JohnnyD Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 30 minutes ago, renne said: vrati brejk, užasno kljako servira 30 minutes ago, Arkadija said: Novak .......... strašno loš. 5 minutes ago, Tinman said: Jel samo meni Novak izgleda kao da će svakog trena da padne u nesvest od umora Procitas ovo i onda pogledas rezultat prvog seta 6:1 za Novaka, i bude ti sve jasno. Kako se Novak nosi sa publikom i sa ocekivanjima javnosti evo vec punih 15 godina, treba mu dati Nobelovu nagradu, a ne Grend Slemove. 2
TS-CS Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 rutinskiji set od ovih 6-1 po vrucini tesko da moze. Fricova igra mu pase samo tako. eto kandidata koji bi mogao da pojuri rekord Monfisa u buducnosti 2
renne Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 ne može da diše od ove vreline jebo im ja pas mater kad su ga tutnuli da igra u podne
Serena Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Fric je do sad uzeo samo jedan gem na svoj servis 1
renne Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Just now, Serena said: Fric je do sad uzeo samo jedan gem na svoj servis dosta mu je i previše
Serena Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 1 minute ago, renne said: ne može da diše od ove vreline jebo im ja pas mater kad su ga tutnuli da igra u podne Negde sam procitala da je on trazio dnevni termin
JohnnyD Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Ako jos neko prokomentarise disanje i lose vreme dok Novak sabija nesrecnog Amerikanca, ide na trajni blok 3
renne Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 5 minutes ago, Serena said: Negde sam procitala da je on trazio dnevni termin jašta je sigurno
Serena Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Bila sam skoro u jednom restoranu u Sloveniji na obali reke Soce. Uzak kanjon, sa obe strane visoke planine. Topao i sparan dan. Disanje na skrge. Kad smo narucili klopu izadjem da prosetam kraj reke ne bi li se malo rashladila i prodjem kraj terena za tenis, a tu kao u rerni! Vreo beton odole, a sunce upeklo od gore. Setih se Novaka, znaci da su me puskom naterali da odigram neki gem na nosilima bi me izneli
Recommended Posts