August 28, 20231 yr Ode atleta. Upravo sam otkrio da postoje Juan Manuel Cerúndolo i Francisco Cerúndolo
August 28, 20231 yr 40 minutes ago, Lancia said: Ode atleta. Upravo sam otkrio da postoje Juan Manuel Cerúndolo i Francisco Cerúndolo Nije to ništa. Zamisli da na vrhuncu slave jedne od njih shvatiš da postoje dve Pliskove. I to na teži način...tako što se kladiš na Pliskovu na nekom slemu zapanjen poklon kvotom koju su kladže dale
August 28, 20231 yr 1 minute ago, Jean-Luc Picard said: Nije to ništa. Zamisli da na vrhuncu slave jedne od njih shvatiš da postoje dve Pliskove. I to na teži način...tako što se kladiš na Pliskovu na nekom slemu zapanjen poklon kvotom koju su kladže dale fala, eto upravo si mi otkrio da postoje dve Pliskove. Danas, ko da sam citao Politikin Zabavnik.
August 28, 20231 yr 51 minutes ago, Lancia said: Ode atleta On je imao neku povredu, skoro sam procitala da su mu dr najzad dozvolili da trenira. Inace mu nije bilo pravo sto igra na terenu br 5
August 28, 20231 yr 5 minutes ago, Serena said: On je imao neku povredu, skoro sam procitala da su mu dr najzad dozvolili da trenira. Inace mu nije bilo pravo sto igra na terenu br 5 Zalio se sudiji i na nekog iz publike, nisam dobro shvatio u cemu je problem.
August 28, 20231 yr Nista ne mogu da gledam, satelitsku mi pomerio jak vetar Edited August 28, 20231 yr by Serena
August 29, 20231 yr Đokoviću se žuri na spavanje, prvi set sa nulom, dvadeset i kusur minuta. Jadni Francuzen...
August 29, 20231 yr Voleo bi da dodje do 400 pre zavrsnog turnira. Cisto da psihicki bude teze da se stigne...