Jump to content
IGNORED

US (finally) Open 2023

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Fenomenalno je za Djokovica sto se pojavio Alkaraz - porazi su neminovni i na vrhuncu, i na kraju karijere, a bolje otici sa motivacijom da juris novu senzaciju i pobedjujes ga, nego u nekom zasicenju sa prosecnim igracima. To ustvari produzuje karijeru i dobre rezultate, kao sto je 23. doslo kao "inat" i motivacija da se zeznu Nadal i Federer. Alkaraz ce doci do maksimalno 9-10 slemova u najboljem scenariju, ne samo zato sto nema konkurenciju sto opet utice psiholoski na motivaciju, vec i zbog nekih drugih razloga o kojima ne bih previse da pisem.

Edited by JohnnyD
  • +1 1
Posted

Vezala se neka budala za sedište i protestvuje protiv klimatskih promena 

Ne moga da ga odvežu 

Pauza traje više od pola sata i trajaće

Koko vodi 1-0 u setovima

Posted (edited)

Iskoristila Koko šansu džambo. Mislim da je ovo maksimum i da će teško protiv Sabalenke.

Edit: Odustajem od komentara, sve je moguće u finalu. Jeste se mnogo mučila (u oba seta gubila gem kada je trebalo da odservira za pobedu), ali je pokazala i zavidno strpljenje/tvrdoglavost u nekim poenima. A i simpa mi je što kaže da je gledala 4-5 anima pre meča :) Napred Koko!

Edited by peralozac
  • +1 1
Posted
On 8.9.2023. at 3:58, peralozac said:

Iskoristila Koko šansu džambo. Mislim da je ovo maksimum i da će teško protiv Sabalenke.

Bilo u prvom setu i u drugom do 2 1,a onda se Koko setila da zna da igra :lolol:

Super je bio drugi i treci set :thumbup:

jfja9PS.jpg

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Serena said:

Bilo u prvom setu i u drugom do 2 1,a onda se Koko setila da zna da igra :lolol:

Super je bio drugi i treci set :thumbup:

jfja9PS.jpg

Zadnji gem je bio cirkus, Sabalenka ne bi ubola teren da je duplo veci.

• +1 1
Posted

Cula sam da i ona ima strucnjaka za bio kinetiku koji joj je pomogao puno oko servisa. 

U prvih sest meceva na US openu samo 6 duplih, isto koliko u sinoc u finalu. 

Posted

Stigoh do ovde, dalje ne može (bez karte) :(

cc7cffea46f76dd58bd1b1bd1901deee.jpg
722e95d310d797c5c2252583f0dce61d.jpg
b03e5ea48f7c77330a6bdbb449e638bc.jpg

• +1 4
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted

Gubi Djokovic danas. Kada krenemo da gubimo, gubimo lancano jbg. A i predvideo sam posle Wimbledona da samo Medvede moze da ga zaustavi na US Open-u.

• Haha 1
Posted

Pao forum bas u vreme fantasticnog polufinala.

Kako  je Meda fantasticnim kretanjem doktorski spustio Alkaraza, iako mi se vise svidja igra Alkaraza, raznovrsnija je. To polufinale je statement polufinale. Ono, pita se jos neko  u muskom tenisu.

• +1 2
Posted

Medvedev, ako ponovi igru iz polufinala, osvaja.