Jump to content

US (finally) Open 2023

Featured Replies

Fenomenalno je za Djokovica sto se pojavio Alkaraz - porazi su neminovni i na vrhuncu, i na kraju karijere, a bolje otici sa motivacijom da juris novu senzaciju i pobedjujes ga, nego u nekom zasicenju sa prosecnim igracima. To ustvari produzuje karijeru i dobre rezultate, kao sto je 23. doslo kao "inat" i motivacija da se zeznu Nadal i Federer. Alkaraz ce doci do maksimalno 9-10 slemova u najboljem scenariju, ne samo zato sto nema konkurenciju sto opet utice psiholoski na motivaciju, vec i zbog nekih drugih razloga o kojima ne bih previse da pisem.

Edited by JohnnyD

• Replies 825
  • Views 46.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo i mene, pozdrav ljudi, hvala svima koji su pisali, sve sam iščitala upravo. Za Novaka više ne znam šta da kažem, ni bravo ni hail, ništa više nije dovoljno, čovek je čudo.   Ja sam

• Ladno sam krenuo da guglam ko je taj Djovani Djovaniko sto ima 35 titula u bocanju 

Posted Images

kraljica

375271045_835979491518298_69444104036237

Patrijarhat

sutra u 21

Vezala se neka budala za sedište i protestvuje protiv klimatskih promena 

Ne moga da ga odvežu 

Pauza traje više od pola sata i trajaće

Koko vodi 1-0 u setovima

Iskoristila Koko šansu džambo. Mislim da je ovo maksimum i da će teško protiv Sabalenke.

Edit: Odustajem od komentara, sve je moguće u finalu. Jeste se mnogo mučila (u oba seta gubila gem kada je trebalo da odservira za pobedu), ali je pokazala i zavidno strpljenje/tvrdoglavost u nekim poenima. A i simpa mi je što kaže da je gledala 4-5 anima pre meča :) Napred Koko!

Edited by peralozac

On 8.9.2023. at 3:58, peralozac said:

Iskoristila Koko šansu džambo. Mislim da je ovo maksimum i da će teško protiv Sabalenke.

Bilo u prvom setu i u drugom do 2 1,a onda se Koko setila da zna da igra :lolol:

Super je bio drugi i treci set :thumbup:

jfja9PS.jpg

3 minutes ago, Serena said:

Bilo u prvom setu i u drugom do 2 1,a onda se Koko setila da zna da igra :lolol:

Super je bio drugi i treci set :thumbup:

jfja9PS.jpg

Zadnji gem je bio cirkus, Sabalenka ne bi ubola teren da je duplo veci.

Cula sam da i ona ima strucnjaka za bio kinetiku koji joj je pomogao puno oko servisa. 

U prvih sest meceva na US openu samo 6 duplih, isto koliko u sinoc u finalu. 

Stigoh do ovde, dalje ne može (bez karte) :(

cc7cffea46f76dd58bd1b1bd1901deee.jpg
722e95d310d797c5c2252583f0dce61d.jpg
b03e5ea48f7c77330a6bdbb449e638bc.jpg

Gubi Djokovic danas. Kada krenemo da gubimo, gubimo lancano jbg. A i predvideo sam posle Wimbledona da samo Medvede moze da ga zaustavi na US Open-u.

Nece valjda i Nole da nas iznevjeri danas. 

Pao forum bas u vreme fantasticnog polufinala.

Kako  je Meda fantasticnim kretanjem doktorski spustio Alkaraza, iako mi se vise svidja igra Alkaraza, raznovrsnija je. To polufinale je statement polufinale. Ono, pita se jos neko  u muskom tenisu.

Sta forumski znalci prognoziraju?

Medvedev, ako ponovi igru iz polufinala, osvaja.