Jump to content
IGNORED

LŠ 23/24

renne

Recommended Posts

Posted

Sad ce kroasani da kukaju na atmosferu linca i nekako ce uvuci i srbocetnike u pricu mmw.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Posted
19 minutes ago, ZokiAsov said:

Ovo je u nasem stilu, tako partizan gubi

Mi to radimo sa vise stila. Na primer tako sto nam golman stoji 10 metara pored gola.

• +1 1
Posted

Sad sam došao da kažem da se ovo ni nama ne događa.

Al onda sam se setio Marka Amelije

• Haha 2
Posted

Mi smo ovo izmislili. Cuj ne dogadja nam se

Posted

Nadam se da Domagoj Vida ima grcko ili tursko drzavljanstvo, posle ovoga mu nema povratka u Hrvatsku.:laugh:

Posted

Nego, jel ono stvarno bio penal? Mogu da sam zakunem da sam vidjao blatantnije ence™ da su pustani. Zna li uopste vise iko sta je penal za igru rukom?

• +1 1
Posted
1 minute ago, J.R. Cash said:

Nego, jel ono stvarno bio penal? Mogu da sam zakunem da sam vidjao blatantnije ence™ da su pustani. Zna li uopste vise iko sta je penal za igru rukom?

Ne zna niko, u to sam 100% siguran...

Posted

jel ovo domagoj zabio svojoj momcadi?

Posted

čist penal. moguće je da ga ne bi svirao da se ne vidi jasno trzaj rukom naviše trenutak pre udaranja lopte. i da nije atina, ubistvo, besna publika...

• +1 3
Posted
4 minutes ago, extragluv said:

jel ovo domagoj zabio svojoj momcadi?

i ja sam ga sad izwikipedisao da vidim... prvi seniorski (as in: punoljetni) ugovor mu je bio za Osijek, a u Dinamo je došao tek poslije Levera, valjda (da ne otvaram opet, jesu neki njemci bili...)

tako da - ne, nisu njegovi njegovi, samo jedni od brojnih njegovih

Posted

@aram Dobro, kad se situacija izvuce u super slow mo, analizira frejm po frejm, to deluje kao trzaj navise. U realnom vremenu nije izgledalo tako, jos je igrac AEKa koji je igrao loptom bio mnogo blizu Ljubicica. 

• +1 2
Posted (edited)
10 minutes ago, aram said:

čist penal. moguće je da ga ne bi svirao da se ne vidi jasno trzaj rukom naviše trenutak pre udaranja lopte. i da nije atina, ubistvo, besna publika...

bold faktor broj 1, mada i ovo napisano poslije igra ulogu...

inače, ovako nejasne direktive™ kakav se enac ima svirati su, imho, namjerno ostavljena siva zona da bi se varu uprkos, zlunetrebalo, moglo odsvirati (ili ne) nešto što treba...

inače 2, kako ja (JA) doživljavam fudbal, nema što odbrambeni igrač da leprša ručicama u 16, i ako to radi, to je penal, kakva napucana, kakvi bakrači...

Edited by Pantelija jr
typo
Posted

Čist je penal kao suza, kao što su bili čisti svi ofsajdi Aek-a, komada 3.

Vidi se jasno na slo-mo, ne postoji 1% razloga da ne bude sviran.

Posted

Kad sledeci put ovo ne bude svirano nekom velikom, bice jedno 1000 opravdanja za to...

Posted (edited)

Sanse nema da je onaj nazovimo ga trzaj rukom svestan potez. Ljubicic je skocio na ubacenu loptu, ona ga je preletela i onda se sa desetak cm razdaljine odbila od grudi igraca AEKa na njegovu ruku. Pritom je ta lopta isla u njegovo telo, dakle nikakav uticaj na igru. Ako su kriterijumi namera i razdaljina, a govorili su nam da jesu, onda ovo nije penal. 

Sto vise gledam, sve manje mi je penal.

Edited by J.R. Cash