Jump to content

US (finally) Open 2023

Featured Replies

Novak će sigurno biti bolji nego u onom prošlom finalu. 

Tada ga je pojeo pritisak, noge ga nisu slušale a Meda je bio dobar, no Novak mu je takvom svojom igrom omogućio da bude prosto savršen.

Sada očekujem borbu. 50:50.

• Replies 825
  • Views 46.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo i mene, pozdrav ljudi, hvala svima koji su pisali, sve sam iščitala upravo. Za Novaka više ne znam šta da kažem, ni bravo ni hail, ništa više nije dovoljno, čovek je čudo.   Ja sam

• Ladno sam krenuo da guglam ko je taj Djovani Djovaniko sto ima 35 titula u bocanju 

Posted Images

13 minutes ago, Shan Jan said:

Sta forumski znalci prognoziraju?

Za Tsaia, bice zajebano :sad: za ostale, dobija Djole 3:0 :rolleyes:

Edited by Lancia

Spreman je ovaj put. mec je na njegovom reketu i ne bi trebalo da se ponovi ovogodisnji Dubai scenario.

Medo sigurno krece u svom stilu-jako i do daske, jer ovde mora uzeti prva 2 seta ako misli do trofeja. zna da ga u slucaju 1:1 Novak lomi do kraja.

Idemo

• Author
1 hour ago, Micko8 said:

Gubi Djokovic danas. Kada krenemo da gubimo, gubimo lancano jbg. A i predvideo sam posle Wimbledona da samo Medvede moze da ga zaustavi na US Open-u.

pre kljake ima odbojka i piksijevi splavari

22 minutes ago, Lancia said:

Za Serenu i Tsaia, bice zajebano :sad: za ostale, dobija Djole 3:0 :rolleyes:

Ispravila sam ti ovo :lolol:

Mislim da ce mec biti tesko mucenje za obojicu. Beskonacne razmene i trcanje s leva na desno do besvesti :wacko: nesto poput meceva protiv Endija.

Ako Novaku Italijan ne nastelujule i podmaze kineticki lanac za servis i ako ga izdaju drop sotovi onda cemo na spavanje oko 1 pola 2 posle ponoci, moguce cak i uplakani :lolol:

Zaboravih na vremenske prilike, @Lancia ima li kise u Njujorku?

1 minute ago, Serena said:

Ispravila sam ti ovo :lolol:

Mislim da ce mec biti tesko mucenje za obojicu. Beskonacne razmene i trcanje s leva na desno do besvesti :wacko: nesto poput meceva protiv Endija.

Ako Novaku Italijan ne nastelujule i podmaze kineticki lanac za servis i ako ga izdaju drop sotovi onda cemo na spavanje oko 1 pola 2 posle ponoci, moguce cak i uplakani :lolol:

Zaboravih na vremenske prilike, @Lancia ima li kise u Njujorku?

Ti uplakana a u Njujorku kisa, potop na sve strane :D

Zaboravih na vremenske prilike, [mention=11707]Lancia[/mention] ima li kise u Njujorku?

Malo slabije nego pre sat vremena. 

bpakqwhl6fnb1.jpg

Sedim u lobiju hotela koji nije daleko od stadiona (cekajuci da ova kisa stane), i dosta ljudi nosi Novak majice, i cuh neke pozitivne komentare za barom. 

Bila su tu i neka dvojica nasih (glasno telefoniranje i facetime, pa cuo), i oni odose na stadion. 

8 minutes ago, jms_uk said:

Malo slabije nego pre sat vremena. 

Znaci super, jedan problem manje, tj dva: sunce u oci, pola terena u senci, a ni vetra nece biti :thumbsup:

Mada ima do meca jos dosta, mozda kisa i stane pa otvore krov 🤔

Ja imam utisak da od kad su se penzionisali Nadal i Federer da je hejt zapadnjaka prema Kljakavom splaso. Mozda se opet pojaca ako krene da bije Alkaraza :tongue:

Znaci super, jedan problem manje, tj dva: sunce u oci, pola terena u senci, a ni vetra nece biti :thumbsup:
Mada ima do meca jos dosta, mozda kisa i stane pa otvore krov [emoji848]

Definitivno jenjava, a lokalna prognoza predvidja da stane oko 4.

b10f3aca1d5a8215e37f9ad2778a0360.jpg

@jms_ukZnaci ppp ima svog izvestaca sa licinog mesta :thumbsup:

2 minutes ago, jms_uk said:

definitivno jenjava, a lokalna prognoza predvidja da stane oko 4.

😵Neka pada bar do pola pet, samo da mec krene pod krovom posle nema otvaranja. 

Edited by Serena

[mention=10]jms_uk[/mention]Znaci ppp ima svog izvestaca sa licinog mesta thumbsup.gif

Samo iz komšiluka, ne i sa meča. :(

Em manjak ££££, em manjak vremena (veceras letim odavde za Afriku).

Sent from my iPhone using Tapatalk]

Medvedev nema sanse, jednostavno preveliku su zrtvu kosarkasi prineli za srpski narod danas, svi ostali glatko dobijaju.