Jump to content

US (finally) Open 2023

Featured Replies

Ako bude drzao br.1 do zavrsnog mastersa a mali mu ga tamo preotme - imace 399 - a ovaj dve YEN1 sezone sa jedva 40-ak nedelja na tronu, sto bi bila oruzana pljacka, gora i od one Nadalove sa istim brojem YEN1 sezona kao i Federer iako je ovaj nak 100+ nedelja vise.

ipak mislim da se mali dovoljno svercovao na prvom mestu i da ce Novak ovaj USO kao i zavrsnicu sezone odraditi kvalitetno, jedino kopka to cimanje oko Devis kupa odma posle njujorka ali videcemo

• Replies 825
  • Views 46.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo i mene, pozdrav ljudi, hvala svima koji su pisali, sve sam iščitala upravo. Za Novaka više ne znam šta da kažem, ni bravo ni hail, ništa više nije dovoljno, čovek je čudo.   Ja sam

• Ladno sam krenuo da guglam ko je taj Djovani Djovaniko sto ima 35 titula u bocanju 

Posted Images

Ako se bude igrala azijska turneja kao sto je najavljeno i ako bude tu odigrao nesto uzece dovoljno bodova da ostane prvi bar do Australije, plus sve ovo u Njujorku gde nista isto ne brani. 

Reklame na ES:wacko:

To Marta toooo! 

Sta je sa Jaber? Jedva ziva, a ipak uzela set. 

Medvedev igra meč protiv Atile Balaša, čoveka koji ima zaštićem renking, jer zbog povrede nije igrao 3  (4) godine. Vrhunac je da lik ima 34 godine, da povukao 2016., bio trener, pa se onda, kao vratio, povredio i sada igra na Artur Eš stadionu. Jbt, koja sprdnja. Nadam se da će ga Meda rutinirati sa trostrukom 0.

Lepo je što humano pomažu takvim likovima da uzmu 50 hiljada $, ili koliko je već nagrada za prvo kolo.

Edited by Arkadija

Na kraju je bilo 6:1,6:1,6:0

Atila bič božiji :covid19:

Šta pokušava ova Venus ,da umre u lajvu 

Venus mora da se zaustavi, ovo je neprijatno i preloše

Igrao je na W protiv Alkaraza i izgubio  3 0 (64 76 63) 

Od 6 na AA igraju dve sjajne tinejdzerke Coco (19) i mala Mira (16). Zadnji put su se srele na RG kad je Mira u TB uzela prvi set, a onda nestala sa terena. Ovaj put bi trebalo da potraje duze. 

Kad one zavrse mec na teren izlazi Djokovic i Zapata. 

Kad nema vetra, drugi najveći protivnik Novaka Đokovića je sunce.

mogao se baš i obrijati, odmah bi mu bilo za 3 stepena prijatnije

djere - djokovic sledece kolo

2 minutes ago, 189- said:

djere - djokovic sledece kolo

E, jbg :(

Đere je izgleda ekstra odradio ovo danas - prepustio je samo 6 gemova.

Ne da se Stricker protiv uvek neugodnog Cicipasa...  :fantom: