August 6, 20231 yr Dosta jedna sezona pauze. Ali neće da mi vrate akaunt s Kunićima, tako da - Sprudnik Ubojica se prijavljuje za Beton.
August 6, 20231 yr 2 hours ago, Gylfi said: Dosta jedna sezona pauze. Ali neće da mi vrate akaunt s Kunićima, tako da - Sprudnik Ubojica se prijavljuje za Beton. Dobrodošao Gylfi! Beton ojačan, armiran!
August 8, 20231 yr Author U Premeru fale još 2 tima, to su vrv ovi morski. Vodite računa da je dedlajn u petak.
August 8, 20231 yr 2 hours ago, Behemoth said: U Premeru fale još 2 tima, to su vrv ovi morski. Vodite računa da je dedlajn u petak. Upao malo pre jos da vidim koga da ubacim
August 9, 20231 yr 9 hours ago, cvrlle said: I na Brodu dvojica fale. Po mojoj proceni @lazni i @Redoran @Redorannije ostavio post/bio na forumu od 23.07, bit će kakvo ljetovanje u điru, možda da ga neko trzne preko Fejsa il tako... @lazni je bio logiran i prije par minuta, ali još nije pročitao poruku s kodom za Brod, ne znam
August 9, 20231 yr Ušao sam upravo na kod koji mi je stigao al’ nisam siguran da li sam u premeru ili brodu?
August 9, 20231 yr U Premeru nedostaje FK Pastir @Baba Ji Average ceka ko zapeta puska da udje u ligu
August 9, 20231 yr 1 minute ago, Redoran said: Ušao sam upravo na kod koji mi je stigao al’ nisam siguran da li sam u premeru ili brodu? Brod, čeka se još samo @lazni
August 9, 20231 yr @Redoran - molim te, pinuj ovu temu a skloni onu staru ... haaland ounersip - 86,5 %
August 9, 20231 yr Author 1 hour ago, San Epifanio said: U Premeru nedostaje FK Pastir @Baba Ji Average ceka ko zapeta puska da udje u ligu Imamo li načina da ga kontaktiramo vam foruma?