Jump to content
IGNORED

US (finally) Open 2023

Ros

Recommended Posts

Posted

Volim kad te ne mrzi da elaboriraš ono što kratko napišem :heart:

• +1 1
  • Wub 1
Posted (edited)
12 minutes ago, harper said:

nije nam prvi put da ga gledamo kako igra pod rucnom do cetvrtfinala ili polufinala.

Kakva bre "rucna", to je i ceo povod mog sarkazma veceras sa "disanjem i losim kretanjem". Ako izuzmemo Djerea, a svi znamo da Novak najteze igra protiv nasih (i Tipsi je dao set na USO), nije izgubio set na ovom USO do polufinala. Primera radi, 2015. i 2018. kada je osvajao USO, prosuo je dva seta do polufinala takodje.

Edited by JohnnyD
Posted
4 hours ago, Serena said:

Visoka + vlaga 🥵

33C i vlaga 55%

Nadam se da ce malo da se rashladi to do vikenda...

Posted
4 minutes ago, JohnnyD said:

Kakva bre "rucna", to je i ceo povod mog sarkazma veceras sa "disanjem i losim kretanjem". Ako izuzmemo Djerea, a svi znamo da Novak najteze igra protiv nasih (i Tipsi je dao set na USO), nije izgubio set na ovom USO do polufinala. Primera radi, 2015. i 2018. kada je osvajao USO, prosuo je dva seta do polufinala takodje.

Jebi ga, on zaista jos uvek igra pod rucnom, ovo nije ni blizu nivoa koji je pokazao u Sinsinatiju. Stvar je u tome sto je u ovoj konkurenciji, ako izuzmemo Alkaraza, daleko najbolji igrac u ovom formatu pa mu se moze.:D

• +1 1
Posted
43 minutes ago, aram said:

ja gledo neki meč gde je Njole oduvo ovoga sa 3:0 bez ikakvih problema :lol:

Pa nije bilo baš bez ikakvih problema...

Savio se bio jednom da uhvati vazduha. :rolleyes:

• +1 2
Posted
22 minutes ago, Mil@n said:

Pa nije bilo baš bez ikakvih problema...

Savio se bio jednom da uhvati vazduha. :rolleyes:

jes, a jednom je i prdno. :fantom:

• Haha 2
Posted (edited)

Kakav festival šamaranja loptice. Bez ikakvog plana i rezona, samo što jače. As 500 na sat pa dupla 500 na sat, red vinera pa red mreža i auta... Ko god pobedi neće biti lako jer će publika da ga rajca, ali ovo su ipak jednodimenzionalne dileje.

Edit: dobio Shelton.

Edited by peralozac
  • +1 2
Posted (edited)

Ben Šelton polufinalista slema jbt....Šta je sledeće. Rubljev u polufinalu slema...!?

Edited by Jean-Luc Picard
Posted
4 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Ben Šelton polufinalista slema jbt....Šta je sledeće. Rubljev u polufinalu slema...!?

Igrao je cetvrtfinale AO, otisao je samo lestvicu dalje, i to na domacem tlu, ne vidim nista cudno. Jedino mi je cudan pad Tiafoa, mislio sam da ce on ipak proci, bas je kljoknuo sa snagom u zadnjem setu, a mozda i psihicki nakon propustene set prilike u trecem.

• +1 2
Posted

Nije ti čudno da je shelton prošao, ali ti je čudno da tiafoe nije?

Posted (edited)
40 minutes ago, kurdi said:

Nije ti čudno da je shelton prošao, ali ti je čudno da tiafoe nije?

Jedan od njih dvojice je morao da prodje, zar ne?:D Tako se potrefilo u zrebu, a da, cudno mi je da Tiafoe nije pobedio u ovom duelu jer je iskusniji, i mislio sam fizicki jaci, ali izgleda da je imao problem da zaboravi propustenu set priliku koja bi (mozda) prelomila mec na njegovu stranu.

Da se razumemo, kada kazem "cudno", nije nikakva senzacija, vec samo sta sam ja ocekivao. Svakako se nikad ne bih kladio na ishod tog meca.

Edited by JohnnyD
Posted
On 5.9.2023. at 15:12, Tsai said:

Zene ne mogu da prognoziram al kod muskaraca alcaraz medvedev i tiafoe fritz :fantom:

On 5.9.2023. at 15:44, Serena said:

Gof Muhova, Vondrusova Sabalenka

Ja ne mogu muskarce da prognoziram :fantom:

Fali mi samo Vondrusova, a tebi zelim da omanes sve :lolol:

• +1 1
Posted

Rubljov dobio tri prva gema, a Medvedev osvojio ceo 1 poen i to greškom protivnika.