nenad Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 ovo sa miroticem vristi na klasicnu sns pricu, ima heroj, crkva, milioni, pretnje, izdajnik, vucic dao pare i garancije bezbednosti, ima sveee, a na kraju od cele price ne bude nista. sta se tacno tu desilo mozda saznamo tek kad umobolnik sidje s vlasti. 4
Geo Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 15 hours ago, Nikodije said: +1000 Ukrštanjem Kurira, Telegrafa, Mozzarta, tebe i ostalih insajdera i ja sam došao do ovog zaključka kao ispravnog Videcemo u smislu sta ce se ispostaviti kao tacno , dal 99% portala sto je pisalo juce ili ono sto sam postavio ovde ... Nisam insajder, kada vidim neke prijatelje i cujem nesto 100% da je izvesno, postavim ovde da nas postedim teorija i nagadjanja i laznih nada ... (samo sam sinoc zamolio da mi isprica detalje i odmah postavio ovde da ne ide u pogresnom smeru) ... Uostalom prosle godine sam postavio za Papapetrua i onog nesrecnog Brodzijanskog barem 10 dana pre bilo koje vesti na nasim forumima ili portalima ....Ponavljam, nisam insajder a jos manje mi je bitno da mi najveci cinici veruju ... p.s. Za ostalje .... Moj licni utisak je da je ipak Mirotic ispao picketina i da nas je fino izjebao sa "Imate moju rijec..."... Isto tako je ruzno da se vadi na te nekakve pretnje(ne tvrdim da nije bilo), da je pao potpis, sve bi to nestalo ... Sta da kaze Sliukas? Sve u svemu, ne zalim mnogo za njim osim za propustenim vremenom i sto vise nisu dostupni neki dobri igraci ... 4 4
pbg12345 Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 uff jbt, u medjuvremenu sam iscitao sta ste pisali poslednjih dana, ali i ovo partizanovo saopstenje gde kazu da su zvali predsednika vucica i gde mu se zahvaljuju... kad se na to sve doda i intervju onog gmaza eurohopsu i sva govna koja po obicaju isere, ne znam jbt mnogo je sve ovo gadno 9
Popular Post ZokiAsov Posted July 22, 2023 Popular Post Posted July 22, 2023 2 minutes ago, pbg12345 said: uff jbt, u medjuvremenu sam iscitao sta ste pisali poslednjih dana, ali i ovo partizanovo saopstenje gde kazu da su zvali predsednika vucica i gde mu se zahvaljuju... kad se na to sve doda i intervju onog gmaza eurohopsu i sva govna koja po obicaju isere, ne znam jbt mnogo je sve ovo gadno Partizanovo saopstenje je jedno od najjadnijih sranja ikada napisanih 17
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 3 minutes ago, pbg12345 said: uff jbt, u medjuvremenu sam iscitao sta ste pisali poslednjih dana, ali i ovo partizanovo saopstenje gde kazu da su zvali predsednika vucica i gde mu se zahvaljuju... kad se na to sve doda i intervju onog gmaza eurohopsu i sva govna koja po obicaju isere, ne znam jbt mnogo je sve ovo gadno Naravno da je gadno. Mislim da je najbolje rešenje da se ugasi KK Partizan dok ne ode vučić. Ne znam da li sam u stanju više da gledam ova poniženja. Iovako je FK skoro pred gašenjem. Neka ugase i ovaj i aj zdravo. Zvezda, Srbija, Patrijarh - vozi ! 2 2 1
pbg12345 Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 40 minutes ago, J.R. Cash said: To jedino ako je pao s Marsa prekjuce. ma ne mora da padne sa marsa mislim u sirem smislu "srpska kosarka bolestina" = "srpska drzava bolestina" ako je tacno da ima i neki posao u srbiji i planirane projekte to samo dodatno otvara razne mogucnosti, a dokle je gamad spremna da ide to znamo svi covek je profesionalni sportista koji zivi u spaniji dodje ovde i to prvenstveno u crnu goru, nekoliko puta godisnje, sa gomilom novca u dzepu, nema on ni izbliza uvid u stanje u srbiji kao mi obicni smrtnici koji smo svaki dan ovde 5
hooyadahoo Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Ma bre fala više penisu da je gotova ova zadruga Daj crnce 2
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 (edited) Super. Jel će Željko i Ostoja da zovu vučića za svaki sledeći potpis? Ili ide poziv na nižu instancu, Čovića? Ogadilo mi ovo košarku, totalno. "SLUČAJ NIKOLA MIROTIĆ": KK Partizan se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Edited July 22, 2023 by BlackGeorge 1
MeanM@ Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Meni tesko da verujem da ste se vi toliko izlozili da je sve ovo mnogo dobro i zanemarili ko finansira celu pricu pa vam sad bolno i cudno ovo sranje sa Miroticem. Ok, jeste mozda malo new level, al nista za cudjenje od bolesne druzine. Ja ne vidim kako mogu da se radujem uspesima kkcz (cak je besmisleno i ono malo kad vas dobijemo) kad znam ko ih kreira i ko ce da ih zaustavi kad mu to bude odgovaralo.
