Ajant23 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) Jednom rečju - Da li Tarkovskog treba ubiti samo zato što je mrtav ili je kriv i za to što se odselio? Pijan sam i imam seks sa lošim izborom pesme: Edited July 8, 2023 by Ajant23
Ajant23 Posted July 8, 2023 Author Posted July 8, 2023 Topik je otvoren za glasanje i posle smrti... Ne znam, nisam pametan kako bih sam glaso ili bih se kao gro aktuelne produkcije skrivao iza proceduralnih grešaka...
ultra plasticni Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Ko danas moze da pojede 50 kuvanih jaja za cuku vremena
Ajant23 Posted July 8, 2023 Author Posted July 8, 2023 Bravo, bravo, da glumim kritičara kome je prihod ugrožen zato što ne zna tvoje aluzije... Inače, davno sam ti napisao da me stalkuješ, a ti se oglašavaš na topiku u kome je Tarkovski u prvom postu...
ultra plasticni Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 bujica ideja sta drugo kako se tarkulja osecao kad je bio gost kod antonionija u vili koja je ono vreme kostala 2 miliona maraka a on srecan sto je kupio kozne pantalone za suprugu
Recommended Posts