Random Posted April 26 Posted April 26 Isplatilo se sačuvati free hit do ovog kola. Još da sam se usudio predati traku nekom iz Palace umjesto Salaha bilo bi još bolje.
Behemoth Posted April 26 Author Posted April 26 Ja sam procenio da mi je bilo bolje odigrati BB sad a FH da iskoristim za 37. odlicno je ispalo Jbg, Palmer se razboleo, Haland pozuteo, Areola nije fit, i sa klupe usao samo Kabore sa 1p.
levi Posted April 26 Posted April 26 Opet bi odtavio gomilu poena na klupi, ali me malo i sreća pogledala, treba priznati
John Coltrane Posted April 27 Posted April 27 Misilo sam da je deadline u 13h Čestitke potencijalnom protivniku... 1
Behemoth Posted May 7 Author Posted May 7 Ja zavrsio sa 112, samo Dubravka bez ucinka. Mislim da ovo nikada nisam uspeo, da 10 igraca imaju ucinak, a u banci imam jos 8.3 za transfere. Sad ide duplo kolo i FH koji mi je ostao. 1
copkillah Posted May 7 Posted May 7 3 minutes ago, Behemoth said: Ja zavrsio sa 112, samo Dubravka bez ucinka. Mislim da ovo nikada nisam uspeo, da 10 igraca imaju ucinak, a u banci imam jos 8.3 za transfere. Sad ide duplo kolo i FH koji mi je ostao. Ovih mojih 124 bi bilo dovoljno da budem prvi u našoj broadcaster ligi u 50% kola sigurno. Ja imam 9 igrača koji igraju duplo kolo plus jedan transfer, dakle igram preostali BB kao kuća.
zoki Posted May 16 Posted May 16 Osvojen Brod Vraćam se Premeru posle par godina apstinencije.. Inače, nikad manje vremena nisam posvećivao igri, izgleda da je tako najbolje.. 4
levi Posted May 19 Posted May 19 kako sam poduvao sam sebi sa kapitenom danas, svi ostali sa učinkom osim norveške kamile
San Epifanio Posted May 19 Posted May 19 Čestitke @crtamOrasi na osvojenom Premeru. Svaka cast na sezoni. Predajem pehar najboljem ove sezone. Što se mene tiče, hvala bogu da se završio ovogodišnji hod po mukama. Do 30. kola sam i bio solidan, u prvih 200k, po klasik bodovima 4-5 u ligi, negde koliko i osvajač lige u tom trenutku. Međutim raspored mi je bio katastrofalan. Nakon toga totalni raspad. Otkako mi je @Moća uručio fenjer tamo negde u 20 i nekom kolu, niko nije mogao da me ugrozi na poslednjem mestu Premera. No, tu je uvek sledeća sezona. Brode, tu sam, spreman da se ukrcam. Vidim da će tu biti i meni poznatih putnika . 36 minutes ago, levi said: kako sam poduvao sam sebi sa kapitenom danas, svi ostali sa učinkom osim norveške kamile Taman da i Moću ubaciš u baraž. 3
Moća Posted May 19 Posted May 19 Koliko vidim zavrsio sam na 17. mestu sto me vodi u baraz sa 4. u Brodu. Ubi me Levi u zadnjem kolu sve mi islo naopako i sa benc bustom sam skrpio jedva 11 igraca. 1
Recommended Posts