Arkadija Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 (edited) Lepo. Fric se kvalifikuje za ozbiljnog naslednika Monfisa u kategoriji - nikada pobedili Novaka. Edited September 5, 2023 by Arkadija 3
JohnnyD Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Ako ce ovako da igra Novak i polufinale i da se tesko krece i dise, treba odmah da preda. 1
Mil@n Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Just now, JohnnyD said: Ako ce ovako da igra Novak i polufinale i da se tesko krece i dise, treba odmah da preda. +1, ja srećan što ga nisu izneli na nosilima, jebo pobedu 2
aram Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 znači ja ne znam šta ste vi gledali, ali def niste isti meč ko ja
Time Crisis Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 40 minutes ago, JohnnyD said: Ako ce ovako da igra Novak i polufinale i da se tesko krece i dise, treba odmah da preda. Polufinale neće igrati na 40 stepeni 1
duda Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 21 minutes ago, aram said: znači ja ne znam šta ste vi gledali, ali def niste isti meč ko ja Štas ti gledo ?
Milošica Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 (edited) Jasno je da ova kljakava igra vodi do trofeja(mada slažem se sa aramom da preterujete, paradoksalno najgori je bio kad je imao najbolji rezultat), posebno uzevši u obzir žreb u drugoj polovini. Edited September 5, 2023 by Milošica
aram Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 2 minutes ago, dùda said: Štas ti gledo ? ja gledo neki meč gde je Njole oduvo ovoga sa 3:0 bez ikakvih problema 1
Ros Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 13 minutes ago, aram said: ja gledo neki meč gde je Njole oduvo ovoga sa 3:0 bez ikakvih problema +1000 ovo kao oni mečevi protiv cilica, monfisa. znaš da će da dobije, ali nikad dočekati
Ros Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 više od novaka, mene muci @Lancia spustio standarde. jel’ ti dobro, amigo? 1
harper lee Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 17 minutes ago, Milošica said: Jasno je da ova kljakava igra vodi do trofeja(mada slažem se sa aramom da preterujete, paradoksalno najgori je bio kad je imao najbolji rezultat), posebno uzevši u obzir žreb u drugoj polovini. Novak ima 36 godina, ako do sada nije naucio da koci kad vidi da mu je manja brzina potrebna onda nikad nece. A svi znamo da je to naucio odavno. Turniri na tri dobijena seta su dugi i iscrpljujuci ne samo zbog meceva, buduci da obicno postoji dan pauze, vec zbog ukupnog broja meceva koji pomeraju raspored, dugih cekanja, zato sto traju dve nedelje umesto jedne pa si duze u takmicarskom stresu i slicno. Ono sto je jedino bitno za njega je sto je dobio u tri seta, nijednom nije gubio kontrolu nad mecom i sklonio se dosta brzo s ovog sunca. Sve drugo je nebitno i nikakav zakljucak o njegovoj formi se iz toga ne moze izvuci, nije nam prvi put da ga gledamo kako igra pod rucnom do cetvrtfinala ili polufinala. 4
Recommended Posts