Gylfi Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Dosta jedna sezona pauze. Ali neće da mi vrate akaunt s Kunićima, tako da - Sprudnik Ubojica se prijavljuje za Beton. 6 2
ubibobi Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 2 hours ago, Gylfi said: Dosta jedna sezona pauze. Ali neće da mi vrate akaunt s Kunićima, tako da - Sprudnik Ubojica se prijavljuje za Beton. Dobrodošao Gylfi! Beton ojačan, armiran! 1
Behemoth Posted August 8, 2023 Author Posted August 8, 2023 U Premeru fale još 2 tima, to su vrv ovi morski. Vodite računa da je dedlajn u petak.
ducca Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Moraće neki deadline da se namontira i odrede 2 zamene da budu spremne za Premer.
Moća Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 2 hours ago, Behemoth said: U Premeru fale još 2 tima, to su vrv ovi morski. Vodite računa da je dedlajn u petak. Upao malo pre jos da vidim koga da ubacim
cvrlle Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 I na Brodu dvojica fale. Po mojoj proceni @lazni i @Redoran
Zis Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 9 hours ago, cvrlle said: I na Brodu dvojica fale. Po mojoj proceni @lazni i @Redoran @Redorannije ostavio post/bio na forumu od 23.07, bit će kakvo ljetovanje u điru, možda da ga neko trzne preko Fejsa il tako... @lazni je bio logiran i prije par minuta, ali još nije pročitao poruku s kodom za Brod, ne znam
Redoran Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Ušao sam upravo na kod koji mi je stigao al’ nisam siguran da li sam u premeru ili brodu?
San Epifanio Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 U Premeru nedostaje FK Pastir @Baba Ji Average ceka ko zapeta puska da udje u ligu
Zis Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 minute ago, Redoran said: Ušao sam upravo na kod koji mi je stigao al’ nisam siguran da li sam u premeru ili brodu? Brod, čeka se još samo @lazni
Lezilebovich Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 @Redoran - molim te, pinuj ovu temu a skloni onu staru ... haaland ounersip - 86,5 % 1
Behemoth Posted August 9, 2023 Author Posted August 9, 2023 1 hour ago, San Epifanio said: U Premeru nedostaje FK Pastir @Baba Ji Average ceka ko zapeta puska da udje u ligu Imamo li načina da ga kontaktiramo vam foruma?
Recommended Posts