September 10, 20231 yr Sutra sam sam na poslu i očekuje me baražna vatra, pa sam unapred odlučio da se u 23 povučem u svoje odaje. Briljantan set! Laku noć i nadam se da ću sutra moći da uživam u reprizi. Edited September 10, 20231 yr by Ras
September 10, 20231 yr 8 minutes ago, booyaka said: Da li je Novak jedini top 10 igrač koji igra s&w izvan Vimbldona? Alkaraz je izvukao tako jedan set protiv Medvedeva. Edited September 10, 20231 yr by boldrock
September 10, 20231 yr Just now, Lancia said: @borris_ za koga navija lacoste?¿ Zadji u jedan Lacoste butik, bice ti sve jasno
September 10, 20231 yr Auuu koliko je bolje slušati ovog engleskog komentatora na eurosportu. Onaj Pešikan stvarno nije normalan čovek. Gori je od Duške kada prenosi Eurosong.
September 10, 20231 yr 1 minute ago, Arkadija said: Nema Eduarda i Elene, jel oni više nisu Novakovi agenti? Nemam pojma, Italijani nista ne pominju, mozda su na odmoru.
September 10, 20231 yr Just now, borris_ said: Zadji u jedan Lacoste butik, bice ti sve jasno Nemamo mi seljaci to ovde
September 10, 20231 yr Just now, Serena said: Nemam pojma, Italijani nista ne pominju, mozda su na odmoru. Navodno su se pobili zbog utakmice na SP.
September 10, 20231 yr Just now, extragluv said: al sto danil ima ovu neku rumunsku kombinaciju na majici Ja uglavnom volim klasiku, ali ovo Danilovo mi je skroz zanimljivo.