Jump to content

Fantasy Premier League - Premer/Brod/Beton - sezona 2023/2024

Featured Replies

Ovo bi u CV-ju trebalo da ti stoji od sada :D

Isplatilo se sačuvati free hit do ovog kola. Još da sam se usudio predati traku nekom iz Palace umjesto Salaha bilo bi još bolje. 

• Author

Ja sam procenio da mi je bilo bolje odigrati BB sad a FH da iskoristim za 37. odlicno je ispalo  :wallbash:

Jbg, Palmer se razboleo, Haland pozuteo, Areola nije fit, i sa klupe usao samo Kabore sa 1p.

Opet bi odtavio gomilu poena na klupi, ali me malo i sreća pogledala,  treba priznati :sleep:

Misilo sam da je deadline u 13h :isuse:

Čestitke potencijalnom protivniku...

Dobro sam se pojacao Kukureljom pred ovo kolo :D

This Is Fine GIF

Screenshot 2024-05-03 143303.png

kako sam se nadao ... 

nikad bolje odradjen -12

Screenshot 2024-05-06 122425.png

image.png.4f8e0b1d6afbe12d109c283845d926cf.png

samo jedan igrač mi nije imao učinak i to je Eze :unsure:

• Author

Ja zavrsio sa 112, samo Dubravka bez ucinka. Mislim da ovo nikada nisam uspeo, da 10 igraca imaju ucinak, a u banci imam jos 8.3 za transfere.

Sad ide duplo kolo i FH koji mi je ostao.

3 minutes ago, Behemoth said:

Ja zavrsio sa 112, samo Dubravka bez ucinka. Mislim da ovo nikada nisam uspeo, da 10 igraca imaju ucinak, a u banci imam jos 8.3 za transfere.

Sad ide duplo kolo i FH koji mi je ostao.

Ovih mojih 124 bi bilo dovoljno da budem prvi u našoj broadcaster ligi u 50% kola sigurno.

Ja imam 9 igrača koji igraju duplo kolo plus jedan transfer, dakle igram preostali BB kao kuća.

• 2 weeks later...

Osvojen Brod :kecman:

Vraćam se Premeru posle par godina apstinencije.. 

Inače, nikad manje vremena nisam posvećivao igri, izgleda da je tako najbolje.. :D

kako sam poduvao sam sebi sa kapitenom danas, svi ostali sa učinkom osim norveške kamile

Čestitke @crtamOrasi na osvojenom Premeru. Svaka cast na sezoni. Predajem pehar najboljem ove sezone.

Što se mene tiče, hvala bogu da se završio ovogodišnji hod po mukama. Do 30. kola sam i bio solidan, u prvih 200k, po klasik bodovima 4-5 u ligi, negde koliko i osvajač lige u tom trenutku. Međutim raspored mi je bio katastrofalan. Nakon toga totalni raspad. Otkako mi je @Moća uručio fenjer tamo negde u 20 i nekom kolu, niko nije mogao da me ugrozi na poslednjem mestu Premera.

No, tu je uvek sledeća sezona. Brode, tu sam, spreman da se ukrcam. Vidim da će tu biti i meni poznatih putnika :D.

36 minutes ago, levi said:

kako sam poduvao sam sebi sa kapitenom danas, svi ostali sa učinkom osim norveške kamile

Taman da i Moću ubaciš u baraž.

Koliko vidim zavrsio sam na 17. mestu sto me vodi u baraz sa 4. u Brodu. Ubi me Levi u zadnjem kolu sve mi islo naopako i sa benc bustom sam skrpio jedva 11 igraca.