Jump to content

US (finally) Open 2023

Featured Replies

Sudija proglasila gem za Novaka, ovaj joj rekao da nije, ona nije dobro brojala, odigrali još 2 poena, ipak brejk za Novaka, publika , ma super, to vidimo svaki dan, nema  potrebe da se zamaramo aplaudirajući.

• Replies 825
  • Views 46.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo i mene, pozdrav ljudi, hvala svima koji su pisali, sve sam iščitala upravo. Za Novaka više ne znam šta da kažem, ni bravo ni hail, ništa više nije dovoljno, čovek je čudo.   Ja sam

• Ladno sam krenuo da guglam ko je taj Djovani Djovaniko sto ima 35 titula u bocanju 

Posted Images

On 30. 8. 2023. at 18:54, Jeremija said:

Ne da se Stricker protiv uvek neugodnog Cicipasa...  :fantom:

Namucio ga Cipi :D

Cici, Cici,Cici........ccccccc

Uvek neugodni Striker ispratio Cicija kući.

Bukvalno steta sto Djere ide Novaka, bas je mogao daleko da dogura s obzirom na ovaj deo zreba.

Pa dogurace :fantom:

Đere je dežurni luzer :fantom:

Cicija ce ostaviti Badosa ako ovako nastavi :isuse: izgubio od 128. na svetu! 

Ovaj Zapata kao malo jaci trening za Novaka. 

Zao mi Djerea, u zadnje vreme bas nije imao srece sa zrebom. 

Rutinski :fantom:

ovo je bilo opušteno baš

Ako vidite negde da neko ima kartu viska za finale, da mu/joj ne treba - javite! :lolol:

Hotel mi je na 20ak minuta hoda od stadiona (ili 7 min voznje, posto u USA mora sve kolima), ali karte su od 600-700 dolara (gore negde u krovnoj konstrukciji) pa do 8-9 'iljada blize terenu :twak:

Ruud ćao doviđenja.

On 24. 8. 2023. at 16:46, mlatko said:

Mada ce se taj patah zakomplikovati, poznavajuci prilike...

ovo se dosta promenilo...

On 31. 8. 2023. at 2:19, kurdi said:

ovo se dosta promenilo...

Ne baš.

Prema projekcijama, najveća prepreka ionako je čekala u F. U Novakovom delu žreba sada umesto jedne, figurira druga boranija: Fritz bi ostao za projektovano QF, a Tiafoe u SF.

No, turnir ne bi bio turnir da ne nosi i neke skrivene zamke, pa da ne trčimo pred rudu.

Bilo bi ipak lepo videti medjusobni skor Novaka i ostatka kostura do finala. Pogotovo na GS. :tongue:

On 31. 8. 2023. at 6:09, bags said:

Bilo bi ipak lepo videti medjusobni skor Novaka i ostatka kostura do finala. Pogotovo na GS. :tongue:

Reveal hidden contents