Ras Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Frizura je Tarmi Rićmi kada je stavio mini val. Al što su konfrontirali namrštene prve nosioce sa stisnutim pesnicama i nasmejane izazivače! 1
lostfanforever Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 tako su i za 1/4 finale, pa su ispali svi izazivaci rascerecenih usta 2 1
Serena Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Za razliku od momaka, cure su uspele da se rese svojih matorki. Muhova i Coco, repriza finala Sinsinatija, vervotno sa istim ishodom. Muhova igra prelep tenis ali je fizikalije limitiraju. Sabalenka Kiz, oduvace je Beloruskinja.
Milošica Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Meda vs Šelton Gof vs Sabalenka Srbija vs Amerika
Serena Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 42 minutes ago, lostfanforever said: tako su i za 1/4 finale, pa su ispali svi izazivaci rascerecenih usta Ispadaju obojica Kazu prognoze da je danas zadnji pakleni dan i da od sutra pocinje kisa, doduse temperatura i dalje visoka.
Mil@n Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Alkarazu ne da ne mogu da uzmu set već ne mogu da mu dođu do 5. 1
Jean-Luc Picard Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Doći će Đoković do 5,....bar u jednom. 3
johan nagel Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Најјаче код њега је што изува на свим подлогама мање више подједнако. Очекујеш као Шпанац је, кидаће на шљаци, бетон мало слабије, трава ће већ можда бити проблем.. Кад оно ништа од тога, не зна се где је бољи. По томе подсећа на Новака дефинитивно, више него на Надала.
Shan Jan Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Bojim se da ce Alkaraz uskoro, ako vec nije, da bude za Kljaku ono sto je Kljaka bio za Dedu kad je ovaj bio na zalasku karijere. Secate se kako je Deda znao da odere sve do finala i onda ga Kljako pocisti? I tako iz turnira u turnir... Ajmo jos jedna Labudova Pesma 1
sasha Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Možda, ali sigurno ne bar još sledeće godine, a Novak je dovoljno pametan i verujem da će znati da kaže dosta
TS-CS Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 nije beznacajna razlika u gapu od jedne dekade tu. Djokovic-Federer 6 godina, dok je medju njima 16. doslovno onoliko koliko je on mladji od trenera Zeca ili Pistol Pita. ali prilagodljiviji je Novak igrac od Rodzera. sigurno ce traziti resenje za malog i raditi na tome, kao za Medu pre par sezona ili Sinera sad na Wb videcemo meni opasno mirise da ce to biti najvece rivalstvo u ovoj deceniji 3
harper lee Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Alkaraz kako sada izgleda moze da uzme 40 GS-ova, osim ako se ne pojavi neka nova zver. Ova trojica su maltene u isto vreme podelila 65 ukupno a Alkaraz nema s kim da deli. Medjutim, ne bih se ja zaletao sa dugovecnoscu ovoga sto sada igra, morace vrlo brzo da adaptira igru i nauci da ekonomise sa snagom jer ako bude ovako igrao sve vreme za par godina ce ici iz povrede u povredu. Mali je vunderkind, ovako nesto ne pamtim da sam video u tenisu u njegovom uzrastu, ali mi se nimalo ne svidja trajektorija njegove karijere i intenzitet s kojim ulazi u sve meceve. 3
Tsai Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: Bojim se da ce Alkaraz uskoro, ako vec nije, da bude za Kljaku ono sto je Kljaka bio za Dedu kad je ovaj bio na zalasku karijere. Secate se kako je Deda znao da odere sve do finala i onda ga Kljako pocisti? I tako iz turnira u turnir... Ajmo jos jedna Labudova Pesma O ovome sam razmisljao tokom oba finala (w i sinsi).. sigurno su su se tako bespomocno osecali fedovi navijaci kad god bi nolo poceo da vraca sve i da okrece meceve 1
Arkadija Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Sve mislim da će se Novak oprostiti posle Olimpijskih igara sledeće godine. Deluje mi da će mu apsolutni fokus 2024.godine biti na Igrama i da želi to zlato više nego sva 4 slema u jednoj godini.
Recommended Posts