levi Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 rekao bih da ovo lično Vučić zabranio, ultra kop bi to lako prihvatio jer ih realno zabole za košarku, mislim da bi čak dolazili da brane semenkarima da zvižde Mirotiću jer je pravoslavni brat zadužbinar, kao što brane da se zviždi Olimpiakosu. ali za Vučića bi to bilo previše, može Partizan da dovede strance koje god poželi, najtraženije u Evropi, ali otac Mirota ne može, to je crvena linija 1
Heaviside Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 hour ago, J.R. Cash said: To jedino ako je pao s Marsa prekjuce. Preteruješ. I ja sam iznenađen da je dobio pretnje u meri da je odustao. Panter koji je igrao za Zvezdu nije prijavio probleme. Koja je tvoja verzija? Zašto je odustao? 1
Uskebasi Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 36 minutes ago, Heaviside said: Preteruješ. I ja sam iznenađen da je dobio pretnje u meri da je odustao. Panter koji je igrao za Zvezdu nije prijavio probleme. Koja je tvoja verzija? Zašto je odustao? Panter je plaćenik, Mirotic je Bog otac. Zato nije bogougodno da igra za jugoslovene 2
J.R. Cash Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 42 minutes ago, Heaviside said: Preteruješ. I ja sam iznenađen da je dobio pretnje u meri da je odustao. Panter koji je igrao za Zvezdu nije prijavio probleme. Koja je tvoja verzija? Zašto je odustao? Ako je dobio ozbiljne pretnje koje su ga naterale da odustane, to je nesto drugo. Niko mu ne moze zameriti nista u tom slucaju. Ako mu je gadna klima u srpskoj kosarci i ako mu se ne svidja saznanje da ga dobar deo navijaca Zvezde vise nece voleti i da po internetu ima mentola koji ce da psuju, vredjaju i tastatura prete, odluka da mu to nista ne treba u zivotu je isto legitimna. Samo sto se ta odluka donosi pre nego sto se s nekim pregovara i "da rec". To je jebiga trebalo da ocekuje. Nije on bas toliko odsecen od ovdasnjih desavanja, a i imao je gde da se raspita. 2
Mil@n Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Realno Vučić uspeva u onom što mu je ideja sa ovim sipanjem para i vama i nama. Samo o Mirotiću se priča nedeljama i nedeljama, mi se ni krivi ni dužni napunili dobrim igračima, vi sve bolji i bolji (a bili ste odlični), nekako sam utiska da smo svi saučesnici u ovoj farsi, mislim na navijače oba kluba, non stop se nešto dešava, tu su i navijačke čarke i svađe kao u najboljim danima, a sve je na staklenim nogama i raspršiće se u jednom momentu kao maslačak na vetru, i ogoliti koliko je sve fake i trenutno, a trenutni rezultat nije nešto na čemu bi ovakva dva velika kluba trebala da temelje svoje postojanje. Zbog Ćokija i porekla svih tih para i nisam emotivno vezan za klub kao nekad, gledam tekme jer je dobar basket i da se ne lažemo lepo je biti konkurentan u najboljem takmičenju u Evropi, ali sve je to prokleto i sa jasnim planom da se mase priguše i utihnu, ako se malo manje bude vikalo Vučiću pederu - super, s toga, tako i vi treba da prihvatite nepotpisivanje Mirotića. Možda je pička, a možda mu ne pada na jebenu pamet da se izlaže svemu tome što se dešava u našoj košarci/državi. Po timovima i igračima i rezultatima dešavaju se ok stvari, ali razlozi, uzroci, motivi - sve je to prokleto, počevši od tih para kojima i i vi i mi plaćamo igrače. 8
