Zico Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 Da li uopste moze da se ukalupi nekim pravilima igranje rukom, s obzirom na to koliko razlicitih situacija ima, koliko je random? Meni to nije logicno, da se najstroza kazna, a to penal jeste, deli i svira olako. To je kao da neko ukrade kutiju sibica i dobije 40 godina zatvora, kazna visestruko nadmasuje zlocin. Mozda to svirati kao indirekt, ili jednostavno gledati kontekst, svaka situacija za sebe, pa neka sudija proceni. 1
radisa Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 2 minutes ago, Zico said: Da li uopste moze da se ukalupi nekim pravilima igranje rukom, s obzirom na to koliko razlicitih situacija ima, koliko je random? Meni to nije logicno, da se najstroza kazna, a to penal jeste, deli i svira olako. To je kao da neko ukrade kutiju sibica i dobije 40 godina zatvora, kazna visestruko nadmasuje zlocin. Mozda to svirati kao indirekt, ili jednostavno gledati kontekst, svaka situacija za sebe, pa neka sudija proceni. A inda imas i sutuaciju od juce, recimo, na Liverpool utakmici faul na roglju 16, igrac ne ide ka golu... Zasto bi onda to bio penal? Zasto se to ne bi posebno cenilo? A kad se posebno ceni, tek je onda sranje...
arheolog1981 Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 11 hours ago, extragluv said: cudi me da livketa niko nije angazovao jebale ih onane i ini.. Jedan od top golmana sveta po meni... dokazao toliko puta 1
warp Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 Dinamo....ispadne golovima u nadoknadi iz Evrope. Navijači Hajduka i Srbi= klavijaturista ovog benda;
nahbar Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 22 hours ago, radisa said: A inda imas i sutuaciju od juce, recimo, na Liverpool utakmici faul na roglju 16, igrac ne ide ka golu... Zasto bi onda to bio penal? Zasto se to ne bi posebno cenilo? A kad se posebno ceni, tek je onda sranje... To kao kad ja pitam rodjaka, rukometnog sudiju, koliko koraka sme da se napravi, a on kaze, paaaa, zavisi...
sasha Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Gledam multiprenos pa video, baš su Poljaci nesrećno primili gol.
MiddleClass Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Kakve su tekme? Vidim da Aek gubi, a dosta su bolji. Rakov zasluzeno gubi?
Meduzalem Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) PSV izjednačio. Propustio loptu igrač i izbacio dvojicu u aut, dočekao ne znam ko je dao gol i smestio u donji levi, sve kako treba. Edited August 22, 2023 by Medusa_trip 1
Meduzalem Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) 2:1 za pandure. Lepa kontra tho', a evo i 2:2. Edited August 22, 2023 by Medusa_trip
Nikodije Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 22 minutes ago, MiddleClass said: Kakve su tekme? Vidim da Aek gubi, a dosta su bolji. Rakov zasluzeno gubi? Dobar je Rakov, srčan. Ljubomoran sam na Poljake, tamo šampioni mogu da budu Rakov Čestohova i Pjast iz Gljivica. 1
Meduzalem Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 1 minute ago, radisa said: i 2:2 odmah posle... Ja zadovoljan.
Recommended Posts