Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League - Premer/Brod/Beton - sezona 2023/2024

Recommended Posts

Posted

Ovo bi u CV-ju trebalo da ti stoji od sada :D

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Isplatilo se sačuvati free hit do ovog kola. Još da sam se usudio predati traku nekom iz Palace umjesto Salaha bilo bi još bolje. 

Posted

Ja sam procenio da mi je bilo bolje odigrati BB sad a FH da iskoristim za 37. odlicno je ispalo  :wallbash:

Jbg, Palmer se razboleo, Haland pozuteo, Areola nije fit, i sa klupe usao samo Kabore sa 1p.

Posted

Opet bi odtavio gomilu poena na klupi, ali me malo i sreća pogledala,  treba priznati :sleep:

Posted

Misilo sam da je deadline u 13h :isuse:

Čestitke potencijalnom protivniku...

• Haha 1
Posted

Dobro sam se pojacao Kukureljom pred ovo kolo :D

Posted

kako sam se nadao ... 

nikad bolje odradjen -12

Screenshot 2024-05-06 122425.png

• +1 1
Posted

image.png.4f8e0b1d6afbe12d109c283845d926cf.png

samo jedan igrač mi nije imao učinak i to je Eze :unsure:

• +1 3
Posted

Ja zavrsio sa 112, samo Dubravka bez ucinka. Mislim da ovo nikada nisam uspeo, da 10 igraca imaju ucinak, a u banci imam jos 8.3 za transfere.

Sad ide duplo kolo i FH koji mi je ostao.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Behemoth said:

Ja zavrsio sa 112, samo Dubravka bez ucinka. Mislim da ovo nikada nisam uspeo, da 10 igraca imaju ucinak, a u banci imam jos 8.3 za transfere.

Sad ide duplo kolo i FH koji mi je ostao.

Ovih mojih 124 bi bilo dovoljno da budem prvi u našoj broadcaster ligi u 50% kola sigurno.

Ja imam 9 igrača koji igraju duplo kolo plus jedan transfer, dakle igram preostali BB kao kuća.

• 2 weeks later...
Posted

Osvojen Brod :kecman:

Vraćam se Premeru posle par godina apstinencije.. 

Inače, nikad manje vremena nisam posvećivao igri, izgleda da je tako najbolje.. :D

• +1 4
Posted

kako sam poduvao sam sebi sa kapitenom danas, svi ostali sa učinkom osim norveške kamile

Posted

Čestitke @crtamOrasi na osvojenom Premeru. Svaka cast na sezoni. Predajem pehar najboljem ove sezone.

Što se mene tiče, hvala bogu da se završio ovogodišnji hod po mukama. Do 30. kola sam i bio solidan, u prvih 200k, po klasik bodovima 4-5 u ligi, negde koliko i osvajač lige u tom trenutku. Međutim raspored mi je bio katastrofalan. Nakon toga totalni raspad. Otkako mi je @Moća uručio fenjer tamo negde u 20 i nekom kolu, niko nije mogao da me ugrozi na poslednjem mestu Premera.

No, tu je uvek sledeća sezona. Brode, tu sam, spreman da se ukrcam. Vidim da će tu biti i meni poznatih putnika :D.

36 minutes ago, levi said:

kako sam poduvao sam sebi sa kapitenom danas, svi ostali sa učinkom osim norveške kamile

Taman da i Moću ubaciš u baraž.

• +1 3
Posted

Koliko vidim zavrsio sam na 17. mestu sto me vodi u baraz sa 4. u Brodu. Ubi me Levi u zadnjem kolu sve mi islo naopako i sa benc bustom sam skrpio jedva 11 igraca.

• +1 1