September 10, 20231 yr A ovde mnogi prizivali Novakovu penziju posle poraza na Wimbledon-u Ne treba da ide u penziju sve dok igra cetvrtfinala i polufinala.
September 10, 20231 yr Just now, boldrock said: Pokazali su skoro, već je 26-17 za Medvedeva u razmenama od 9+ udaraca. A prethodno kad su prikazivali bas tu statistiku, bili su izjednaceni. Ozbiljno je krizirao Nole od tada. DS valja da izbaci u nastavku, sve stize Danil. I definitivno kad se Nole povuce, ako uopste budem gledao tenis, Medo ce mi biti favorit.
September 10, 20231 yr Realno je da pusti treci set niz vodu, udari brz tempo, serva-volej, da se ne zamara puno i onda jako u cetvrtom setu.
September 10, 20231 yr Zar je neko pomislio da ce Medvedev uspeti dva puta da skine US Open Noletu? Moze, ali sledeci put.
September 10, 20231 yr 8 minutes ago, 1n54jd3r said: A prethodno kad su prikazivali bas tu statistiku, bili su izjednaceni. Ozbiljno je krizirao Nole od tada. DS valja da izbaci u nastavku, sve stize Danil. I definitivno kad se Nole povuce, ako uopste budem gledao tenis, Medo ce mi biti favorit. Meni se mnooogo vise svidja kako igra Alkaraz, ovaj je ko brzi zec uz duboke lopte. Nista ne igra na mrezi.
September 10, 20231 yr Just now, JohnnyD said: Kosarkasi + Nole, na balkon Cekaj bre, jos je zec u sumi
September 10, 20231 yr Just now, Tsai said: Zamislite da je ovo 2021. i da je sad na set od kalendarskog Radije ne bih.
September 10, 20231 yr 2:0 za Novaka, ali baš ne uživam. Koliko je trajao drugi set? Sat i po? Sat i po besumučnog udaranja. Zamisli to puta 5. Ko bi to izdržao da gleda? Nadam se da Novak završava u 3 seta, da neko ne umre na terenu u eventualnom petom...