duda Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Novak će sigurno biti bolji nego u onom prošlom finalu. Tada ga je pojeo pritisak, noge ga nisu slušale a Meda je bio dobar, no Novak mu je takvom svojom igrom omogućio da bude prosto savršen. Sada očekujem borbu. 50:50. 1
Lancia Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 (edited) 13 minutes ago, Shan Jan said: Sta forumski znalci prognoziraju? Za Tsaia, bice zajebano za ostale, dobija Djole 3:0 Edited September 10, 2023 by Lancia 1
TS-CS Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Spreman je ovaj put. mec je na njegovom reketu i ne bi trebalo da se ponovi ovogodisnji Dubai scenario. Medo sigurno krece u svom stilu-jako i do daske, jer ovde mora uzeti prva 2 seta ako misli do trofeja. zna da ga u slucaju 1:1 Novak lomi do kraja. Idemo 1
Ros Posted September 10, 2023 Author Posted September 10, 2023 1 hour ago, Micko8 said: Gubi Djokovic danas. Kada krenemo da gubimo, gubimo lancano jbg. A i predvideo sam posle Wimbledona da samo Medvede moze da ga zaustavi na US Open-u. pre kljake ima odbojka i piksijevi splavari 2
Serena Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 22 minutes ago, Lancia said: Za Serenu i Tsaia, bice zajebano za ostale, dobija Djole 3:0 Ispravila sam ti ovo Mislim da ce mec biti tesko mucenje za obojicu. Beskonacne razmene i trcanje s leva na desno do besvesti nesto poput meceva protiv Endija. Ako Novaku Italijan ne nastelujule i podmaze kineticki lanac za servis i ako ga izdaju drop sotovi onda cemo na spavanje oko 1 pola 2 posle ponoci, moguce cak i uplakani Zaboravih na vremenske prilike, @Lancia ima li kise u Njujorku? 1
Lancia Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 1 minute ago, Serena said: Ispravila sam ti ovo Mislim da ce mec biti tesko mucenje za obojicu. Beskonacne razmene i trcanje s leva na desno do besvesti nesto poput meceva protiv Endija. Ako Novaku Italijan ne nastelujule i podmaze kineticki lanac za servis i ako ga izdaju drop sotovi onda cemo na spavanje oko 1 pola 2 posle ponoci, moguce cak i uplakani Zaboravih na vremenske prilike, @Lancia ima li kise u Njujorku? Ti uplakana a u Njujorku kisa, potop na sve strane 1
jms_uk Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Zaboravih na vremenske prilike, [mention=11707]Lancia[/mention] ima li kise u Njujorku? Malo slabije nego pre sat vremena. 2
jms_uk Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Sedim u lobiju hotela koji nije daleko od stadiona (cekajuci da ova kisa stane), i dosta ljudi nosi Novak majice, i cuh neke pozitivne komentare za barom. Bila su tu i neka dvojica nasih (glasno telefoniranje i facetime, pa cuo), i oni odose na stadion. 1
Serena Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 8 minutes ago, jms_uk said: Malo slabije nego pre sat vremena. Znaci super, jedan problem manje, tj dva: sunce u oci, pola terena u senci, a ni vetra nece biti Mada ima do meca jos dosta, mozda kisa i stane pa otvore krov 🤔 1
Shan Jan Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Ja imam utisak da od kad su se penzionisali Nadal i Federer da je hejt zapadnjaka prema Kljakavom splaso. Mozda se opet pojaca ako krene da bije Alkaraza
jms_uk Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Znaci super, jedan problem manje, tj dva: sunce u oci, pola terena u senci, a ni vetra nece biti Mada ima do meca jos dosta, mozda kisa i stane pa otvore krov [emoji848] Definitivno jenjava, a lokalna prognoza predvidja da stane oko 4.
Serena Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 (edited) @jms_ukZnaci ppp ima svog izvestaca sa licinog mesta 2 minutes ago, jms_uk said: definitivno jenjava, a lokalna prognoza predvidja da stane oko 4. 😵Neka pada bar do pola pet, samo da mec krene pod krovom posle nema otvaranja. Edited September 10, 2023 by Serena
jms_uk Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 [mention=10]jms_uk[/mention]Znaci ppp ima svog izvestaca sa licinog mesta Samo iz komšiluka, ne i sa meča. :(Em manjak ££££, em manjak vremena (veceras letim odavde za Afriku).Sent from my iPhone using Tapatalk] 1
JohnnyD Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Medvedev nema sanse, jednostavno preveliku su zrtvu kosarkasi prineli za srpski narod danas, svi ostali glatko dobijaju. 3 3
Recommended Posts