Popular Post kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2023 Author Popular Post Posted July 22, 2023 dobri muftija zakljucao diskusiju o mirotiću okrenimo se goranu dragiću i majku džejmsu 9 2 1
Boujee Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Odlična poruka Partizana svim potencijalnim pojačanjima u budućnosti. Sad sam potpuno siguran da je Madar bio 100% u pravu. 2 2
Djolle Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Ma kakve pretnje... KKP je ovo loše odigrao, čim se u javnosti pojavila priča o datoj reči, znalo se da od posla neće biti ništa. Dok ne potpiše, svako ima pravo da se predomisli. Ružan je bio taj pritisak, objavljuješ da ti je neko dao reč... Vrlo loše za neki imidž kluba ja ovo sa Mirotićem, a i ono sa Madar i Miškom. 4
nenad Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 17 minutes ago, Djolle said: Ma kakve pretnje... KKP je ovo loše odigrao, čim se u javnosti pojavila priča o datoj reči, znalo se da od posla neće biti ništa. Dok ne potpiše, svako ima pravo da se predomisli. Ružan je bio taj pritisak, objavljuješ da ti je neko dao reč... Vrlo loše za neki imidž kluba ja ovo sa Mirotićem, a i ono sa Madar i Miškom. partizan je ovo odigrao kako je morao. 1 2
Milošica Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Jebiga, Anđusa bi izgleda trebalo shvatiti ozbiljno 1
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 2 hours ago, Djolle said: Ma kakve pretnje... Kako su u javnost dospele izvesne informacije o daljem nastavku moje karijere u KK "Partizanu", počele su pretnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile, jer ne želim da budem osoba koja će deliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba. Znači Mirotić laže? Pa kakav je onda on to pravoslavac?
MiddleClass Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, BlackGeorge said: Znači Mirotić laže? Pa kakav je onda on to pravoslavac? KK Partizan Mozzart Bet čvrsto veruje da razlozi za nepotpisivanje ugovora od strane Nikole Mirotića nemaju veze ni sa kakvim pretnjama, već sa nekim drugim stvarima u koje će javnost moći da se uveri u danima pred nama. Parni valjak se okreće drugim rešenjima na tržištu i sa nepromenjenim ambicijama ulazi u sezonu 2023/24".
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Just now, MiddleClass said: KK Partizan Mozzart Bet čvrsto veruje da razlozi za nepotpisivanje ugovora od strane Nikole Mirotića nemaju veze ni sa kakvim pretnjama, već sa nekim drugim stvarima u koje će javnost moći da se uveri u danima pred nama. Parni valjak se okreće drugim rešenjima na tržištu i sa nepromenjenim ambicijama ulazi u sezonu 2023/24". Mene interesuje šta kaže Mirotić a ne Ostoja vučićev branilac. Rekao je "da su počele pretnje i uvrede koje su ga veoma iznenadile i povredile." Znači pretnji je bilo ili je slagao. Pošto ne verujem da bi lagao, zašto bi, do sada je bio sasvim korektan pa čak i dobročinitelj, humanitarac ... onda je ovo istina. Mislim da je jasno da on zna tačno ko mu je pretio i da upravo zato što zna ko je u pitanju i na šta je sposoban, nije smeo da potpiše za Partizan. Kada bude za koji dan potpisao za Pao, Armani ili nekog trećeg za nekoliko miliona evra odmah će da skoči Ostoja sa pričom "jesam li vam rekao! otišao je za koje milionče više! kakve pretnje, moj vučko je obezbedio njegovu sigurnost!!
Uskebasi Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Ako mu nije prećeno zašto je Vučić morao da mu garantuje bezbednost 5 1
VoodooDerina Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Meni samo nije jasna logika da Vučić daje desetine miliona klubu, a onda zatim preti igračima da ne potpisuju za njega!? Na primeru uništavanja FKP se vidi da apsolutno sve može da mu prođe, pa zašto bi onda izvodio ovakve ludačke akrobacije?
Djolle Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 hour ago, BlackGeorge said: Kako su u javnost dospele izvesne informacije o daljem nastavku moje karijere u KK "Partizanu", počele su pretnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile, jer ne želim da budem osoba koja će deliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba. Znači Mirotić laže? Pa kakav je onda on to pravoslavac? Pa sigurno neće da kaže da se predomislio, mi pojma nemamo u kojoj su fazi bili pregovori, možda se jednostavno nisu dogovorili. Ne verujem da su pretnje bile razlog da ne dođe do dogovora, ne sumnjam da je bilo budala koji su mu slali razne gluposti putem društvenih mreža... 1
Uskebasi Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Aman, valjda je jasno da se ne radi o pretnjama preko drustvenih mreža. Verovatno su se javili "dobronamerni" da ga posavetuju da nije pametno da potpise za Partizan, da se na Staroj Planini tesko dobijaju gradjevinske dozvole, da skole u Beogradu nisu bezbedne... 2 1
Heaviside Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 4 hours ago, J.R. Cash said: Ako je dobio ozbiljne pretnje koje su ga naterale da odustane, to je nesto drugo. Niko mu ne moze zameriti nista u tom slucaju. Ako mu je gadna klima u srpskoj kosarci i ako mu se ne svidja saznanje da ga dobar deo navijaca Zvezde vise nece voleti i da po internetu ima mentola koji ce da psuju, vredjaju i tastatura prete, odluka da mu to nista ne treba u zivotu je isto legitimna. Samo sto se ta odluka donosi pre nego sto se s nekim pregovara i "da rec". To je jebiga trebalo da ocekuje. Nije on bas toliko odsecen od ovdasnjih desavanja, a i imao je gde da se raspita. Nisam ni mislio da je zbog poruka na instagramu zaključio da je srpska košarka prevelika boleština, to mu se sigurno dešavalo i kao igraču Barselone i znao je da se dešava i u Srbiji. Mislio sam na ozbiljnije pretnje koje nije lako otpisati bez provere. Tipujem da se tako nešto desilo jer mi je teško da poverujem da Mirotić izmišlja. Ne vidim zašto ne bi samo ćutao ili napisao da nije ništa obećao i da se nisu dogovorili. 1
Recommended Posts