Jump to content
IGNORED

US (finally) Open 2023

Ros

Recommended Posts

Posted

A ovde mnogi prizivali Novakovu penziju posle poraza na Wimbledon-u:) Ne treba da ide u penziju sve dok igra cetvrtfinala i polufinala.

Posted
Just now, boldrock said:

Pokazali su skoro, već je 26-17 za Medvedeva u razmenama od 9+ udaraca.

A prethodno kad su prikazivali bas tu statistiku, bili su izjednaceni. Ozbiljno je krizirao Nole od tada. DS valja da izbaci u nastavku, sve stize Danil.

I definitivno kad se Nole povuce, ako uopste budem gledao tenis, Medo ce mi biti favorit.

• +1 1
Posted

Realno je da pusti treci set niz vodu, udari brz tempo, serva-volej, da se ne zamara puno i onda jako u cetvrtom setu.

Posted

Zar je neko pomislio da ce Medvedev uspeti dva puta da skine US Open Noletu? Moze, ali sledeci put.

Posted

Koliko praznih mesta u Danilovom boxu 

Safin je to znao lepo da popuni 

Posted
8 minutes ago, 1n54jd3r said:

A prethodno kad su prikazivali bas tu statistiku, bili su izjednaceni. Ozbiljno je krizirao Nole od tada. DS valja da izbaci u nastavku, sve stize Danil.

I definitivno kad se Nole povuce, ako uopste budem gledao tenis, Medo ce mi biti favorit.

Meni se mnooogo  vise svidja kako igra Alkaraz,  ovaj je ko brzi zec uz duboke lopte. Nista ne igra na mrezi.

Posted

Sta se drao Medin trener sada, nisam ispratio?

Posted

Zamislite da je ovo 2021. i da je sad na set od kalendarskog :cry:

• Tužno 1
Posted
Just now, JohnnyD said:

Kosarkasi + Nole, na balkon

Cekaj bre, jos je zec u sumi

• +1 1
Posted
Just now, Tsai said:

Zamislite da je ovo 2021. i da je sad na set od kalendarskog :cry:

Radije ne bih.

Posted

2:0 za Novaka, ali baš ne uživam. Koliko je trajao drugi set? Sat i po? Sat i po besumučnog udaranja. Zamisli to puta 5. Ko bi to izdržao da gleda? Nadam se da Novak završava u 3 seta, da neko ne umre na terenu u eventualnom petom...