Popular Post Serena Posted September 10, 2023 Popular Post Posted September 10, 2023 1 hour ago, Lancia said: Ti uplakana a u Njujorku kisa, potop na sve strane Spremila sam gibanicu, duga je noc kako cu gladna zaspati Spoiler 6 6
Ras Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Gibanica samo sa kreatinom. Sa puno kreatina! 3
Shaq Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 zajeban je medvedenko, al s obzirom da je pre dve godine usrao djoku na vise nivoa tesko da ce to djovak opet dopustiti.. a i ovaj djovak ima bradu, sto implicira da nema vise zajebavanja.. 3
3opge Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Dosadni zenski dubl a sad ova sirotica dahce i muca pokusavajuci da iskenja zahvalnocu 1 2
3opge Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 (edited) Fala bogu za ovu Koko samo da ne gledam vise onog opakog medjeda Edited September 10, 2023 by 3opge
Arkadija Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Srećna okolnost je da ove godine nije bilo jurnjave za olimpijskim zlatom, tako da je Novak valjda sperman, da je uvežbao kinetičku petlju ( odakle taj izraz?) da će ga prvi servis služiti, da neće mnogo da isprobava dropšotove i to je to.
3opge Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Medo ocelaveo, posle ovog meca sa Teslom morace da sadi kosicu 2
Max Morlock Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 2 minutes ago, Arkadija said: tako da je Novak valjda sperman, Šta sad, neki novi suplementi su u igri?!
Ras Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Servis najviše brine, previše je oscilacija. Medvedev možda najbolje od svih igrača brani DS, tako da to nije esencijalno oružje, ali ga je svakako dobro imati u arsenalu. 2
Serena Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Mislila sam DS zbog skracivanja poena i teranja Mede da sto vise trci ne bi li ga grcevi napali
Milošica Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 17 minutes ago, 3opge said: Medo ocelaveo, posle ovog meca sa Teslom morace da sadi kosicu Lud si ko kurac
Serena Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 19 minutes ago, Arkadija said: da je uvežbao kinetičku petlju ( odakle taj izraz?) On 7.9.2023. at 10:28, Serena said: "Marko Paniki je moj kondicioni trener koji je u tom poslu već više od 35 godina. Ima fakultetsko obrazovanje biomehanike, anatomije, posture tela – to su tehničke stvari koje su jako važne u razumevanju celog kinetičkog lanca kod određenog udarca. Sa servisom imam najviše problema u održavanju nivoa i ritma na ovom turniru, pa o tome najviše razgovaram s njim i sa Goranom (Ivaniševićem)“. https://sportklub.n1info.rs/tenis/grand-slam/us-open/novakov-covek-od-poverenja-pricamo-temeljno-o-sustini/ Evo objasnjenja za klimavi servis. Verovatno traze neki novi kineticki lanac za izvodjenje istog. Sto duzi i kvalitetniji lanac manja mogucnost povrede, jaci udarci uz manje potrosene snage.
peralozac Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Pošto igramo u Americi, za smirivanje srčke izbor je pao na jedan dobar burbon. Ovde je 6 ujutro, ja sa flajkom, ma ne gospođo Ložač, nisam alkos, ne razumeš Ideeeeemooooo!!! 2 1
Ros Posted September 10, 2023 Author Posted September 10, 2023 Sta lupeta ovaj na ES? Novak svejedno na kojoj podlozi igra i kakvi su vremenski uslovi???
Serena Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Ja gledam Supertennis pa Nisam gledala Barbaru i Maza, koju gadost o Novaku su spremili pred ovaj mec?
Recommended Posts