Jump to content
IGNORED

LŠ 23/24

renne

Recommended Posts

Posted

Da li uopste moze da se ukalupi nekim pravilima  igranje rukom, s obzirom na to koliko razlicitih situacija ima, koliko je random? Meni to nije logicno, da se najstroza kazna, a to penal jeste, deli i svira olako. To je  kao da neko ukrade kutiju sibica i dobije 40 godina zatvora, kazna visestruko nadmasuje zlocin. Mozda to svirati kao indirekt, ili jednostavno gledati kontekst, svaka situacija za sebe, pa neka sudija proceni.  

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Zico said:

Da li uopste moze da se ukalupi nekim pravilima  igranje rukom, s obzirom na to koliko razlicitih situacija ima, koliko je random? Meni to nije logicno, da se najstroza kazna, a to penal jeste, deli i svira olako. To je  kao da neko ukrade kutiju sibica i dobije 40 godina zatvora, kazna visestruko nadmasuje zlocin. Mozda to svirati kao indirekt, ili jednostavno gledati kontekst, svaka situacija za sebe, pa neka sudija proceni.  

A inda imas i sutuaciju od juce, recimo, na Liverpool utakmici faul na roglju 16, igrac ne ide ka golu... Zasto bi onda to bio penal? Zasto se to ne bi posebno cenilo?

A kad se posebno ceni, tek je onda sranje...

Posted
11 hours ago, extragluv said:

cudi me da livketa niko nije angazovao

jebale ih onane i ini..

Jedan od top golmana sveta po meni... dokazao toliko puta 

• +1 1
Posted

Dinamo....ispadne golovima u nadoknadi iz Evrope.

Navijači Hajduka i Srbi= klavijaturista ovog benda;

Posted

ima ovdje dosta koke a slabo kole

• +1 1
  • Haha 3
Posted
22 hours ago, radisa said:

A inda imas i sutuaciju od juce, recimo, na Liverpool utakmici faul na roglju 16, igrac ne ide ka golu... Zasto bi onda to bio penal? Zasto se to ne bi posebno cenilo?

A kad se posebno ceni, tek je onda sranje...

To kao kad ja pitam rodjaka, rukometnog sudiju, koliko koraka sme da se napravi, a on kaze, paaaa, zavisi...

Posted

Gledam multiprenos pa video, baš su Poljaci nesrećno primili gol. 

Posted

Kakve su tekme? Vidim da Aek gubi, a dosta su bolji. 

Rakov zasluzeno gubi?

Posted (edited)

PSV izjednačio.

Propustio loptu igrač i izbacio dvojicu u aut, dočekao ne znam ko je dao gol i smestio u donji levi, sve kako treba.

Edited by Medusa_trip
  • +1 1
Posted (edited)

2:1 za pandure. :dry:

Lepa kontra tho', a evo i 2:2. :D

Edited by Medusa_trip
Posted
22 minutes ago, MiddleClass said:

Kakve su tekme? Vidim da Aek gubi, a dosta su bolji. 

Rakov zasluzeno gubi?

Dobar je Rakov, srčan.

Ljubomoran sam na Poljake, tamo šampioni mogu da budu Rakov Čestohova i Pjast iz Gljivica.

• +1 1
Posted
1 minute ago, radisa said:

i 2:2 odmah posle...

Ja zadovoljan. :)