Jump to content

US (finally) Open 2023

Featured Replies

Jebeni Dzeki, sve vraca.

• Replies 825
  • Views 46.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo i mene, pozdrav ljudi, hvala svima koji su pisali, sve sam iščitala upravo. Za Novaka više ne znam šta da kažem, ni bravo ni hail, ništa više nije dovoljno, čovek je čudo.   Ja sam

• Ladno sam krenuo da guglam ko je taj Djovani Djovaniko sto ima 35 titula u bocanju 

Posted Images

sad je još više jasno kolika je šteta što nije uzeo brejk na kraju prvog i prvi servirao u drugom, međed bi bio pod mnogo većim pritiskom. ako izgubi set to će biti šzato to je dva puta izgubio poene na 15:30, i to su se oba igrala, nije servis bio faktor. da je bar u jednom bilo 15:40 sigurno bi bio jedan brejk. isto kao i u prethodnom, neiznuđena greška na 15:15 i propusti se prilika da ga stavi pod mnogo veći pritisak.

6 minutes ago, TS-CS said:

mogao bi jedan tajbrejkovic sad

Kako sa ovakvim servisom 

dobije li meda odo u krevet..

maestralan ucinak na mrezi! ajde bre dovuci se do 13. igre

ajme kate kapuralica, ajmo tb sad!

E sad da vidimo

Poradja svaki poen

Mnogo iscrpljeno deluje Novak. Samo da osvoji ovaj set i onda uzme drogu u pauzi.

Just now, Shan Jan said:

Mnogo iscrpljeno deluje Novak. Samo da osvoji ovaj set i onda uzme drogu u pauzi.

Ako ne uzme ovaj set, tesko ce mu i droga pomoci. Kolika potrosnja, duge ramene, odlican mec igraju obojica.

krizira citavu drugu polovinu seta. ne znam kako je jos u igri. vec je trebalo da stoji 1:1 

Au, jbt.

Jao bre

Aooooo

Psihicki stabilan Meda je mnogo zajeban protivnik