Posted July 23, 20231 yr Vreme je da se odgovori na ovo pitanje kandidata je mnogo, najbolji asistent ACB, najlepsi sut ABA lige, cacanska skola-nekadasnji izbor na draftu aktuelnog nba sampiona, veliki talenat igrao za oba vecita, stefan1 i stefan 2
July 23, 20231 yr Pefi se onomad oprostio od reprezentacije jer nije mogao da iskombinuje to i igranje za klub. E pa vise ne igra za klub
July 23, 20231 yr Steta sto je Filip Covic otisao u penziju mada bi mogli da ga aktiviramo za ovaj poseban trenutak
July 23, 20231 yr 5 postova od originalnog i stigli smo do spominjanje FČ3. Pitao sam se koliko će nam trebati
July 23, 20231 yr 32 minutes ago, Micko8 said: Steta sto je Filip Covic otisao u penziju mada bi mogli da ga aktiviramo za ovaj poseban trenutak Taman da se upare on i drugi Nebojsin sin,Teo
July 23, 20231 yr 26 minutes ago, MiddleClass said: Ima li tri ljubitelja kosarke na ppp koji znaju koga sam okacio bez guglanja? Meni ni guglanje ne pomaže
July 23, 20231 yr Yago, Sahbaz, Dzenkins, Topic, Teodosic, Avramovic, Panter, Jaramaz, Guduric, Jovic
July 23, 20231 yr Author 1 hour ago, MiddleClass said: Ima li tri ljubitelja kosarke na ppp koji znaju koga sam okacio bez guglanja? zec u dresu radnickog? al kad je on bio celav nosom lici