SNARC Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, Heaviside said: Koliko je gadno sve ovo sa KKP i KKCZ. Gadnije je od ostalih SNS gadosti jer ljudi koji su inače totalno svesni ko je i šta je Vučić nalaze načina da ovo racionalizuju. Grupa Vučićevih mafijaša istresla neke milione da dovedu Mirotića, druga grupa takođe Vučićevih mafijaša mu preti da će najebati ako potpiše, sam Vučić mu garantuje bezbednost, pominju se i neki popovi...Onda ovi prvi u ime KKP zahtevaju od njega kao borca za istinu da obelodani zašto nije održao datu reč, on eksplicitno isključuje ove druge iz priče. Mora tako da bi bili konkurenti, a dobro je i za marketing. da vidis sad kad pohrle investitori posle ovoga :)) Nego..da su mu pretili neki cobani-budale, angazovalo bi se odeljenje za VTK...a oni su morali da pozovu gospodara-sultana da garantuje bezbednost Miroticu. Ako je vec dotle doslo, nije Mirotic sam trazio garancije od Vucica..neko ga je sa istim povezao..neko kao Zoc ili Savic ili Ostoja. Dakle, oni znaju ko je pretio..ako je pretio. Mogli bi malo da nam rasclane sve ovo i upute nas u sustinu.
Jimmy Kowalski Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, SNARC said: da vidis sad kad pohrle investitori posle ovoga :)) Nego..da su mu pretili neki cobani-budale, angazovalo bi se odeljenje za VTK...a oni su morali da pozovu gospodara-sultana da garantuje bezbednost Miroticu. Ako je vec dotle doslo, nije Mirotic sam trazio garancije od Vucica..neko ga je sa istim povezao..neko kao Zoc ili Savic ili Ostoja. Dakle, oni znaju ko je pretio..ako je pretio. Mogli bi malo da nam rasclane sve ovo i upute nas u sustinu. Ne mogu da znaju, ako sam Mirotic nije hteo da otkrije..
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Ostoja, naravno, nije ni ovog puta propustio da se zahvali svome gazdi: Takođe, Klub je odmah kontaktirao najviše državne organe kako bi i najsitnija sumnja bila otklonjena. Ovom prilikom, KK Partizan Mozzart Bet se zahvaljuje predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću koji je lično uputio poziv igraču i potvrdio da je bezbednost njega i njegove porodice garantovana u Srbiji i da su oni dobrodošli.
SNARC Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Ne mogu da znaju, ako sam Mirotic nije hteo da otkrije.. Mislis...njima nije rekao..nisu ni pitali..nego odmah kod predsednika..pa da on vidi da li mu prete imaoci crveno-belih kranova..ili dokoni Mile delija iz pripizdine preko instagrama ? Ili mozda Grobari..jerbo nikako da potpise vise, u materinu.. 2
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2023 Author Posted July 22, 2023 apsolutno si u pravu, i u košarci treba primeniti fudbalski recept, jedan klub nije to počelo sa mirotićem, sad je samo eskaliralo. od trinkijerija je počelo da se nazire, a dolaskom obradovića je postalo vidljivo i slabovidima ponašanje razmaženog, neotesanog derišta 5 1 3
Jimmy Kowalski Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, SNARC said: Mislis...njima nije rekao..nisu ni pitali..nego odmah kod predsednika..pa da on vidi da li mu prete imaoci crveno-belih kranova..ili dokoni Mile delija iz pripizdine preko instagrama ? Ili mozda Grobari..jerbo nikako da potpise vise, u materinu.. Na njemu je da kaze ko mu je pretio, odnosno koliko su ozbiljne. Ako ne zeli iz straha i lakse mu je da se ne upusta u sve ovo, to je isto legitimno.. 1
SNARC Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Just now, Jimmy Kowalski said: Na njemu je da kaze ko mu je pretio, odnosno koliko su ozbiljne. Ako ne zeli iz straha i lakse mu je da se ne upusta u sve ovo, to je isto legitimno.. Full se slazem..Mirotic nam ne duguje vise nista. Ruku na srce, nikada nam nije ni dugovao nista. Ali ovi, koji ga povezuju sa predsednikom radi dobijanja garancija za bezbednost..oni bi mogli malo da se otvore. Ne zbog kosarke ili kluba, ovo sad prevazilazi i kosarku i klub. Ako ovo precute i ne izadju sami sa tim u javnost, nisu ni oni mnogo bolji od Vucica. 4
