August 20, 20231 yr Da li uopste moze da se ukalupi nekim pravilima igranje rukom, s obzirom na to koliko razlicitih situacija ima, koliko je random? Meni to nije logicno, da se najstroza kazna, a to penal jeste, deli i svira olako. To je kao da neko ukrade kutiju sibica i dobije 40 godina zatvora, kazna visestruko nadmasuje zlocin. Mozda to svirati kao indirekt, ili jednostavno gledati kontekst, svaka situacija za sebe, pa neka sudija proceni.
August 20, 20231 yr 2 minutes ago, Zico said: Da li uopste moze da se ukalupi nekim pravilima igranje rukom, s obzirom na to koliko razlicitih situacija ima, koliko je random? Meni to nije logicno, da se najstroza kazna, a to penal jeste, deli i svira olako. To je kao da neko ukrade kutiju sibica i dobije 40 godina zatvora, kazna visestruko nadmasuje zlocin. Mozda to svirati kao indirekt, ili jednostavno gledati kontekst, svaka situacija za sebe, pa neka sudija proceni. A inda imas i sutuaciju od juce, recimo, na Liverpool utakmici faul na roglju 16, igrac ne ide ka golu... Zasto bi onda to bio penal? Zasto se to ne bi posebno cenilo? A kad se posebno ceni, tek je onda sranje...
August 20, 20231 yr 11 hours ago, extragluv said: cudi me da livketa niko nije angazovao jebale ih onane i ini.. Jedan od top golmana sveta po meni... dokazao toliko puta
August 20, 20231 yr Dinamo....ispadne golovima u nadoknadi iz Evrope. Navijači Hajduka i Srbi= klavijaturista ovog benda;
August 21, 20231 yr 22 hours ago, radisa said: A inda imas i sutuaciju od juce, recimo, na Liverpool utakmici faul na roglju 16, igrac ne ide ka golu... Zasto bi onda to bio penal? Zasto se to ne bi posebno cenilo? A kad se posebno ceni, tek je onda sranje... To kao kad ja pitam rodjaka, rukometnog sudiju, koliko koraka sme da se napravi, a on kaze, paaaa, zavisi...
August 22, 20231 yr PSV izjednačio. Propustio loptu igrač i izbacio dvojicu u aut, dočekao ne znam ko je dao gol i smestio u donji levi, sve kako treba. Edited August 22, 20231 yr by Medusa_trip
August 22, 20231 yr 2:1 za pandure. Lepa kontra tho', a evo i 2:2. Edited August 22, 20231 yr by Medusa_trip
August 22, 20231 yr 22 minutes ago, MiddleClass said: Kakve su tekme? Vidim da Aek gubi, a dosta su bolji. Rakov zasluzeno gubi? Dobar je Rakov, srčan. Ljubomoran sam na Poljake, tamo šampioni mogu da budu Rakov Čestohova i Pjast iz Gljivica.