JohnnyD Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 (edited) Fenomenalno je za Djokovica sto se pojavio Alkaraz - porazi su neminovni i na vrhuncu, i na kraju karijere, a bolje otici sa motivacijom da juris novu senzaciju i pobedjujes ga, nego u nekom zasicenju sa prosecnim igracima. To ustvari produzuje karijeru i dobre rezultate, kao sto je 23. doslo kao "inat" i motivacija da se zeznu Nadal i Federer. Alkaraz ce doci do maksimalno 9-10 slemova u najboljem scenariju, ne samo zato sto nema konkurenciju sto opet utice psiholoski na motivaciju, vec i zbog nekih drugih razloga o kojima ne bih previse da pisem. Edited September 7, 2023 by JohnnyD 1
Fakundo Sava Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Vezala se neka budala za sedište i protestvuje protiv klimatskih promena Ne moga da ga odvežu Pauza traje više od pola sata i trajaće Koko vodi 1-0 u setovima
peralozac Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 (edited) Iskoristila Koko šansu džambo. Mislim da je ovo maksimum i da će teško protiv Sabalenke. Edit: Odustajem od komentara, sve je moguće u finalu. Jeste se mnogo mučila (u oba seta gubila gem kada je trebalo da odservira za pobedu), ali je pokazala i zavidno strpljenje/tvrdoglavost u nekim poenima. A i simpa mi je što kaže da je gledala 4-5 anima pre meča Napred Koko! Edited September 8, 2023 by peralozac 1
Serena Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 On 8.9.2023. at 3:58, peralozac said: Iskoristila Koko šansu džambo. Mislim da je ovo maksimum i da će teško protiv Sabalenke. Bilo u prvom setu i u drugom do 2 1,a onda se Koko setila da zna da igra Super je bio drugi i treci set 1
Lancia Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 3 minutes ago, Serena said: Bilo u prvom setu i u drugom do 2 1,a onda se Koko setila da zna da igra Super je bio drugi i treci set Zadnji gem je bio cirkus, Sabalenka ne bi ubola teren da je duplo veci. 1
Serena Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Cula sam da i ona ima strucnjaka za bio kinetiku koji joj je pomogao puno oko servisa. U prvih sest meceva na US openu samo 6 duplih, isto koliko u sinoc u finalu.
jms_uk Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Stigoh do ovde, dalje ne može (bez karte) :( 4 1 1
Micko8 Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Gubi Djokovic danas. Kada krenemo da gubimo, gubimo lancano jbg. A i predvideo sam posle Wimbledona da samo Medvede moze da ga zaustavi na US Open-u. 1
borris_ Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Nece valjda i Nole da nas iznevjeri danas. 1
Budja Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Pao forum bas u vreme fantasticnog polufinala. Kako je Meda fantasticnim kretanjem doktorski spustio Alkaraza, iako mi se vise svidja igra Alkaraza, raznovrsnija je. To polufinale je statement polufinale. Ono, pita se jos neko u muskom tenisu. 2
VoodooDerina Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Medvedev, ako ponovi igru iz polufinala, osvaja.
Recommended Posts