Baldrick S. Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: lajpcig ove godine deluje najbolje u nemackoj, uz stutgart. Poslednjih, koliko 15 godina svi deluju najbolje i svi igraju fudbal ali Bajern uzima titulu.
Mr.Mxyzptlk Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 1 minute ago, Baldrick S. said: Poslednjih, koliko 15 godina svi deluju najbolje i svi igraju fudbal ali Bajern uzima titulu.
Miljenko Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Bayern ima i dalje mnogo jaci tim od konkurencije u Bundesu. Tu jedino moze ovaj smota na klupi da zapetlja nesto (oprezan pristup, sa ultra jakim timovima mi nikada nije jasan).
John Coltrane Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Braga okrenula kod Uniona golom u 90+ za 3:2!
Baldrick S. Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Sreca sto nisam otisao, samo da me nerviraju Em kisa em daleko.
189- Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 union baksuzi. drugo kolo za redom gube na isti nacin
borris_ Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Jao penala, nikada ne bih ovo svirao. Ali lijepo je vidjeti da se ovo svira realu.
Profesionalac Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Koliko ne podnosim ovog Danija Mekelija Prvo kopačku u glavu Lautaru ne sankcioniše, a onda i za Damfrisovo koškanje sa floperom Otamendijem daje samo jedan žuti ovom prvom. Što se tiče utakmice, ne znam kojim magijama je samo 1:0. Šta su sve promašili Lautaro, Damfris i ostali 1
Recommended Posts