August 16, 20231 yr Bitno da su u prvom poluvremenu komentatori Arene zaključili da je Palmer "zelen" za seniorski fudbal
August 16, 20231 yr 2 minutes ago, MiddleClass said: Kesa Tako ce da promasi i u finalu SP za Srbiju.
August 19, 20231 yr Povede Dinamo... AKO ne bude VAR-a... A i sa VAR, treba da nema ofsajda... Edited August 19, 20231 yr by radisa
August 19, 20231 yr 3 minutes ago, radisa said: Povede Dinamo... AKO ne bude VAR-a... A i sa VAR, treba da nema ofsajda... Jesi li gledao od početka? Rekoh da pitam kakav ti je utisak, pošto u poslednjih 15 minuta koliko sam video, Dinamo je imao onaj šut i gol u nadoknadi.
August 19, 20231 yr Just now, Medusa_trip said: Jesi li gledao od početka? Rekoh da pitam kakav ti je utisak, pošto u poslednjih 15 minuta koliko sam video, Dinamo je imao onaj šut i gol u nadoknadi. Bolji Aek mnogo,.. Livaković je izvadio jedan siguran gol, sa roglja peterca je sam igrač hvatao polu-volej i ovaj im je odbranio... AEK je pred kraj poluvremena čak i pao, a bio je bolji... Ispaaju malo na kontru, to može da ih sjebe, ali su generalno bolji tim...
August 19, 20231 yr Author gledam od početka, što bi se reklo pojela ih atmosfera tj više slušam nego što gledam zbog ovog sranaj oko foruma
August 19, 20231 yr Ako Dinamo prođe, Livakoviću da dignu spomenik... I još jednom... Edited August 19, 20231 yr by radisa