Behemoth Posted July 31, 2023 Author Posted July 31, 2023 14 hours ago, Behemoth said: Premer: 1. Midsomer United - @San Epifanio 2. Sokolovici UTD - @Hudersfield 3. Tim snova - @de Sisti 4. Jako do samog kraja - @copkillah 5. leteci magarci - @levi 6. FC Ronin - @John Coltrane 7. Queens Park Andjus - @Dziber 8. Ultimo Spritzer Boys - @Hobbit slayer 9. FC Gorgonzole - @goofs 10. FK Pastir - @Baba Ji 11. Trotters Inc. - @Moća 12. Bobi van kenobi - @ubibobi 13. Kloppopool - @Behemoth 14. Lezilebovich city - @Lezilebovich 15. Devil's advocate - ??? 16. No Totti no party - @crtamOrasi (1. u Brodu) 17. Argentina Utd - @ducca (2. u Brodu) 18. Volem a numem utd - @keljans (3. u Brodu) 19. Pantelia Stars - @pantelia (4. u Brodu, baraž) 20. Big Giant Heads - @Tolaa (5. u Brodu, baraž) Brod: 1. PFC Jagodina - @nusknvp (16. u Premeru, baraž) 2. Djubretari - @sabahudin (17. u Premeru, baraž) 3. Buljarica Brothers - @Mercuzzio (18. u Premeru) 4. OFK Poljanche - @Svarog (19. u Premeru) 5. rrr rrr - @189- (20. u Premeru) 6. The Beatles - @Spelinea 7. FC Vrezina Utd - @Kec u Nisu ljudi kec uNisu 8. FooBarTeam - @Velocipede 9. Cuvari Tradicije - @zoki 10. B&W Wizards - @WTID 11. Akopalipsa - ??? 12. Topolice UTD - @nick1986 13. Salaš & Savasta Gemi - @Redoran 14. Luzeri junajted - @Bogotac 15. Pustinjska Lija - @Azdaja 16. Zarjavele Torbente - @Zis(1. u Betonu) 17. K-town - @dedafausto (2. u Betonu) 18. Flow - @Zizou (3. u Betonu 19. Kupovna pilad - @lazni (4. u Betonu, baraž) 20. Smooth Operator - @smooth.Op (5. u Betonu, baraž) Beton: 1. United City MCFC - @cartman (16. u Brodu, baraž) 2. Real Belendendes - @dragance (17. u Brodu, baraž) 3. 25 maj - @Daddy Cool (18. u Brodu) 4 EON - @adasevic (19. u Brodu) 5. Lic - @Garnirung (20. u Brodu) 6. FC Sen Group - @cvrlle 7. Pilići - @Milošica 8, CatchMeIfYouCan FC - ??? 9, wpfpl2223 - @Weenie Pooh 10. Arnoldovi puleni - ??? 11. FC Mental Midgets - @Midgeta 12. Šarani - ??? 13. Kalabaster - @kralj 14. Squeaky Ducks - @banecare1 15. Team EasyOn - @Bustin Evo ažuriranog spiska od sinoć. Za PPPremer, nepoznato je ko je tim Devil's advocate, rekao bih da je to ili @Redoran ili @Mindaugas Žukauskas. U Brodu nismo identifikovali tim Akopalipsa, a u Betonu CatchMeIfYouCan FC, Arnoldovi puleni i Šarani.
Zis Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 (edited) 28 minutes ago, Behemoth said: Evo ažuriranog spiska od sinoć. Za PPPremer, nepoznato je ko je tim Devil's advocate, rekao bih da je to ili @Redoran ili @Mindaugas Žukauskas. U Brodu nismo identifikovali tim Akopalipsa, a u Betonu CatchMeIfYouCan FC, Arnoldovi puleni i Šarani. Akopalipsa @kalabaster Arnoldovi puleni @shiki Šorani @notenoughreasonsforclaire Edit: a CatchMeIfYouCan je kompa od @nick1986 Edited July 31, 2023 by Zis 1
Mindaugas Žukauskas Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 22 minutes ago, Behemoth said: Evo ažuriranog spiska od sinoć. Za PPPremer, nepoznato je ko je tim Devil's advocate, rekao bih da je to ili @Redoran ili @Mindaugas Žukauskas. Daleko bilo, to ti je neko iz Sekte, sudeći po nicku Ja sam se penzionisao letos
Velocipede Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 1 hour ago, cartman said: Igram i ja. Da probijem novo dno Tvojih 11 x 2 će teško neko da nadmaši... Da se uvede posebna nagrada za takva dostignuća 1
189- Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 ja ne igram. ne zelim da sjebem ligu ako se uzjebem i batalim.
Random Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 3 hours ago, Behemoth said: Evo ažuriranog spiska od sinoć. Za PPPremer, nepoznato je ko je tim Devil's advocate, rekao bih da je to ili @Redoran ili @Mindaugas Žukauskas. U Brodu nismo identifikovali tim Akopalipsa, a u Betonu CatchMeIfYouCan FC, Arnoldovi puleni i Šarani. Eve ga i Devil's Advocate, skriveni sektaš fantazer. Iz inata ću u novoj sezoni da izbjegavam Kejna samo zato što nije prešao u Jedinstvo, a on će da me kažnjava sa redovnih 8-9 bodova svako kolo.
adasevic Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Strmopizdio sam se iz Premera u Beton za dve sezone. Da vidim dal mogu i iz Betona da ispadnem Aj kad napravite, saljite kod...
Svarog Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 evo ti klešta, jebala te klešta. ajd igraću i ja. valjda će mi se vratiti entuzijazam s početkom sezone. prošlu sam jedva priveo kraju. probaću motivaciju da nađem u tome što sam ponovo u lizi sa @Redoran, pa tu bar da padne neko prozivanje ili podprckivanje. 1 1
Svarog Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 da sumiram svoje stanje povodom fantazija: please sir, I want some more. 3
nusknvp Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Cao, PFC Jagodina igra i ove godine iako sam zbog gola u gostima ispao iz Premijera.... Kod za Brod uz nadu da se neko ne pojavi u Premijeru pa da uletim na mala vrata.
Recommended Posts