ToniAdams Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 mislim ne znam sta je sve tu bilo, od starta nisam bio previse odusevljen idejom da fazon trecinu budzeta damo liku koji je realno top 5 igraca u evropi, ali koji je ipak prosao pik karijere, jeste mi bila draga ideja da uopste postoji sansa da dodje kod nas i da je iskulirao cigane, itd, sta je, tu je. ali skroz mogu da zamislim situaciju da mu je neko pretio, i da je ovaj bio u fazonu da mu se jebe da uopste razmislja o tim stvarima, i da je odlucio da ne dodje. to bi mi bila skroz legitimna odluka, bezobzira na navodne dogovore i date reci i kurce i vucice. 8
Heaviside Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: apsolutno si u pravu, i u košarci treba primeniti fudbalski recept, jedan klub nije to počelo sa mirotićem, sad je samo eskaliralo. od trinkijerija je počelo da se nazire, a dolaskom obradovića je postalo vidljivo i slabovidima ponašanje razmaženog, neotesanog derišta Naravno da nisam uopšte aludirao na to da treba postoji samo jedan klub, nego na to da nema druge nego da bude ovakva gadost ako mafija vodi glavnu reč. A koliko vidim mnogima je sasvim u redu da mafija sipa pare (jer mora tako da bi bili konkurenti, a dobro je i za marketing), a onda se kao čude šta se dešava kad nešto krene po zlu. I da, biće naravno većih gadosti ako boss podeli približno isto resursa dvojici kapetana i kaže im da se takmiče nego ako je jedan jasno jači, ali to suštinski ne menja ništa i to je jasno svakome ko ne veruje u dečje priče o dva univerzuma. 3 1
Heaviside Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 4 minutes ago, ToniAdams said: mislim ne znam sta je sve tu bilo, od starta nisam bio previse odusevljen idejom da fazon trecinu budzeta damo liku koji je realno top 5 igraca u evropi, ali koji je ipak prosao pik karijere, jeste mi bila draga ideja da uopste postoji sansa da dodje kod nas i da je iskulirao cigane, itd, sta je, tu je. ali skroz mogu da zamislim situaciju da mu je neko pretio, i da je ovaj bio u fazonu da mu se jebe da uopste razmislja o tim stvarima, i da je odlucio da ne dodje. to bi mi bila skroz legitimna odluka, bezobzira na navodne dogovore i date reci i kurce i vucice. Ja sam ubeđen da se tačno to i desilo. Bilo mu je kul da igra u Beogradu za Obradovića sa dobrim šansama za f4 i dobrom platom. I onda je video koja je srpska klupska košarka boleština, za šta nije ni morao da dobije pretnje od ozbiljnih mafijaša (možda i jeste, ne znam) i odlučio da to nije za njega. 4 1
ToniAdams Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 pa to, sto bi uopste razmisljao da li su pretnje i mafijasi ozbiljni, covek ima reputaciju kakvu ima i x miliona na racunu, nek se nervira onaj ko mora da se dokazuje 5
pbg12345 Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 jbt danima preskacem ovo oko mirotica, kapiram klasicno debilno novinarstvo danasnjice sa suludim naslovima, kad ono coveku zaista preceno i to u toj meri da otkazuje maltene gotov posao
J.R. Cash Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 13 minutes ago, Heaviside said: Ja sam ubeđen da se tačno to i desilo. Bilo mu je kul da igra u Beogradu za Obradovića sa dobrim šansama za f4 i dobrom platom. I onda je video koja je srpska klupska košarka boleština, za šta nije ni morao da dobije pretnje od ozbiljnih mafijaša (možda i jeste, ne znam) i odlučio da to nije za njega. To jedino ako je pao s Marsa prekjuce. 4
Choda Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 ^^ Samo nije Covic u Zvezdi od juce, i ne vlada Vucic evo vec 12 godina, pa sad eto Miroti palo na pamet mogao bi da dodjem u Partizan al mene nece da mazu blatom jer sam ja veliki vernik. 2
Recommended Posts