Jump to content
IGNORED

LŠ 23/24

renne

Recommended Posts

Posted

cudi me da livketa niko nije angazovao

jebale ih onane i ini..

Posted
7 minutes ago, J.R. Cash said:

Sanse nema da je onaj nazovimo ga trzaj rukom svestan potez.

a kako bi ga drugačije nazvali? i potpuno je nebitno da li je svestan ili ne, uticao je na igru.

Posted
5 minutes ago, J.R. Cash said:

Sanse nema da je onaj nazovimo ga trzaj rukom svestan potez. Ljubicic je skocio na ubacenu loptu, ona ga je preletela i onda se sa desetak cm razdaljine odbila od grudi igraca AEKa na njegovu ruku. Pritom je ta lopta isla u njegovo telo, dakle nikakav uticaj na igru. Ako su kriterijumi namera i razdaljina, a govorili su nam da jesu, onda ovo nije penal. 

Sto vise gledam, sve manje mi je penal.

Mi smo prosle sezone na jednoj evropskoj utakmici dobili skoro isti ovakav penal. Ivanic je sutnuo glavom posle prekida, lik je skocio ispred njega sa rasirenim rukama okrenut ledjima, lopta ga je pogodila u nadlakticu i otisla u korner. Sudija je i dosudio korner a onda na asistenciju VAR-a otisao da pogleda i sudio penal. Neka rana faza kvalifikacija, ne secam se trenutno ko je bio protivnik.

Posted

Verujem. Siguran sam da ima jos gomila takvih penala. Kao sto ima mozda i vise nedosudjenih. Nema jasnih kriterijuma. Doduse, nije ih lako definisati a da ne bude svaka ruka u 16 penal. Kompleksne su situacije.

8 minutes ago, aram said:

a kako bi ga drugačije nazvali? i potpuno je nebitno da li je svestan ili ne, uticao je na igru.

Kako je uticao na igru kad bi ga lopta pogodila u telo da ga nije pogodila u ruku?

Posted

ma kakvo telo, ide pola metra od njega lopta, grk trči tim pravcem kojim ide lopta. da je nije ovaj skrenuo rukom, velika je verovatnoća da bi je grk stigao.

Posted
45 minutes ago, extragluv said:

cudi me da livketa niko nije angazovao

jebale ih onane i ini..

fenerbahce navodno

Posted
43 minutes ago, J.R. Cash said:

Verujem. Siguran sam da ima jos gomila takvih penala. Kao sto ima mozda i vise nedosudjenih. Nema jasnih kriterijuma. Doduse, nije ih lako definisati a da ne bude svaka ruka u 16 penal. Kompleksne su situacije.

Kako je uticao na igru kad bi ga lopta pogodila u telo da ga nije pogodila u ruku?

U ovom slucaju ima, ne secam se kada VAR nije ovo dosudio kao penal na evropskoj utakmici, s tim sto ja ne gledam previse ligaski fudbal tokom sezone pa mi je mozda promaklo. U prethodnom postu sam zaboravio da je i Srnic Slavoljub napravio jedan slican, u usta ga skrbava.:mad: Bice da sam na trenutak potisnuo taj velicanstveni momenat.

Posted

Nisam video situaciju, ali jedanaesterac čist k'o suza... :sleep:

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted

Bravo AEK!!! 🏆❤️

Posted

Bilo je i ovo

Licno mislim da su ovo mnogo glupi penali i ne bih ih svirao, prakticno bodri napadaca da gadja protivnika u ruku, pri tom sve u nekom neprirodnom polozaju tela.

Ovo Interovo mi je zapravo najvise penal od svih, jer je lopta bila iz daleka i skinuta je s glave napadacu.

Posted

Pa kao, posle Maneovog gadjanja u ruku Totenhemovog braniča u finalu CL, pre par godina, su, kao, menjali uputstva za napucano i penal... Posle promene vise niko ne zna sta je penal, ukljucujuci i one koji su pisali ta uputstva...

• Haha 1
Posted

Javorov tviter nalog vodi neko sa foruma garant

• +1 2
  • Haha 4
Posted
22 minutes ago, goofs said:

Bilo je i ovo

Licno mislim da su ovo mnogo glupi penali i ne bih ih svirao, prakticno bodri napadaca da gadja protivnika u ruku, 

Naravno, ali ako si majstor i pogodis ruku i treba da bude penal.

IMG_20230820_105036.jpg

• +1 2
Posted

Bas to je prvi put da sam video da neko uradi bilo sta slicno, 10ak godina sam imao, velemajstor fudbala

• +1 1