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 2 hours ago, Geo said: Videcemo u smislu sta ce se ispostaviti kao tacno , dal 99% portala sto je pisalo juce ili ono sto sam postavio ovde ... Nisam insajder, kada vidim neke prijatelje i cujem nesto 100% da je izvesno, postavim ovde da nas postedim teorija i nagadjanja i laznih nada ... (samo sam sinoc zamolio da mi isprica detalje i odmah postavio ovde da ne ide u pogresnom smeru) ... Uostalom prosle godine sam postavio za Papapetrua i onog nesrecnog Brodzijanskog barem 10 dana pre bilo koje vesti na nasim forumima ili portalima ....Ponavljam, nisam insajder a jos manje mi je bitno da mi najveci cinici veruju ... p.s. Za ostalje .... Moj licni utisak je da je ipak Mirotic ispao picketina i da nas je fino izjebao sa "Imate moju rijec..."... Isto tako je ruzno da se vadi na te nekakve pretnje(ne tvrdim da nije bilo), da je pao potpis, sve bi to nestalo ... Sta da kaze Sliukas? Sve u svemu, ne zalim mnogo za njim osim za propustenim vremenom i sto vise nisu dostupni neki dobri igraci ... Tebi mnogo hvala što si napisao ono. Iskreno nisam verovao da te čović/vučić pretnje idu toliko da je čovek morao da pogazi datu reč i da se skloni odavde. Mirotić kao igrač jeste jedan od najboljih u evropi ali mi sada posle ovog neuspelog angažmana imamo više problema i štete. 1. Eho koji će ova vest izazvati u košarkaškom svetu a najviše u evropi. Evo već su počeli pojedini strani mediji i da pišu o otrovnom uticaju vučića i njegovim pretnjama (španci, hrvati..). Mirotić nam je naneo ogromnu štetu ovim. Pogotovo ovo važi za domaće igrače koji više ni za živu glavu neće dolaziti u Partizan plašeći se vučić/čović ekipe da ne napakosti nekome u njihovoj familiji. I ono malo preostalo domaćih da valja, neće doći nikada u Partizan. 2. Rat sa Miškom zbog nesposobnosti uprave da pogledaju jedan obični mejl, kada ti isti menadžer drži gro igrača u evropi. Automatski si sebi suzio izbor u budućnosti. 3. Izgubljeno skoro mesec dana sa Mirotićem i građenjem ekipe oko njega, uglavnom oko finansija, sa koliko ćemo para raspolagati za ostale pozicije u timu ako ga potpišemo. Sada kada Mirotić ne dolazi jeste da imaš više para ali i manjak kvalitetnih igrača na tržištu jer je većina odličnih igrača već potpisalo za druge klubove. 4. Ogromna šteta za KK Partizan od strane naše nesposobne uprave koja nikako u ovaj aranžman nije trebala ni da ulazi. Koliko je kriv Ostoja toliko i Zoran Savić. Biće ovde potrebne baš velike mađioničarske sposobnosti da se izvuku barem 3 - 4 dobra potpisa. 1 2
Recommended Posts