolaze. I u Milanu isti rez ali za domaćina.
October 24, 20231 yr Žesus trune u špicu, mora mu se izmisliti neka Žoelinton pozicija. Možda bi on mogao na tu famoznu poziciju 8, pošto se pokazalo kao fijasko ovo sa Havercom
October 24, 20231 yr Union više nikad neće pobediti Još je ovaj majstor promašio penal u zadnjoj sekundi, bezveze rezultati večeras.