Lancia Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Ode atleta. Upravo sam otkrio da postoje Juan Manuel Cerúndolo i Francisco Cerúndolo 1
Lancia Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Bravo Djere nisam hteo ranije da pisem, da ga ne ureknem. 2
Jean-Luc Picard Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 40 minutes ago, Lancia said: Ode atleta. Upravo sam otkrio da postoje Juan Manuel Cerúndolo i Francisco Cerúndolo Nije to ništa. Zamisli da na vrhuncu slave jedne od njih shvatiš da postoje dve Pliskove. I to na teži način...tako što se kladiš na Pliskovu na nekom slemu zapanjen poklon kvotom koju su kladže dale 6
Lancia Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 1 minute ago, Jean-Luc Picard said: Nije to ništa. Zamisli da na vrhuncu slave jedne od njih shvatiš da postoje dve Pliskove. I to na teži način...tako što se kladiš na Pliskovu na nekom slemu zapanjen poklon kvotom koju su kladže dale fala, eto upravo si mi otkrio da postoje dve Pliskove. Danas, ko da sam citao Politikin Zabavnik. 2
aram Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Dobi Djere uprkos očajnom servisu. Ajd pa neka ga krene i to od sledećeg meča.
Serena Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 51 minutes ago, Lancia said: Ode atleta On je imao neku povredu, skoro sam procitala da su mu dr najzad dozvolili da trenira. Inace mu nije bilo pravo sto igra na terenu br 5 2
Lancia Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 5 minutes ago, Serena said: On je imao neku povredu, skoro sam procitala da su mu dr najzad dozvolili da trenira. Inace mu nije bilo pravo sto igra na terenu br 5 Zalio se sudiji i na nekog iz publike, nisam dobro shvatio u cemu je problem.
Serena Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 (edited) Nista ne mogu da gledam, satelitsku mi pomerio jak vetar Edited August 28, 2023 by Serena
peralozac Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Đokoviću se žuri na spavanje, prvi set sa nulom, dvadeset i kusur minuta. Jadni Francuzen...
bags Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Voleo bi da dodje do 400 pre zavrsnog turnira. Cisto da psihicki bude teze da se stigne...
Recommended Posts